٪۴۰
معرفی کتاب بالهای شکسته
جبران خلیل جبران ( ۱۹۳۱- ۱۸۸۳)، نویسنده لبنانی- امریکایی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«هیجده ساله بودم که برای اولین بار، عشق چشمانم را با پرتوهای جادوییاش گشود و روحم را با انگشتان سوزانش لمس کرد، و سِلما کرَمی نخستین زنی بود که با زیباییاش روحم را بیدار کرد و مرا به باغِ عاطفهی والا برد، آنجا که روزها چونان رویا میگذرند و شبهایش چونان جشنهای عروسی است.
سلما کرمی اولین کسی بود که با زیبایی منحصر به فرد خودش مرا آموخت زیبایی را ستایش کنم و با عطوفتش عشق را بر من آشکار کرد؛ او نخستین کسی بود که در گوشم آواز زندگی حقیقی را زمزمه کرد.
تمامی مردان جوان عشق اولشان را به یاد میآورند، میکوشند به همان لحظهی غریب چنگ بیاندازند، به همان خاطرهای که ژرفترین احساسشان را دگرگون کرد و شادشان ساخت، اگر چه رازِ عشق را تلخیای نیز هست. در زندگی هر مرد جوانی، آن هنگام که در بهارِ زندگیاند، «سلما»یی هست که از ناکجا سر راهشان سبز میشود و تنهاییشان را به لحظاتی شاد بدل میکند و سکوتِ شبانهشان را با سحرِ موسیقی میآکند.
هر گاه از لبانِ سلما واژهی عشق به گوشم میرسید، غرق فکر و تأمل میشدم تا معنای طبیعت و مکاشفهی نوشتهها و کتاب مقدس را دریابم. زندگیام اِغما بود و نه بیشتر، خالی مثل زندگی ابوالبشر در بهشت، تا این که سلما مثل ستونی از نور روبهرویم ایستاد. او حوای قلبم بود که از رازها و شگفتی میانباشتش و به من یاد میداد بفهمم معنای زندگی چیست».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بالهای شکسته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بالهای شکسته |
نمیتوانم به تو فکر نکنم سیمامحمد حسینی
داستانهایی کوتاه از ادبیات کردآرش سنجابی
درها و دیوار بزرگ چیناحمد شاملو
درختم دلشوره داردفریده خرَمی
فراموشی: مجموعه بیست و نه داستان بسیار کوتاه از نویسندگان معاصر آمریکاآرتوش بوداقیان
خانههای اجارهایجرج برناردشاو
ادب فارسی در کشورهای عربی![]()
یوسف حسین بکار
ای آزادیپل الوار
به من گوش سپار، چنان که به باراناکتاویو پاز

زیبا زیبا زیبا
معرکه
قلم جبران خلیل جبران چندان همهپسند نیست. اگر عاشقانهای سرشار از توصیف دوست دارید، سراغش برید. البته من ترجمهٔ دیگهای رو مطالعه کردم و از کیفیت ترجمه بیخبرم.
قصه ساده با نثر مسجع کل وقایع این داستان کوتاه است ولی نویسنده با شاخ و برگ دادن به جزییات و حواس و توصیف احساسات نوشته کوتاهشو به کتاب تبدیل کرده جملات پر نغزی هم داره در کل کتاب خوبیه،میشه باهاش انس گرفت حداقلش اینه بخاطر عرب بودن...بیشتر
کتابهای جبران خلیل جبران عالی و بی نظیرن🌼🍀🌼