کتاب خوش شانس تر از همه بودیم
معرفی کتاب خوش شانس تر از همه بودیم
بهار سال ۱۹۳۹ است و هر سه نسل خانواده یهودی کرک با وجود سایه جنگ بر سرشان، تلاش میکنند یک زندگی عادی داشته باشند، اما خیلی زود وحشت در سراسر اروپا همهگیر میشود و خانواده کرک از هممیپاشد و هرکدام از افراد خانواده مجبور میشوند راه خود را به تنهایی از میان آوار و مصیبتهای جنگی بگشایند و پناهگاهی بجویند.
یکی از برادرها تبعید میشود، یکی تلاش میکند از اروپا فرار کند و همه با تمام سختیها تلاش میکنند از مرگ نجات پیدا کنند. آنها برای زندهماندن دست به کارهای عجیب و خطرناکی میزنند. ساعتهای طولانی گرسنگی میکشند، خود را جای مسیحیان جا میزنند و.... اما اراده قوی برای زنده ماندن و نبوغ و قدرت درونیشان آنها را به پیش میراند تا رمان «خوششانستر از همه بودیم» شکل بگیرد.
جورجیا هانتر در این اثر نشان میدهد که چگونه روح آدمی میتواند در رویارویی با تاریکترین لحظهها تاب آورد و همچنان جوان و سرزنده بماند.
پابلیشرز ویکلی درباره این رمان نوشته است:
« تاریخی شگفتآور.... جورجیا هانتر در این داستان احساسات تلخ و توخالی و نیز پوچگرا را به کناری میزند و از پیچیدگیهای زیبا و الهامبخش زندگی پرده برمیدارد.
هشدار! اگر تحمل رویارویی با وحشتناک ترین قسمت چهره بشری رو ندارید هرگز سراغ این رمان نروید¡¡ داستان درباره خانواده ایی یهودیه که در شهر رادوم لهستان زندگی می کنند که با شروع جنگ جهانی دوم دراروپا و رفتار های وحشیانه
تا صفحه ۱۰۰ ام این کتاب از اسامی بسیار زیاد شخصیت ها،شهر ها،بناها و... کلافه و خسته شدم. و نمی خواستم خواندنش رو ادامه بدهم. اما از صفحات بعدی ورق برگشت و همه ۹۰۰ صفحه بعدی رو فقط در دو روز
داستانی پر از درد و رنج و نهایت زیبایی👌🌱
عالی بود یکی از بهترین کتابایی بود ک تو زمینه جنگ جهانی دوم خوندم وقایع تاریخی رو خیلی خوب درقالب داستان گنجانده و همه اتفاقا خیلی دقیق هستن. بسیار هیجان انگیز و جذاب بود.
کتاب بسیار خوبی بود و متن روان و سلیسی داشت طوری به جزییات پرداخته شده بود که میشد مثل یک فیلم همه رو در ذهن مجسم کنی و در عین حال بسیار دردناک بود کلا جنگ و کشتن آدم ها دردناک هست ولی متاسفانه
بسیارزیبا وپرباربودعلاوه براینکه یک داستان زیباوپرکشش رامیخوانیدتاریخ جنگ جهانی راهم بااین رمان بیاموزید
برخی قسمت های کتاب خیلی وحشتناک بود اونجایی که بیل دستشون میدن تا گور بکنن و بعد انها رو بکشن چیزی بود که برای من خیلی غیر قابل تصور بود. خیلی کتاب جذاب و قشنگی بود
روایت داستان خوب و منظم بود. بعد خوندن کتاب کلی تو اینترنت گشت زدم و در مورد دلایل تنفر از یهودیها مطلب خوندم.قبلنا هم کتابی در مورد سرگذشت دو جوان عاشق یهودی در اردوگاه کار اجباری خونده بودم اما اسم
کتاب قشنگی بود. قلم نویسنده بسیار گیرا بود. طوری که اصلا متوجه نمیشدم و یهو میدیدم کلی صفحه خوندم. داستان جذابی داشت و مهمترین نکته ش واقعی بودن داستان بود. من که بسیار لذت بردم از مطالعه ش.
کتاب بسیار عالی بود و من توی یک روز تمومش کردم ترجمه خیلی خوبی داشت.پیشنهاد میدم بخونیدش