دانلود و خرید کتاب جیمز جویس، مجموعه کامل شعرها جیمز جویس ترجمه فرید قدمی
تصویر جلد کتاب جیمز جویس، مجموعه کامل شعرها

کتاب جیمز جویس، مجموعه کامل شعرها

نویسنده:جیمز جویس
دسته‌بندی:
امتیاز:
۲.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جیمز جویس، مجموعه کامل شعرها

کتاب حاضر با نام «مجموعهٔ کامل شعرها به همراه شپش‌های اندیشه؛ سیاست جیمز جویس» ترجمه فرید قدمی (۱۳۶۴-) است. جیمز جویس (۱۸۸۲-۱۹۴۱) نویسنده و شاعر شهیر ایرلندی برای مخاطبان ایرانی چهره‌ای آشنا است. صادق هدایت تاریخ ادبیات جهان را به پیش و پس از او تقسیم می‌کند، همچنان که کم نیستند منتقدان و متفکرانی که چنین می‌پندارند. اگرچه شهرت جویس ادر ادبیات بیش از هر چیز مدیون رمان «اولیس (۱۹۲۲) است. دو رمان دیگر او نیز همچنان از بحث‌برانگیزترین و پرمخاطب‌ترین آثار مدرن‌اند. «پرتره مرد هنرمند درجوانی (۱۹۱۶) و «شب‌زنده‌داری فینگان‌ها (۱۹۳۹)»، علاوه بر این‌ها، مجموعه داستان او «دوبلینی ها (۱۹۱۴)» از زمره آثار خواندنی و مشهور او است. در مقام شاعر نیز دو کتاب از جویس منتشر شده‌است «موسیقی مجلسی (۱۹۰۷) و «شعرهای صدناری (۱۹۲۷)». تنها نمایش‌نامه او نیز «تبعیدی‌ها (۱۹۱۸)» است. جویس که متولد دوبلین بود، در آثارش همیشه از این شهر و مردمش نوشت، گرچه بیشتر عمر خود را بیرون از ایرلند، درفرانسه، ایتالیا و سوئیس زیست و سرانجام در زوریخ درگذشت و همان‌جا به خاک سپرده شد. کتاب حاضر دو مجموعه شعر جویس را به همراه نگاه‌ها و نقدهای فرید قدمی بر اندیشه‌های او در بر دارد. فرید قدمی، نویسنده، مترجم و منتقد ایرانی است که در حوزه ادبیات و سینما فعالیت می‌کند و در سال ۱۳۹۶ نیز اولین فیلم سینمایی خود را ساخته است.
معرفی نویسنده
عکس جیمز جویس
جیمز جویس

جیمز جویس در سوم‌ فوریه سال ۱۸۸۲ در دوبلین پایتخت کشور ایرلند زاده شد. استعداد جیمز از کودکی و دوران تحصیل بروز کرده و گواه این ادعا تسلط وی به سیزده زبان زنده دنیا بود به گونه‌ای که نوشته‌هایش را به زبان انگلیسی می‌نوشت ‌و منتشر می‌کرد. جیمز جویس تا قبل از ۲۰ سالگی شخصی مذهبی بود اما در گذر زمان از عقاید مذهبی فاصله گرفته و به سمت رسیدن به اهداف ادبی تلاش کرد. با گذر از سی سالگی بود که به علت مخالفت شدید با بی‌فرهنگی و‌ دون‌مایگی دوبلین همچنین تلاش برای رهایی دوبلین از استعمار بریتانیا بود که مجبور به ترک وطن شده و در شهر‌های زوریخ، پاریس و تریسته ساکن شد. علاقه‌ی شدید جویس به دوبلین شهر زادگاهش و تلاش برای بهبود آن در تمامی آثارش موج می‌زند‌‌ به گونه‌ای ‌که نام اولین مجموعه کتابش را دوبلینی‌ها نام نهاد. وی زمانی بیان کرده است که هر کتاب من کتابی درباره دوبلین است. دوبلین کمتر از سیصد هزار نفر جمعیت دارد ولی در آثار من جهان‌شهر است. او همچنین گفته است در مورد خودم من همیشه درباره دوبلین می‌نویسم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
از دور کلام آرامَش می‌دمد بر مغزِ روبه‌فروپاشی من.
YaSaMaN
حتا زمانی که جویس درآمد خوبی از کتاب‌هایش داشت، به زودی دچار افلاس و تنگدستی می‌شد، آن هم فقط به خاطر خوشگذرانی‌های بی‌پایان. همینگوی زمانی گفته بود: «همه می‌گویند جویس و خانواده‌اش دارند از گرسنگی می‌میرند. ولی آن‌ها هر شب شام را در رستوران میکاد می‌خورند. من شخصاً نمی‌توانم بیش از هفته‌ای یک بار به این رستوران بروم.»
پویا پانا
در ۱۹۲۰ زمانی که تی. اس. الیوت در پاریس به دیدن جویس آمد، کفش قهوه‌ای کهنه‌ای هم به‌ش هدیه داد. بدلباسی و کثیفی جویس شهرهٔ عام و خاص بود و حتا همسرش نورا گفته است که در روزهای نخست آشنایی‌شان از این که جویس با آن سر و وضع به دیدارش می‌رفته خجالت می‌کشیده است. در اُروپای سال‌های آغازین قرن بیستم، زمانی که شیک‌پوشی حتا برای فقیرترین اقشار هم اهمیتی به‌سزا داشت، جویس بی‌تردید بدلباس‌ترین و کثیف‌ترین نویسندهٔ اُروپا بود. صورتش را مرتب اصلاح نمی‌کرد، دیر به دیر حمام می‌رفت و همیشه کفش‌های تنیس کثیف و کهنه‌ای به پا داشت. حتا زمانی که از او پرسیده بودند بیشتر از همه‌چیز از چی بدش می‌آید، گفته بود از آب و صابون.
پویا پانا
من فقط یک دلقک ایرلندی‌ام، بذله‌گوی بزرگ جهان! جیمز جویس
پویا پانا

حجم

۱۶۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

حجم

۱۶۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان