معرفی و دانلود کتاب خرزهره + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خرزهره

کتاب الکترونیکی «خرزهره» از ژان تولی و سوگل فراهانی - نشر چشمه. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خرزهره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخرزهره
برچسبمجموعه جهان نو، مجموعه داستان غیرفارسی
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی خرزهره

Sima.zr
۱۴۰۴/۰۴/۰۳

اثر خیلی جذابی هستش مثل دیگر آثار ژان تولی.. اما بنظرم ترجمه خیلی دلنشین نیست حقیقتا..‌ البته این فقط نظر شخصی هست

Sama
۱۴۰۴/۱۱/۰۴

نسخه چاپی همین کتابو با همین ترجمه خریدم ترجمه افتضاح بود به سختی میشد متوجه کتاب شد آخر کتاب رو چند بار خوندم ولی باز متوجه نشدم دقیقا چه اتفاقی افتاد و چرا ، اگه کسی فهمید ب من هم...بیشتر

™.Siavash Tahami G
۱۴۰۴/۰۸/۲۸

کتاب فوق‌العاده جالبی هست ولی واقعا مترجم بدی داره، کافیه حتی کتاب چاپی رو ورق بزنید تا متوجه بشید که مترجم بسیار مبتدی هست

۱۴۰۴/۰۵/۲۹

کتاب خوبیه ولی ترجمه میتونست دقیق تر باشه.

Touka
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

کتاب جذابیه مثل باقیه آثار ژان تولی با توجه به نظرات دو دل بودم که با این ترجمه بخونمش اما درنهایت کتاب رو تموم کردم ترجمه خوب بود اما میتونست بهتر باشه درکل فقط کمی نیاز به دقت بیشتری موقع خوندن داره...بیشتر

shahmedesdad
۱۴۰۵/۰۲/۱۹

ترجمه افتضاح بود و نتونستم کتاب رو تموم کنم

هانیه
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

ترجمه ی کتاب بسیار ضعیف می باشد جمله بندی های ناقص و کلمات رها شده پشت سرهم اگر این کتاب ترجمه بهتری داشت حتما پیشنهاد میکردم .