دانلود و خرید کتاب دهقانان انوره دوبالزاک ترجمه هژبر سنجرخانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب دهقانان

«دهقانان» رمانی از اُنوره دو بالزاک ( ۱۷۹۹ - ۱۸۵۰)، نویسنده فرانسوی است. بالزاک را پیشوای مکتب رئالیسم اجتماعی در ادبیات می‌دانند. «دهقانان» مثل تمام آثارش تصویرگر جامعه دهقانی فرانسه در قرن ۱۹ و رو‌ در رویی آن با طبقه نوخاسته بورژوایی است. لویی‌شوالیه، استاد کولژ دوفرانس، درباره «دهقانان» می‌نویسد: «رمان بالزاک نه‌فقط در ادبیات، بلکه هنوز و مخصوصا در تاریخ به حیات خود ادامه می‌دهد. وانگهی کمدی انسانی بررسی ادبی را غنا بخشیده و ترجمانی است دشوار، بالزاکی‌تر از خود بالزاک، که در این داستان بدان معنا می‌بخشد تا حدی به کندی و تامل، با فصل‌های طولانی که به تانی پیش می‌رود تا از هر دری سخن بگوید، فقری است از الهام یا لااقل کندی گذران قوه تخیل. وانگهی نویسنده با صداقت معتادش نخستین کسی است که حقایق را شناسایی می‌کند». در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «میان دو ردیف نرده‌های همسان، یک کلاه فرنگی، با سلسله‌ای از سنگ‌های تراشیده، همچون سنگ‌های قصر، با برش‌های الماس‌گون، با بام‌های بسیار نوک‌تیز با پنجره‌هایی با قابی از سنگ‌های خوش‌تراش نمایان بود؛ که نرده‌های آن به نرده‌های باشکوهی که گلستان میدان رویال پاریس را در میان گرفته بود می‌مانست، که متاسفانه، اینک رو به ویرانی نهاده است. این سبک قدیمی به عمارت کلاه‌فرنگی منظره‌ای شاهانه می‌بخشید که در شهرها فقط برای زندان‌ها مناسب به نظر می‌رسید؛ اما در میان جنگل، شکوه خاصی دارد».
حسین رسولی
۱۳۹۹/۱۱/۰۵

گئورگ لوکاچ، فیلسوف و منتقد ادبی: «قصد بالزاک در این رمان، که مهم‌ترین اثری است که در اواخر زندگی خود منتشر کرده، توصیف زمین‌داری بزرگ اشرافی و در حال مرگ بوده است... بالزاک فروپاشی فرهنگ اشرافی را در پی پیشرفت‌های

- بیشتر
تام ریدل
۱۳۹۸/۰۲/۱۶

این کتاب و تازه خریدم کلن تجربه ای تو خوندن آثار بالزاک ندارم

خدایا! چطور نفهمیدند که در یک مملکت بدون ثروت‌های کلان و بدون زندگی‌های پربار و مطمئن، آفرینش هنرِ متعالی غیر ممکن است؟
Raymond
قانون همیشه از یک مغز متفکر و یک انسان نابغه ناشی می‌شود نه از نهصد نظر که هرچند ممکن است انسان‌های فوق‌العاده با هوشی بوده باشند در هر حال جمع حقیری بیش نیستند.
نسیم رحیمی
دهقان، عظمتِ سیه‌روزی‌هایش را دارد همان‌گونه که دارا، حقارتِ مسخرگی‌هایش را؛ خلاصه، دارا، هوس‌هایش را دارد، دهقان، احتیاجاتش و فقرِ مضاعفش را
نسیم رحیمی
انسان به فراست در می‌یابد که چگونه دهقانان فقر و بدبختی‌ی‌شان را تحمّل می‌کنند، که مبادا بهانهِ طغیانشان را از دست بدهند.»
نسیم رحیمی
من نمی‌گویم بیچاره‌ای پیدا نمی‌شد زیرا همیشه بیچاره خواهد بود اما موجودی که نتواند با کارش امرار معاش کند وجود نخواهد داشت. گروآزون گفت:
نسیم رحیمی
«فرزندانم، وقتی که نمی‌توان کارِ دیگری کرد، مردن سزاوار است.»،
نسیم رحیمی
«من نه‌فقط او را دوست دارم، بلکه به او احترام می‌گذارم و عزیزش می‌دارم.»
نسیم رحیمی
رعایت اصول اخلاقی را نباید با مذهب یکی دانست، چون با رفاه و تنعّم پدید می‌آید
نسیم رحیمی
رعایت اصول اخلاقی را نباید با مذهب یکی دانست، چون با رفاه و تنعّم پدید می‌آید؛ چنان‌که مشاهده می‌شود، در محیطی برتر وقتی ثروت به انسان روی می‌آورد، ظرافتِ طبع در جان آدمی شکوفا می‌شود. انسان اصولاً درستکار و پابند اخلاق است و در طبقه دهقان یک استثناء است.
نسیم رحیمی
شهرها همچون خانواده‌ها سرنوشتِ پر نشیب و فرازی دارند.
نسیم رحیمی

حجم

۴۵۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۳۵ صفحه

حجم

۴۵۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۳۵ صفحه

قیمت:
۱۷۳,۰۰۰
۱۲۱,۱۰۰
۳۰%
تومان