دانلود و خرید کتاب صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول) دیوید فرامکین ترجمه داود حیدری
تصویر جلد کتاب صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول)

کتاب صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول)

معرفی کتاب صلح کردند که جنگ بماند (جلد اول)

این کتاب، جلد اول مجموعه‌ای دوجلدی دربارهٔ خاورمیانه و مباحثی است که سر شکل‌گیری آن مطرح شد. وجود خاورمیانه، حاصل تصمیم‌های متفقین در جنگ جهانی اول و دوران پس از آن است. این کتاب، راوی چگونگی و چرایی این تصمیم‌هاست؛ بیم و امیدها، عشق‌ها و نفرت‌ها، اشتباه‌ها و سوتفاهم‌هایی که در این تصمیم‌گیری‌ها دخیل بوده‌اند. جلد اول این کتاب، دربارهٔ چگونگی فروپاشی امپراتوری عثمانی و برآمدن خاورمیانهٔ جدید است.

دیوید فرامکین، مورخ، نویسنده و حقوق‌دان آمریکایی است که تاکنون هفت کتاب دربارهٔ مباحث تاریخی و سیاسی نوشته است؛ اما با همین کتاب مشهور شد. او این کتاب را (که نام ترجمهٔ تحت‌الفظی انگلیسی آن «صلحی که همهٔ صلح‌ها را بر باد داد» است) در سال ۱۹۸۹ نوشت که نامزد جایزه‌ی پولیتزر هم شد. او استاد بازنشستهٔ تاریخ و روابط بین‌الملل و حقوق در دانشگاه بوستون است.

Pūyān
۱۳۹۸/۰۵/۲۹

روایت دقیق و خوبی داره از آن‌چه پیش از جنگ جهانی اوّل و در خلال اون میان خاورمیانه (عموماً امپراتوری عثمانی) و اروپا (عموماً بریتانیا و در مرحله‌ی بعد هم فرانسه و روسیه) رخ داد. توضیح می‌ده که چطور امپراتوری

- بیشتر
Saeed Rahimzadeh
۱۳۹۸/۰۳/۱۰

واقعا کتاب خوبیه..خوندنش وسعت دید رو نسبت رویدادهایی ک در حال حاضر داره اتفاق میفته در دنیا بسیا بسیار باز می کنه.

fatemeh
۱۳۹۹/۰۳/۲۲

اگه بخونیدش بی معطلی نسخه ی چاپی شو میخرین

mohamad
۱۳۹۷/۰۵/۰۸

خب این کتاب هم به کتابخانه همگانی اضافه شد. پیشنهادم به همه دوستانی که عضو کتابخانه همگانی هستند این است که حتماً این کتاب را مطالعه بفرمایند نکات فوق العاده ای توش پیدا می کنید...

کاوشگر
۱۳۹۹/۰۵/۲۶

این کتاب همون کتاب ( صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد) از نشر ماهی هست؟...

dina ml
۱۳۹۸/۱۰/۲۶

دوستان این بهتره یا ترجمه نشر ماهی؟

jalal.1981
۱۳۹۸/۱۱/۳۰

خواندن این کتاب جامع در مورد تاریخ خاورمیانه را به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم.

شراره
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

این همون کتاب صلحی که همه صلحهارا به باد داد از نشر ماهی هست؟

omid.z
۱۳۹۸/۰۲/۲۷

کتاب خیلی خوبی بود

Travis
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

این کتاب اطلاعات تاریخی خوبی درباره جنگ جهانی اول، فروپاشی امپراتوری عثمانی، تاسیس اسرائیل و دیگر وقایع تاثیرگذار جهان بین سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۸ را به دست می‌دهد.

اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها تنها کسانی بودند که هنگام تصمیم‌گیری‌ها، بر گرد میز مذاکره می‌نشستند. در این دوره بود که کشورهای خاورمیانه و مرزهایشان در کانون‌های قدرت در اروپا شکل گرفتند. به‌عنوان مثال، مرز میان عراق و آنچه که اکنون اردن می‌نامیم، ساخته و پرداخته بریتانیایی‌ها بود که به‌وسیله سیاستمداران بریتانیایی بر روی یک نقشه خالی بعد از جنگ جهانی اول ترسیم شد. همچنین مرزهای میان عربستان سعودی، کویت و عراق به‌وسیله یک کارمند دولتی بریتانیا در سال ۱۹۲۲ میلادی و مرز میان مسلمانان و مسیحیان به‌وسیله فرانسه در سوریه و لبنان و در روسیه، مرز میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان شوروی ترسیم شد.
Ahmadreza
معتقد بودند که اسلام را می‌توان با خریدن، دستکاری کردن و به اسارت گرفتن رهبر مذهبی آن، خرید، دستکاری کرد یا تحت سلطه درآورد. آنها متاثر از این عقیده بودند که هر آن کس بر شخص خلیفه کنترل داشته باشد، بر اسلام کنترل خواهد داشت.
Shahab Hooshmand
هیچ انسانی نقشی به اهمیت و تعیین‌کنندگی - گاهی ناخواسته - وینستون چرچیل در پیدایش خاورمیانه‌ای که امروز با آن زندگی می‌کنیم نداشته است. او پیش از جنگ جهانی اول سیاستمداری در حال ظهور ولی به‌شدت بی‌اعتماد به سیاستمداران جوان بریتانیایی بود که هیچ علاقه‌ای به آسیای مسلمان نداشتند. تقدیری شگفت باعث شد که چرچیل و خاورمیانه بارها در حیات سیاسی یکدیگر دخیل شوند و این دخالت تاثیرات خود را بر جای گذاشت. خطوط مرزی که اکنون بر سراسر منطقه خاورمیانه کشیده شده‌اند، اثر زخم‌هایی هستند که از آن مواجهه بر پیکر خاورمیانه برجای مانده‌اند.
Ahmadreza
توماس ادوارد لورنس ۲۸ سال داشت ولی چهره‌اش به جوانان ۱۹ یا ۲۰ ساله شباهت داشت. جثه او برای خدمت در نظام خیلی کوچک بود. قد لورنس به ۱۶۰ سانتی‌متر نمی‌رسید. هوبرت یانگ او را «مرد کوچک آرام» می‌نامید. [۱۷] رونالد استورز نیز مانند بسیاری دیگر او را «لورنس کوچک» و همچنین «مغز متفکر» می‌نامید.
Travis
یکی از معاصران وی نوشته است: «از نظر لویدجرج، هیچ سیاستی همیشگی و هیچ عهدی جاودانه نیست.»
Travis
جزایر بریتانیا در قرن هجدهم میلادی با وجود وسعت اندک خود در نهایت، یک امپراتوری را تشکیل دادند که جهان را در بر می‌گرفت
گل نرگس
چرچیل برخلاف دیگران، از عافیت‌طلبی بیزار بود. او دوره سربازی را در هند سپری کرده، جنگ در کوبا و سودان را دیده و با فرار از اردوگاه اسرای جنگ در آفریقای جنوبی تبدیل به قهرمان شده بود. ریسک‌پذیری برای او شهرت به همره آورده و در عرصه سیاسی به اوج رسیده بود.
Travis
میزان حاکمیت مذهب بر زندگی روزمره در خاورمیانه چیزی بود که توجه بازدیدکنندگان اروپایی قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم را به خود جلب کرد، زیرا قرن‌ها بود که مذهب چنین نقشی را در اروپا ایفا نمی‌کرد. در واقع، مردم اروپا بیشتر برای مشاهده گذشته به خاورمیانه سفر می‌کردند.
Travis
شاید مساله آن باشد که بحران تمدن سیاسی که خاورمیانه امروز از آن رنج می‌برد نه فقط ناشی از نابودی نظم قدیم این منطقه در سال ۱۹۱۸ است که بریتانیا و تصمیم‌های سال ۱۹۲۲ آن کشور در مورد چگونگی جایگزینی این نظم عامل آن بودند
جودی اَبوت
«حقیقت این است که ما تنها نژاد بر روی کره زمین هستیم که می‌توانیم افرادی را تربیت کنیم که به درون پوست مردم مناطق دوردست نفوذ می‌کنند. شاید اسکاتلندی‌ها بهتر از انگلیسی‌ها باشند، ولی ما جملگی هزار درصد بهتر از هرکس دیگری هستیم.»
Travis
شاه هیچ نیروی نظامی موثری در اختیار نداشت تا کشور را بی‌طرف نگاه دارد، قوانین آن را اجرا یا از تمامیت ارضی آن دفاع کند. استان آذربایجان در شمال این کشور از هنگام حمله انور به قفقاز در آغاز جنگ، به میدان نبرد میان عثمانی و روسیه تبدیل شده بود و با ادامه جنگ نیز، نیروهای روسیه و عثمانی در کش و قوس نبرد میان خود، خاک ایران را به دلخواه اشغال می‌کردند. متحدان آلمان و عثمانی کشور ایران را که برای متفقین به‌عنوان ملک طلق محسوب می‌شد، به میدان جنگ تبدیل کردند. ایران در سال‌های ۱۶-۱۹۱۵ به‌عنوان موجودیتی مستقل، از صفحه ناپدید شده بود و به‌طور کامل تحت سلطه قدرت‌های متفق قرار داشت.
mahdi.Mc
از نظر چرچیل، لویدجرج، ویلسون، لنین، استالین و دیگران - و افرادی مانند جان کریستین اسموتس، لئو ایمری و لرد میلنر - خاورمیانه منطقه‌ای مهم یا بوته آزمایشی برای آزمودن جهان‌بینی آنها به شمار می‌رفت.
Husayn Parvarde
خاورمیانه آن‌گونه که امروزه از سرخط خبرها آن را می‌شناسیم حاصل تصمیم‌هایی است که متفقین در خلال جنگ اول جهانی و دوران پس از آن اتخاذ کردند.
جودی اَبوت
آنها تلاش کرده‌اند دخالت خود در مسائل مذهبی مسلمانان را مخفی نگه دارند (که در انتهای بخش دوم به آن پرداخته شده است) و چنین وانمود کنند که به‌عنوان حامیان استقلال اعراب وارد خاورمیانه شده‌اند - آرمانی که در واقع خود نیز به آن اعتقادی نداشتند
zare64
«ترکستان، افغانستان، مناطق اطراف دریای خزر، ایران - این نام‌ها برای بسیاری تنها حال‌وهوای مناطق بسیار دورافتاده را تداعی می‌کند ... ولی باید اعتراف کنم که از نظر من آنها مهره‌هایی بر صفحه شطرنجی هستند که بازی بر سر تسلط بر جهان روی آن انجام می‌شود.»
MTA
تقدیری شگفت باعث شد که چرچیل و خاورمیانه بارها در حیات سیاسی یکدیگر دخیل شوند و این دخالت تاثیرات خود را بر جای گذاشت. خطوط مرزی که اکنون بر سراسر منطقه خاورمیانه کشیده شده‌اند، اثر زخم‌هایی هستند که از آن مواجهه بر پیکر خاورمیانه برجای مانده‌اند.
Travis
دوری مسافت باعث شده بود کیچنر به‌گونه‌ای سحرآمیز و افسانه‌ای همانند ابوالهول بر صحرا حکومت کند. او به‌عنوان چهره‌ای رازدار، تنها و در معرض خطر، از گروه کوچکی از مشاوران به‌عنوان سپری در برابر دیگران استفاده می‌کرد ولی در عوض قهرمانی پرقدرت و آرام در اذهان عمومی محسوب می‌شد.
Husayn Parvarde
کیچنر چهره‌ای افسانه‌ای بود - یک اسطوره ملی که تصاویرش بر دیوارهای سراسر پادشاهی آویخته شده بود. بعد از تصدی این مقام توسط او، جماعت بزرگی هر روزه گرد می‌آمدند تا او را هنگام ورود و خروج از وزارت جنگ تماشا کنند. دختر نخست‌وزیر بعدها نوشت: او چهره‌ای تقریبا نمادین بود. به نظر من، او نماد قدرت، تصمیم‌گیری و فراتر از همه موفقیت بود... {او به هر کاری که وارد می‌شد، آن را به انجام می‌رساند.} این گمان وجود داشت که کیچنر هرگز شکست نمی‌خورد. تاثیر روانی انتصاب او و تقویت اعتماد عمومی، فوری و تاثیرگذار بود و او به علت کفایت خود، وجهه‌ای ملی به حکومت بخشیده بود. [۵] گفته می‌شد که مردم درباره کیچنر به دنبال استدلال نبودند بلکه به‌طور کامل به او اعتماد داشتند
Husayn Parvarde
جرج کرزن، فرماندار کل آتی هند، این منافع را به روشنی چنین توصیف کرده است: «ترکستان، افغانستان، مناطق اطراف دریای خزر، ایران - این نام‌ها برای بسیاری تنها حال‌وهوای مناطق بسیار دورافتاده را تداعی می‌کند ... ولی باید اعتراف کنم که از نظر من آنها مهره‌هایی بر صفحه شطرنجی هستند که بازی بر سر تسلط بر جهان روی آن انجام می‌شود.»
Husayn Parvarde
«ترکستان، افغانستان، مناطق اطراف دریای خزر، ایران - این نام‌ها برای بسیاری تنها حال‌وهوای مناطق بسیار دورافتاده را تداعی می‌کند ... ولی باید اعتراف کنم که از نظر من آنها مهره‌هایی بر صفحه شطرنجی هستند که بازی بر سر تسلط بر جهان روی آن انجام می‌شود.»
گل نرگس

حجم

۴۶۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۶۴ صفحه

حجم

۴۶۹٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۶۴ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان