کتاب غرور و تعصب
معرفی کتاب غرور و تعصب
غرور و تعصب نوشته جین آستین نویسنده قرن هجدهم و نوزدهم انگلیسی است که آثارش ادبیات غرب را سخت تحت تأثیر قرار داد. پروین ادیب این کتاب را به فارسی بازگردانده است.
گفتنی است تاکنون بارها با اقتباس از قصه این داستان در هالیوود و بالیوود، فیلم ساخته شده است.
خلاصه کتاب غرور و تعصب
جین آستین در کتاب غرور و تعصب ماجرای عاشقانه پرچالشی میان دختری به نام الیزابت از خانوادهای متوسط و پسری از یک خانواده مرفه را روایت میکند که پس از کشو قوسهای هیجانانگیز و گذر از سوءتفاهمها و بدفهمیهای بسیار به سرانجامی مطلوب میرسد. خانواده بنت چهار دختر دارند که دو دختر آنها جین و الیزابت در آستانه ازدواجاند. خانم بنت متوجه میشود که به تازگی مرد جوان برازندهای همسایه آنها شده و به خیال این میافتد که الیزابت دختر بزرگش را با این مرد آشنا کند. در یک مهمانی خانم بنت دختر بزرگش را با آقای بینگلی آشنا میکند و طبق انتظارش علاقهای بین آن دو شکل میگیرد. اما مرد جوان دیگری همراه بینگلی است که بسیار مغرور و سخت به نظر میرسد. این مرد ذهن الیزابت را مشغول خودش میکند اما عشقی که به مرور بین این دو شکل میگیرد در مسیری ناهموار و پر از دلخوری و سوءتفاهم میافتد.
خواندن کتاب غرور و تصب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
غرور و تعصب سرشار از احساسات ناب انسانی است؛ مطالعه این کتاب را به علاقمندان داستانهای عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
درباره جین آستن
جین آستن در ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در استیونتون، همپشر، جنوب شرقی انگلستان، به دنیا آمد. او هفتمین فرزند یک کشیش ناحیه بود. پدرش در سال ۱۸۰۵ از دنیا رفت؛ جین و مادرش چندبار نقل مکان کردند، تا سرانجام در سال ۱۸۰۹ در نزدیکی التن در همپشر ماندگار شدند. جین آستن در دوران نوجوانی نوشتن رمان را آغاز کرد. او در شش رمان درباره زندگی در اواخر قرن هفدهم و اوایل قرن هجدهم نوشت. چهار تا از این کتابها در یک دوره چهار ساله منتشر شدند که نشان دهنده سرعت نویسنده در نگارش بود. عقل و احساس، غرور و تعصب، مانسفیلد پارک و اِما کتابهایی بودند که در زمان حیات او چاپ شد. دو کتاب دیگر او یعنی نورثنگر ابی و ترغیب نیز پس از مرگش منتشر شدند. کتاب هفتم او هیچگاه به پایان نرسید. آستن در دورانی که زنده بود کتابهایش را بدون نام چاپ میکرد. جین آستن، بر خلاف قهرمانهای رمانش، در طول عمر ۴۱ سالهاش هرگز ازدواج نکرد. باید خاطرنشان ساخت شناخت این نویسنده انگلیسی از زندگی زنان و مهارتش در بیان گوشه و کنایهها، او را به یکی از مشهورترین رماننویسان عصر خودش تبدیل کرده است.
جملاتی از کتاب غرور و تعصب
آقای بنت ضمن رفتن به طرف کتابخانهاش که رو به اتاق نشیمن باز میشد در جواب همسرش گفت: اشتباه میکنی عزیزم... من برای اعصاب تو احترام زیادی قایلم. هرچی باشه اونا از دوستای قدیمی من هستن.... بیشتر از بیست ساله که دارم باهاشون زندگی میکنم.
خانم بنت زد زیر گریه: اوه .... تو اصلا احساس نداری، نمیدونی من چه عذابی میکشم.
خانم بنت زد زیر گریه: اوه .... تو اصلا احساس نداری، نمیدونی من چه عذابی میکشم.
امیدوارم حالت بهتر بشه عزیزم و اونقدر زنده بمونی که بتونی با همه همسایههای جوون و پولداری که این دور و بر زندگی میکنند آشنا بشی.
تو واقعا ادم رو کفری میکنی! اصلا به دخترات اهمیت نمیدی. پنجتا دختر – میفهمی پنج تا!- جن حالا بیستوسه سالشه! یعنی قراره همه اونا پیردختر بشن؟
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب غرور و تعصب، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
غرور و تعصب یکی از محبوب ترین رمانهای من است. و از آن جهت بهترین اثر آستین معرفی میشود که نویسنده به خوبی به واکاوی شخصیت قهرمانانش پرداخته است. دختری که گرفتار پیش داوریست و پسری که مغرور است. هرچند
نپسندیدم همش دنبال شوهر بودن کارو زندگی دیگه ای نداشتن 😄
نسخه چاپی این کتاب رو خوندم و اصلا دوست نداشتم ! برخلاف معروف بودن و محبوبیت کتاب برای من جالب نبود. وقتی میخوندم احساس میکردم دارم به غیبت کردن یه آدم اعصاب خورد کن گوش میدم.
دوستانی که میخوان این کتاب رو بخونن باید توجه کنن که توی این کتاب به دنبال اتفاقات هیجان انگیز یا عشقی پر فراز و نشیب و اینجور چیزا نباشن چون مثل خیلیا تو کامنتا در نهایت ممکنه ناامید بشن ،
از بین کتابهایی که شخصیت اصلی داستان یک زن هست دنبال بهترینشون یا جذاب ترینشون میگشتم تا اون چیزی رو که مد نظرم هست پیدا کنم.نظرات رو راجع به این کتاب خوندم و به پیشنهاد دوستان به جای خوندن کتاب
چندان خوشم نیومد نه مفهومی داشت نه جذابیتی
زیاد خوب نبود اسمای زیاد ، توصیفای درهم ورهم من ک اصلا دوستش نداشتم😥😰
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم نمیتونم بگم بهترین رمانی بود که خوندم اما بسیار رمان خوبی بود عاشقانه ای که عاشقانه نبود.بنظرم ارزش خوندن داره اینکه ممکنه یه نفر رو از ظاهرش خیلی اشتباه قضاوت کنیم رو بخوبی تو
با تعاریفی که شنیده بودم، انتظار خوندن یه داستان نسبتا طولانی و جذاب و پر فراز و نشیب و پر از اتفاقای جالب رو داشتم ولی اصلا این طور نبود😕
اصل کتاب چاپی این رمان ۴۴۹ صفحه است . من این کتاب و اینجا خریدم و خوندم ۳۱۴ صفحه چند خطی بود و کل داستان بصورت خلاصه بود و خیلی از خریدم ناراضی هستم خیلی خیلی خیلی حیف . این