معرفی و دانلود کتاب پیغام + خلاصه رایگان

فرناندو پسوآ، ابوذر کردی
انتشارات:
بوتیمار

معرفی کتاب پیغام

فرناندو آنتونیو نوگیرا پسوآ معروف به فرناندو پسوآ متولد ۱۳ ژوئن ۱۸۸۸ در شهر لیسبون مرکز پرتغال و متوفی ۳۰ نوامبر ۱۹۳۵ در همین شهر. شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، مترجم، ناشر و فیلسوف معاصر کشور پرتغال است. پسوآ علاوه بر آنکه در کشورهای پرتغالی زبان دنیا چهره‌ای شناخته شده است در دنیا به عنوان یکی از مهمترین شاعران و منتقدان ادبی قرن بیستم لحاظ می‌گردد. وی در مقدمه‌ی کتاب «کتاب دلواپسی » شخصیت اجتماعی خویش را چنین شرح می‌دهد: «هیچ چیز او را به انجام کاری تن نداد. کودکی خود را تنها زیست. به هیچ گروهی نپیوست. علاقه‌ای به دنبال کردن تحصیلات نداشت. به هیچ جمعیتی وابسته نبود. احوال زندگی وی با غربت همراه بود و البته پدیده‌های معمولی که شاید حقیقت همه‌ی انسان‌ها باشد، انسان‌هایی که به رخوت و مطرودیت تن داده باشند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیغام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پیغام
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

Mohammad
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۶/۰۶

(۶-۶-[۱۱۶]) شاعر با نگاهی تاریخی و هستی گرایانه به گذشته ی پرتغال پرداخته و اون رو با زمان حال (زمان نوشتن کتاب) مقایسه کرده یعنی شکوه گذشته و انحطاط کنونی. اشعارش برای من زیاد جذاب نبود.

Aida
۱۴۰۴/۰۴/۰۸

اشعارش سلیقه ی من نبود. ممنون از ترجمه روان.

mahoor
۱۳۹۵/۰۸/۰۹

دوستان چطور میتونم کتاب کتابخونه رو بفرستم برایکی دیگه؟

بریده‌هایی از کتاب

سروش علی‌نژاد
دیگرانی هستند که خواهند داشت هنگامی که ما از دست خواهیم داد. دیگرانی هستند که پیدا می‌کنند وقتی به دارایی‌های ما برخورد نمایند یافت می‌شود یا نمی‌شود، برطبق سرنوشت محتوم.