«به کسی مربوط نیست» مجموعه داستانی از جومپا لاهیری نویسنده توانای اهل هندوستان است.
داستانهای این کتاب روایتهایی از زندگی خانوادههای مهاجر هندی است اما پیامش این نیست که مشکلات زندگی مردمان سرزمینش را در کشوری بیگانه بنمایاند؛ لاهیری در این کتاب میخواهد بگوید زندگی واژهای با معنایی یکسان در فرهنگهای گوناگون است و هر چقدر هم سالهای میان تولد و مرگ انسانها در سرزمینهای مختلف، باهم فرق داشته باشد، باز درونمایه آنها یکی است. برای نمونه در داستان نخست این کتاب درباره رابطه یک پدرو دختر میخوانید، پدر روما پس از مرگ هسرش، خودش را بازنشسته کرده و مدام در سفر است. اما او حالا برای مدتی قرار است به خانه روما و همسرش آدام در سیاتل بیاید. روما باردار است و شوهرش آدام قرار است به ماموریتی کاری برود. او از این که پدر زنش به خانه آنها میآید تا کمک روما باشد خوشحال است؛ اما روما اینطور فکر نمیکند. او با پدرش رابطهای آمیخته با رودربایستی دارد و حضورش را مسئولیتی مضاعف میداند.
آنچه جومپا لاهیری را از دیگران متمایز میکند، سبک نوشتاری ساده و سرشار از جزئیاتی است که در فرایند بیان دقیق زندگی شخصیتهایش، قلب را به درد میآورد.
مشاهده همه نظرات (۷)واقعا قشنگ بود. اولین کتاب هندی بود که خوندم. درباره هندی هایی که مهاجرت کردن به امریکا
داستان های روان و جذاب که ترجمه عالی ا نها را گیرا تر کرده
اگر زمین ناآشنا از همین نویسنده رو خونذین، دیگه این رو نخرین. این دقیقا همون کتابه با به ترجمه ضعیفتر
کتاب خیلی خوب و گیرایی بود.
قشنگ بود❤
این دومین کتابی بود که از جومپا لاهیری خوندم و عاشق سبک نوشتنش شدم. ساده و روون و جذاب، اولش فک کردم نویسنده آقاست ولی با توصیف دقیق احساسات افراد فهمیدم خانومه😏 موضوع داستان ها بیشتر راجع به سستی روابط
حس و حال جالب و دوست داشتنی داره کتاب..