کتاب ماموریت در قصر سعید محمدی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سعید محمدی
امتیاز
۴.۸از ۵۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ماموریت در قصر

«مأموریت در قصر» نوشته سعید محمدی روایت دوره پایانی زندگی علی بن یقطین است، زمانه‌ای که او در دستگاه حکومتیِ بنی عباس نفوذ دارد و سعی می‌کند در عین پرده‌پوشی و تقیه، ارتباط بین خودش و امام و شیعیان را حفظ کند و بتواند نسبت به انجام وظایف خود در راستای حمایت از شیعیان و شبکه وکالت اقدام کند.

داستانی درباره عشق و اعتماد به امام کاظم (علیه السلام) و عنایت امام به دوستانش و دستگیری در سختی‌ها.

رمان در سه فصل روایت می‌شود که هر فصل بخش‌های مختلفی دارد. ساختار یکپارچه و پرتعلیق اثر، مخاطب را تا انتهای رمان با خود همراه می‌کند.

تصویرسازی‌های محمد صادق، از صحنه‌های مختلف رمان، بر جذابیت بصری رمان افزوده است و رغبت خواننده را به کتاب بیشتر می‌کند.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«سرباز وارد خانه شده و مستانه به دختر جوان نزدیک می‌شود. از سمت دیگر، زن میان سالی که مادر دختر است، با چوبی در دست به سرباز حمله می‌کند، اما قبل از رسیدن زن به او، سرباز، شمشیرش را در شکم او فرو می‌برد، زن در حالی که دستانش را روی شانه سرباز گذاشته، آرام زانوهایش بی‌رمق شده و می‌نشیند. سرباز شمشیر را از شکم او بیرون می‌کشد و زن با چشمانی باز از پشت به زمین می‌خورد و سرش به سمت راستش می‌چرخد. دختر جوان که انگار سحر شده، توان گریختن را در خود نمی‌بیند، قدرت فریاد زدن هم ندارد. سرباز با ولع به سمت او می‌رود…»

و یا در بخش دیگری می‌خوانیم: «هارون که با این اوضاع پیش آمده، مستی از سرش پریده است، با سرعت به سمت صندوقچه رفته و سراسیمه آن را باز می‌کند. لباس زربافت خز را از داخل آن بیرون می‌کشد. نه تنها حارث، یحیی و عبدالله، بلکه خود علی نیز از دیدن لباس متعجب و متحیّر است. تمام وجود علی را آرامش عجیبی فرا می‌گیرد…»

سرگشته
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

کتاب داستان بسیار خواندنی و مناسبی است و برای رده سنی نوجوان مناسب است

آشیخ دکتر
۱۳۹۹/۰۴/۲۷

با عرض سلام؛ من کتاب را به شکل چاپی تهیه و مطالعه کردم و حقیقتا کتاب خوبی بود. با وجود این که کتاب تحت عنوان کتاب نوجوان چاپ شده ولی مطالعه ی آن را به بزرگسالان نیز توصیه می کنم.

سادات
۱۳۹۷/۱۱/۰۴

کتاب مصور هست و بیشتر مناسب گروه سنی نوجوون هاست. اگر اطلاعت تاریخی-مذهبی شون کمه و انگیزه یا حوصله شو ندارن، این کتاب بهونه ی خوبیه برای آشنایی با جناب بن یقطین و همچنین گوشه هایی که زندگی امام کاظم‌علیه السلام

گنجینه
۱۳۹۸/۰۹/۱۴

رمان بسیار دل نشینی بود. شخصیت جناب علی بن یقطین و کارهای بزرگ این مرد و خطراتی که تهدیدش میکرده رو خیلی خوب تو قالب رمان معرفی و بیان کرده هر چند رمان مصوریه ولی به نظرم بزرگسالان بیشتر این رمان رو

amir2050
۱۳۹۹/۰۷/۱۶

کتابی فوق العاده زیبا و عالی بود... پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید. داستان تاریخی مهم و پُر رمز و رازی رو روایت کرده، که درس‌های زیادی برای همه‌ی ما داره...

alir.sf.313
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

سلام بر امام موسی کاظم(ع) و یار ایشان علی ابن یقطین که شخصیت اصلی این داستان است. مردی که در ابتدا فکر میکنید چقدر ظالم است ولی وقتی از نااهلان جدا شود ، تبدیل به یک مسلمان رافضی می‌شود. فردی

امامی
۱۳۹۸/۰۹/۲۸

عالیییی بود

amir
۱۳۹۹/۰۷/۲۲

خیلث خوب است

هامان
۱۴۰۰/۰۴/۰۴

نه تنها برای نوجوانان نیست بلکه برای هر آن شخص آزاده ای هست که دنبال رشد از طریق فرمانبری در دل دشمن از مولای خودشه . دم شما گرم کتاب خوبی بود

ایران
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

درس بزرگ این کتاب قضاوت نکنیم انچه را که می بینیم

بریده‌هایی از کتاب

گنجینه
شیعه واقعی، حتی برای آب خوردن هم باید اذن مولایش را داشته باشد،
Yas Balal.جواد عطوی
ای علی! هر کس مؤمنی را خوشحال کند، در درجهٔ اول خدا، بعد رسول خدا و سپس ما را خشنود کرده است.
_.kowsar._
خلیفه‌ای که عاشق ساز و آواز باشد، رعیتش در این کار از او سبقت خواهند گرفت.
مستاصل!
شیعه واقعی، حتی برای آب خوردن هم باید اذن مولایش را داشته باشد، گرچه مولایش حاضر و ناظر نباشد. من صلاح کار را بهتر می‌دانم یا مولایم ابالحسن؟ اگر می‌شد، تمام زندگی‌ام را تقدیم ایشان می‌کردم.
fetemh zhra
علی بدون تعارف تکه‌ای نان برداشته و با ماست در دهانش می‌گذارد. لذتی عجیب از این صمیمیّت در دل یوسف به وجود می‌آید. علی لقمه را می‌بلعد و می‌گوید: - ببخشید اگر آمدید و ناامید بازگشتید. به دعای خیر شما است که گرفتاری و مشکلات از سر ما می‌گذرد. اکنون هر امری که باشد، من در خدمتم. ابن حمزه از این رفتار علی بن یقطین کاملاً متعجب است. نگاهی به لباس فاخر علی می‌کند که روی خاک‌ها قرار گرفته و کاملاً خاکی شده است؛ اما وقتی چهرهٔ خندان و خوشحال علی را می‌بیند، سخنی نمی‌گوید.
امیر رضایی
ای علی! کفارهٔ اعمال شما، احسان و نیکی به برادرانتان است. تو برای من یک چیز را ضمانت کن، من برای تو سه چیز را ضامن می‌شوم. تو قبول کن که کسی از دوستان ما را نبینی، مگر اینکه نیاز او را برآورده کنی و مورد احترام قرار دهی و من برای تو ضمانت می‌کنم که سقف هیچ زندانی هرگز بر تو سایه نیفکند، هرگز تیزی شمشیری به بدن تو نرسد و هرگز تنگدستی وارد خانهٔ تو نشود.
امیر رضایی
بغداد، این شهر هزار فرقه، هزار معمّای پیچیده در خود دارد
مستاصل!
عزّت و ذلّت هر کس در دست خودش است. روزگار فراز و نشیب‌های بسیاری دارد.
مستاصل!
من خود نیز هنوز متحیّرم. صبح که از خانه بیرون آمدم، خبری از این صندوقچه و لباس نبود. مشتاقم که هر چه زودتر به خانه برسم و از این مسئله سر در بیاورم. علی همین طور که قدم برمی‌دارد، لحظاتی سکوت می‌کند و سپس می‌گوید: - ولی این را می‌دانم که وقتی تو برای مولایت خوب بندگی کنی، او خودش کارش را به بهترین شکل انجام می‌دهد. یقین دارم این مسئله نیز از عنایات آقایم، موسی بن جعفر علیه‌السلام است.
کتابدوست