دانلود و خرید کتاب پول و زندگی امیل زولا ترجمه علی اکبر معصوم بیگی

معرفی کتاب پول و زندگی

امیل ادوارد چارلز آنتوان زولا (۱۹۰۲- ۱۸۴۰)، نویسنده، نمایشنامه نویس و روزنامه‌نگار فرانسوی است. زولا مهم‌ترین نماینده مکتب ادبی ناتورالیسم و عامل مهم در گسترش تئاتر ناتورالیستی و از چهره‌های برجسته در آزادی سیاسی فرانسه است. در ١٨٧١ زولا شروع به نوشتن سلسله رمان‌های ٢٠جلدی «خانواده روگن ماکار» کرد که این همزمان با سقوط پاریس و سربرآوردن کمون پاریس بود. بعد از ٢٢سال و در ١٨٩٣ این رمان‌ها به پایان رسید. با گذشت این دو دهه، زولا متوجه شد در حال عقب افتادن از تحولات عصر است و اگر بخواهد ماجرای این خانواده را دنبال کند باید با تحولات عصر هم همراهی کند. از این رو در رمان «خوشبختی بانوان» به ظهور فروشگاه‌های بزرگ و در رمان «سایه‌های شب» یا «هیولای درون» به شبکه گسترده راه آهن در فرانسه و دنیا پرداخت. رمان «پول» هم به مساله بورس بازی، سفته بازی، گسترش سرمایه‌داری، سربرآوردن سرمایه در همه اطراف و اکناف فرانسه و اروپا می پردازد و حتی تا حدی به بین المللی شدن سرمایه هم توجه دارد. همه این ماجراها به گونه ای است که گویی زولا دقیقا در سال ٢٠٠٧ ظهور کرده و حباب های مالی و ترکیدنشان را دیده و حالا به نوشتن رمان «پول» پرداخته است. رمان این پرسش‌ها را مطرح می کند که پول چه نقشی در زندگی دارد و پدیدآورنده خوشبختی است یا بدبختی؟ تمدن ساز است یا نابودکننده روابط میان آدم‌ها؟ در انتها زولا پاسخی نمی‌دهد و قضاوت را به عهده خواننده می‌گذارد، چون روش او کنار ایستادن و تماشای فعل و انفعالات است. او در این رمان همچنین به قضیه استعمار خاورمیانه و شرق هم توجه داشته است. زولا در این رمان به جنبه‌ای از زندگی اجتماعی و سیاسی فرانسه که مقارن با سربرآوردن غول سرمایه داری است توجه دارد. از این حیث بین آثار زولا اهمیت «پول» در پرداختن به روابط سرمایه دارانه در عصر جدید ممتاز است.
معرفی نویسنده
عکس امیل زولا
امیل زولا

امیل زولا رمان‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و روزنامه‌نگار فرانسوی است که او را می‌توان از شناخته‌شده‌ترین نمایندگان مکتب ادبی ناتورالیسم و مهم‌ترین عوامل گسترش تئاتر ناتورالیستی دانست. او در زمره‌ی نویسندگان مطرح فرانسوی جای دارد که کتاب‌هایش در سطح جهان ترجمه و چاپ شده، مورد تحلیل و تفسیر قرار گرفته و بارها در سینما و تلویزیون مورد اقتباس واقع شده است.

نسیم رحیمی
۱۴۰۰/۰۲/۱۰

خیلی خوب بود. نوشته های زولا شاهکاره

a.n.s.u
۱۴۰۲/۰۶/۰۳

هنر درست دیدن و درست نشان دادن مثل آیینه را به راستی می توان در نوشته های امیل زولا یافت. زیباتر از این رمان، رمان سایه های شب زولاست که به حق یک شاهکار ادبی است.

آی آی، خيلی دلم می‌خواهد شاهد طلوع عدالت باشم!
پویا پانا
هيچ کس نيست که کاملاً سزاوار سرزنش باشد، هيچ آدمی پيدا نمی‌شود که در عين تمام شرارت‌هايی که ممکن است از او سر زده باشد خوبی‌های بسيار نيز نکرده باشد.
نسیم رحیمی
وقتی کاری را آنآ نمی‌کنيد مطمئن باشيد که هرگز و ابدآ انجامش نمی‌دهيد.
نسیم رحیمی
پول گُه‌دانی‌ای است که انسان‌های فردا بر روی آن می‌شکفند و برمی‌آيند.
نسیم رحیمی
در زندگی فقط يک چيز احمقانه است ـ اين که بگذاريد گول‌تان بزنند.
نسیم رحیمی
کسانی را که آماده‌اند تا با شجاعت دست به هر کاری بزنند، چيزی ندارند که از دست بدهند و همه چيز به دست می‌آورند.
Farzane H
و ساخته شده بود که زندگی بسازد نه اين که بر زخم‌هايی مرهم بگذارد که زندگی پديد آورده بود
نسیم رحیمی
بهترين راه به هرحال اين است که آدم فکر خودش را دنبال کند، هرچه بادا باد!
پویا پانا
خوبی را در همه‌جا می‌شد يافت حتی در بدترين کسان که هميشه نسبت به کسی خوب‌اند، و هميشه در ميان لعن و نفرين جمعيتی، هستند صداهای خاکسارانه و تک‌افتاده‌ای که از آن‌ها سپاسگزار باشند و ستايش‌شان کنند.
نسیم رحیمی
کار به کسی زندگی نمی‌بخشد؛ فقط بدبخت‌ها و احمق‌ها کار می‌کنند تا ديگران را گنده و پروار کنند
نسیم رحیمی
چرا بايد پول را به خاطر همه‌ی آن کثافت و جنايتی که پديد می‌آورد محکوم کرد؟ چون مگر آيا عشق کم‌تر پليد است ـ عشقی که زندگی را می‌آفريند؟
پویا پانا
پول تاکنون کپه‌ی پِهِنی بوده که بشريت فردا بر روی آن روييده و باليده است؛ پول، هرچند زهرآگين و نابودگر، به صورت خميرمايه‌ی تمامی نشو و نمای اجتماعی و کود ترکيبی‌ای درمی‌آيد که برای کارهای بزرگ که زندگی را آسان‌تر می‌سازد ضروری است.
نسیم رحیمی
چه شيرين و بامزه بود که آدم بتواند بُردهای يکی را به جيب بزند بی‌آن که احضار شود تا باخت‌هايش را بپردازد!
نسیم رحیمی
ـ داری راجع به چی حرف می‌زنی ای احمق کبير؟ آيا لازم است که زن چيزی بياورد؟ خب تو خودت را، جوانی‌ات را، عشق‌ات را، خوش خلقی‌ات را آوردی، و حتی يک شاهزاده خانم تو دنيا پيدا نمی‌شود که بتواند بيشتر از اين به مردش بدهد.
نسیم رحیمی
آيا آدم می‌تواند بگذارد ببلعندش و ديگران را نبلعد؟ اين زندگی بود. برای اين که طور ديگری رفتار کنيم نياز به فضايلی با شخصيتی بسيار والا داريم، يا اين که بايد به خلوت دير پناه برد، دور از همه‌ی وسوسه‌ها.
نسیم رحیمی
در عشق هم مثل سوداگری پليدی زيادی هست؛ در عشق هم مردم فقط دربند خوشی و لذت خودشان هستند؛ با اين همه بدون عشق زندگی وجود نخواهد داشت و دنيا به آخر می‌رسد
نسیم رحیمی
نوميدی دلاورترين سپاهيان را پديد می‌آورد، کسانی را که آماده‌اند تا با شجاعت دست به هر کاری بزنند، چيزی ندارند که از دست بدهند و همه چيز به دست می‌آورند.
نسیم رحیمی

حجم

۵۳۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۶

تعداد صفحه‌ها

۶۲۴ صفحه

حجم

۵۳۷٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۷۶

تعداد صفحه‌ها

۶۲۴ صفحه

قیمت:
۱۲۵,۰۰۰
تومان