کتاب سقوط فرشتگان
معرفی کتاب سقوط فرشتگان
«سقوط فرشتگان» اثری از تریسی شوالیه، نویسنده رمان معروف «دختری با گوشواره مروارید» است.
«سقوط فرشتگان» سومین کتاب شوالیه است که در سال ۲۰۰۱ نوشته شده و وقایع آن در انگلستان اوایل قرن بیستم میگذرد. در بازه زمانی مرگ ملکه ویکتوریا در ۱۹۰۱ تا مرگ شاه ادوارد ششم در ۱۹۱۰.
تریسی شوالیه در این اثر دو خانواده سنتی و مدرن واترهاوس و کولمن را مقابل هم قرار داده است. دو خانواده که نشاندهنده تقابل سنت و مدرنیتهاند.
کیتی کولمن زنی متجدد و اهل مطالعه با مردی پولدار و اهل زندگی به نام ریچارد ازدواج کرده است. ازدواج آنها توام با عشق بوده اما پس از گذشت سالها و بچهدار شدن احساس میکند که به فضای خانواده شوهرش تعلقی ندارد و با آنها غریبه است. او نسبت به شوهرش سرد شده و انتظار تغییر و تحول در زندگیاش را میکشد، روزی خانواده کولمن در قبرستان متوجه خانواده واترهاوس که آرامگاه خانوادگیشان کنار ارامگاه اجدادی آنها قرار دارد، میشوند. نقطه عطفی که شوالیه داستان را بر اساس آن شاخ و برگ میدهد تا حرف هایش را بگوید.
داستان از زبان راویان متعدد روایت میشود تا درون مایهای واحد بسازد؛ شکافی که میان جامعه سنتی و مدرن انگلستان در آغاز قرن بیستم در حال عمیقتر شدن است و شاید مرگ ملکه ویکتوریا و واکنشهای گوناگونی که نسبت به این واقعه در داستان وجود دارد به خوبی نشان دهنده این شکاف باشد.
«آن قبرستان لعنتی. هرگز آنجا را دوست نداشتهام.
راستش اشکال از خود محل نیست. آن گورستان با آن ردیفِ قبرها که در پس یکدیگر سر برآوردهاند، با آن سنگِ قبرهای گرانیتی، ستونهای هرمی مصری، مِنارههای قرون وسطایی، زیرستونهای مربعیشکل، زنان گریان، فرشتهها و البته ظرفهای خاکستر که به صورت حلزونی تا بالای تپه و نزدیکی سروهای سرافراز لبنانی چیده شدهاند، فریبندگی حزنانگیزی دارد. حتا میشود گفت خیلی دلم میخواهد که چشمم به آن یادبودهای چرند هم نیفتد. نشانههایی ریاکارانه از سطح اجتماعی خانوادهها.»
«سقوط فرشتگان» رمانی پر شاخ و برگ و جذاب است با جزئینگریهای خاص زنانه. رمانی که روایتی از «زن در جهانی تازه» دارد. آغاز قرن بیستم در این رمان نقطه آغاز تغییر و تحولاتی در جامعه انگلیس است، به خصوص برای زنان.
کتاب جالبی بود و بیانی ساده داشت. داستان از زبان همه شخصیت های کتاب نقل میشد و در واقع چندین راوی داشت که این باعث میشد هیچ نیمه پنهانی باقی نباشه. روایت های بچه ها حالت طنز داشت و باعث
داستان جالب و پر کششی داشت.شاید اوایل خوندن، خسته بشید و بخواید کتاب رو به کناری بذارید ولی صبر کنید و بخونید.به چایی میرسید که دیگه کتاب رو نمیتونید کنار بذارید
کتاب زیبا و جذابی است. خیلی پسندیدم
😍چقد لذت بخش بود متن روان و جذاب از اون دست کتابایی که غرق داستانش میشی و کلی لذت میبری متن: گرترودواترهاوس :یکبار از او پرسیدم چرا انقدر کم حرف میزند؟ ایو می واترهاوس:وقتی من واقعا حرف میزنم شما گوش میکنید. ترجمه عالی بود
تفاوت نسلها، فاصلهی طبقاتی، تفاوت دیدگاهها را میتوان به خوبی در این کتاب لمس کرد. جذاب ترین نکته نویسندگی این کتاب به نظر من بیان دیدگاه های متفاوت از منظر کاراکتر های مختلف داستان در رابطه با موضوعی مشخص بود
داستان سادهی نگرش زنهای مختلف به وضعیتی که دارن
دوستداشتنی ولی نه به اندازهی دختری با گوشوارهی مروارید..