دانلود و خرید کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟ رونالد کوز ترجمه سید پیمان اسدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟

کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟

معرفی کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟

«چین چگونه سرمایه‌داری شد؟» نوشته رونالدکوز(۲۰۱۳-۱۹۱۰) و نینگ وانگ(-۱۹۷۱) است و به این موضوع می‌پردازد که چگونه کشور چین در طول سه دهه اصلاحات اقتصادی از کشوری سویالیستی با فقر گسترده تبدیل به کشوری صنعتی با اقتصادی مبتنی بر بازار شد. این کتاب از آنجا که تحولات اقتصادی و سیاسی چین را از دهه ۱۹۴۰ و از زمان به قدرت رسیدن حزب کمونیست رصد کرده و اتفاقات و رویدادهای این دوره را با دیدی تاریخی در چارچوبی تئوریک مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده، حاوی نکات و تجارب ارزنده‌ای است و نگرشی روشن به خواننده می‌دهد. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «در کنفرانسی که در ژوئیه ۲۰۰۸ در دانشگاه شیکاگو با عنوان «تحولات و دگرگونی اقتصاد چین» برگزار شد، استیون چیانگ در مقاله‌ای عنوان کرد، تحولات اقتصاد چین به مثابه گذار از نظام سوسیالیستی به نظام سرمایه‌داری است و از آن به عنوان «بزرگ‌ترین برنامه اصلاح ساختار اقتصادی در تاریخ» یاد کرد. نتیجه‌گیری چیانگ بدون تردید صحیح است. آنچه این نتیجه را شگفت‌آور کرده این است که سلسله وقایعی به تغییر ساختاری اقتصاد چین به سرمایه‌داری منجر شد که برنامه‌ریزی‌شده نبود و نتیجه نهایی آن نیز کاملاً غیرمنتظره بود. شاید جالب‌توجه‌ترین جنبه گذار اقتصادی چین به سمت سرمایه‌داری آن است که این تحولات زیر نظر و حمایت حزب کمونیست چین بود. این مسئله، مثالی قابل تامل از این گفته هایک تحت عنوان «نتایج ناخواسته کنش انسانی» است. در سال ۱۹۸۲ موسسه امور اقتصادی لندن رساله‌ای از چیانگ با عنوان «آیا چین به سمت سرمایه‌داری می‌رود؟» منتشر کرد؛ پاسخ او به سوالی که در عنوان رساله مطرح کرده مثبت بود. نتیجه‌گیری چیانگ تقریباً با ناباوری و تعجب همگان مواجه شد. حتی خود او نیز احتیاطش را با این جمله که «دوره گذار اقتصادی سریع نخواهد بود» نشان داد.»
امیر رضا
۱۳۹۸/۰۷/۱۱

کتاب بسیار خوب و کار امدی است . مناسب برای همه افراد الخصوص دانشجویان .

Farough
۱۳۹۹/۰۹/۱۹

بنده نسخه چاپی کتاب رو چن ماه پیش خوندم.. کتاب واقعا عالیه و اطلاعات دست اولی رو ارائه میده تقریبا برای هر موضوعی ارجاع به مقاله و کتاب دیگه ای هست. اما افسوس و صد افسوس که مترجم، کتاب رو

- بیشتر
مطالعه گری حرفه ای
۱۴۰۰/۱۱/۱۳

موضوع کتاب خیلی خوب هست ولی کل این کتاب میتونست بجای ۸۰۰ صفحه ۳۰۰صفحه باشه پر از هجو و تکرار بی دلیل...من کلا به کتابهایی که حجم زیاری دارن همیشه شک دارم..معمولا اکثر این کتاب ها میتونن خیلی کم حجم

- بیشتر
Ehsan
۱۳۹۷/۰۸/۰۸

ترجمه اش اصلا خوب نیست.

وحید
۱۴۰۱/۰۸/۲۰

میان تبیین‌های مختلفی که در مورد تغییرات دهه‌های گذشته چین دیده و شنیده‌ام به نظرم دقیق‌تر و با نگاه عملگرایانه‌تری بود، هر چند که برای حدود یک دهه قبل است، اما الان با گذشت این مدت به نظر صحت‌ش بیشتر

- بیشتر
مه گل
۱۴۰۲/۰۶/۲۵

صرف مطالعه فصل ششم کافیه چون مطالب فصول قبل، در فصل ششم خلاصه شده

سید کتابی
۱۳۹۷/۱۰/۰۲

هر کتابی که تو این مصمون باشه حتما خوبه و دوستش خواهم داشت

دانشجونده
۱۴۰۱/۰۹/۱۹

تاریخ شروع: ۱۹ آذر هرروز ۲۵ ص وقتی تموم شد نظرم رو اضافه میکنم :)

«مطمئن‌ترین راه برای تخریب و از بین بردن یک صنعت حمایت از آن با انحصار دولتی است» .
MeysaM M
اصلاحات بازارمحور چین، شامل ایجاد مناطق ویژه اقتصادی و ورود سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی، به سرعت میلیون ها نفر را از فقر رهانید و استاندارد زندگی یک چهارم جمعیت جهان را ارتقا داد. این نتایج قابل توجه، کشورهای دیگر همچون هندوستان و ویتنام را به خیرخواهی بازار و ناکارامدی برنامه‌ریزی دولتی متقاعد کرد.
MeysaM M
هنگامی که مائو تسه تونگ بنیانگذار جمهوری خلق چین و رهبر حزب کمونیست از سال ۱۹۴۳، در نهم سپتامبر ۱۹۷۶ درگذشت، چین در میانه انقلاب فرهنگی‌ای بود که وی یک دهه قبل، آن را آغاز کرده بود. این نخستین مرحله از مجموعه تحولاتی بود که احیاکننده سوسیالیسم و زداینده فساد ناشی از نظام سرمایه‌داری و انعطاف‌ناپذیری ساختار بروکراتیک تلقی می‌شد. «انقلاب فرهنگی» با سلسله سیاست‌های اجتماعی و سیاسی بی‌رحمانه‌ای دنبال شد که مائو آن را برای هدایت چین به سوی بهشت موعود سوسیالیستی اجتناب‌ناپذیر می‌دانست. مائو معتقد بود چین فقط در صورتی می‌تواند فقر را پشت سر بگذارد و به شاهراه طلایی سوسیالیسم برسد که مردم تمام توانایی، فکر و اقدامات خود را در راستای اهداف جمعی قرار دهند. مردم چین، با از بین بردن خودخواهی و مالکیت محدود، تولدی دوباره خواهند یافت.
esrafil aslani
زمانی‌که خروشچف اعلام کرد، اتحاد جماهیر شوروی در طول ۵۰ سال آینده ایالات متحده را در تولید فولاد پشت سر می‌گذارد. مائو در سخنرانی‌اش مجبور شد چین را متعهد کند که از بریتانیا، دومین اقتصاد بزرگ سرمایه‌داری در تولید فولاد در طول ۵۰ سال آینده سبقت بگیرد. این برنامه جاه‌طلبانه بسیار فراتر از توانایی تولیدی چین بود. زمانی‌که معلوم شد کارگاه‌های موجود تولید فولاد نمی‌توانند این حجم تولید را محقق کنند، تولید فولاد به کار همه تبدیل شد. کارکنان همه کارخانه‌ها، مدارس و بخش‌های تولیدی در سراسر جامعه چین روستایی برای تولید فولاد به کار گرفته شدند.
laissez faire
گزارش‌های اغراق‌آمیز دولت‌های محلی به پایتخت درباره میزان تولید کشاورزی در پاییز ۱۹۵۸جاذبه قابلیت اقتصادی کمونیسم را تشدید کرد. تمرکززدایی و نبود نظارت موثر، رقابت به شدت غیرواقعی و جعلی بین دولت‌های محلی را دامن زد. دولت‌های محلی یکی پس از دیگری برداشت غلات خود را فوق‌العاده اعلام می‌کردند.
مهیار
به دلیل فقدان بازار آزاد اندیشه و ایده، منجر به نمونه‌ای بی‌سابقه در تاریخ مدرن بشر خواهد شد که بزرگ‌ترین اقتصاد جهان مولدترین اقتصاد نخواهد بود.
وحید
قدرتمندترین عناصر هر جامعه‌ای، اغلب بهترین عوامل تغییر نیستند. مسئله به این سادگی نیست که قوی‌ترین بازیگران معمولاً ذینفع‌ترین‌ها در وضع موجود هستند و تمایلی به تغییر وضع موجود ندارد. گاهی مخالفت با تغییر وضع موجود لزوماً به معنی برخورداری از وضع موجود نیست، بلکه به این دلیل است که مخالف تغییر، اساساً هیچ گزینه ذهنی دیگری ندارد و چارچوب فکری وی کاملاً بسته و منجمد است.
Pouya Yarahmadi
«جام آهنی» سوسیالیسم-استخدام مادام‌العمر توسط یک کارفرما- تغییر کرد. قرارداد کاری معرفی شد
وحید
در ۱۸ سپتامبر روزنامه مردم گزارشی از میزان متوسط تولید محصول از هر میو که برابر ۶۶۰ مترمربع بود منتشر کرد. این میزان در گوانگجی به ۶۵ هزار کیلوگرم رسیده بود، درحالی که تخمین واقع‌بینانه آن کمتر از ۵۰۰ کیلوگرم بود. در حالی که همه مقامات محلی حقیقت را می‌دانستند، تعداد اندکی جرات داشتند از این رویه پیروی نکنند. آنان فقط آنچه پکن تمایل به شنیدن داشت، می‌گفتند. اگر می‌خواستند شغل خود را از دست ندهند، به خصوص در پیامدهای فوری جنبش ضد راست‌گرایی حداقل کاری که این مقامات می‌توانستند انجام دهند مایوس نکردن پکن بود، زیرا بیشتر کسانی که قصد روشنگری در مورد برنامه «جهش بزرگ به جلو» را داشتند، حذف شده بودند.
مهیار
در حالی که داده‌های تولید که از دولت‌های محلی دریافت می‌شد کاملاً ساده‌لوحانه پذیرفته شده بود، وزارت کشاورزی پیش‌بینی کرد تولید غله در سال ۱۹۵۸ تا تقریباً ۷۰ درصد افزایش می‌یابد.
مهیار
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
دیروز و امروز یک ملت: واکاوی تحولات ترکیه از ۱۹۸۹ تا امروز
کرم اکتم
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
آیا قرن آمریکا به پایان رسیده است؟
جوزف نای
سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست
لودویگ فون میزس
اقتصاد چگونه کار می‌کند
راجر فارمر
نظریه های دموکراسی
فرانک کانینگهام
اقتصاد سیاسی، جنگ و انقلاب؛ بررسی سیر دگرگونی در منطقه خلیج‌فارس
انوشیروان احتشامی
مبانی سرمایه‌داری
دیوید کوتس
آزادسازی و عملکرد اقتصادی
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد فقیر: بازاندیشی بنیادین در شیوه مبارزه با فقر جهانی
آبهیجیت بنرجی
اقتصاد و آرمان‌شهر
جفری مارتین هاجسن
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)
ریموند بیکر
سرمایه‌دار علیه سرمایه‌داری
جورج سوروس
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
چین؛ مرد کوچک با گام‌های بزرگ (پیشگامان نوسازی آسیا ۴)
دیوید اس. جی گودمن
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز

حجم

۴۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۹۰ صفحه

حجم

۴۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۹۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان