کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان
معرفی کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان
کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان انتشارات پرتقال منتشر کرده است. مجموعه نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک است که نشر پرتقال منتشر کرده است. این مجموعه کتاب آثار نویسندگان مشهور جهان جیمز جویس، هانس کریستین اندرسون و شارل پرو است. این جلد نوشته جیمز جویس است.
درباره کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان
این کتاب داستان پادشاهی حیلهگر است که شیطان را فریب میدهد تا یک شبه برای شهرشان پلی بسازد که مردم خیلی به آن احتیاج دارند. کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان را جیمز جویس نویسنده مشهور برای نوهاش نوشته است و سرشار از حس شوخطبعی است.
خواندن کتاب نویسنده های بزرگ، خواننده های کوچک؛ گربه و شیطان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره جیمز جویس
جیمز جویس ۲ فوریه ۱۸۸۲ در دوبلین، ایرلند به دنیا آمد. او همراه ویرجینیا وولف از اولین کسانی بودند که به شیوه جریان سیال ذهن مینوشتند. جیمز جویس با ۱۳ زبان آشنایی داشت و دست کم به ایتالیایی و فرانسه مسلط بود. اما آثارش را به زبان انگلیسی مینوشت. دوبلینیها یکی از مجموعه داستانهای او است که گاهی آن را به عنوان یک داستان بلند در نظر میگیرند. بسیاری از افراد، رمان اولیس نوشته جیمز جویس را بزرگترین رمان سده بیستم میدانند. جیمز جویس در ۱۳ ژانویه ۱۹۴۱ در سن ۵۸ سالگی در زوریخ، سوئیس چشم از دنیا فروبست.
این کتاب چیز خواستی را آموزش نمیدهد ولی بسیار زیبا است و کمی هم خنده دار و پیشنهاد میکنم که این کتاب را بخرید وبرای مطالعه و ،وقت گذراندن خوب است
اصلا خوب نبود خیلی هم گرون بود صفحات هم خیلی کم بود
داستان کوتاه و با نمک و جالبیه تصویر گری زیبایی هم داره جنبه سرگرمی داره