کتاب اعترافات یک معتاد انگلیسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب اعترافات یک معتاد انگلیسی
«اعترافات یک معتاد انگلیسی» نوشته توماس. د کوئین(۱۸۵۹-۱۷۸۵)، است.
نویسنده در مقدمه این کتاب که شرح خاطرات و اندیشههای او پیرامون اعتیاد است میخوانیم:
خطاب به خواننده- خواننده محترم، در این جا خاطرات دوره مهمی از زندگی خود را برایتان بیان خواهم کرد: خاطراتی که با توجه به کاربرد آن برایم خودم، یقین دارم که صرفاً مطلبی جذاب نخواهد بود، بلکه تا حدود بسیاری سودمند و آموزنده نیز خواهد بود. با همین امیدواری است که دست به نگارش آن زدهام، و به همین دلیل نیز ضرورت دارد به جهت نقض حریم حساس و شرافتمندانهای که در اغلب موارد ما را بهرغم ارتکاب اشتباهات از سرزنش عمومی در امان میدارد، عذرخواهی نمایم. در واقع، هیچ چیز برای یک انگلیسی نفرت انگیزتر از مشاهده کسی نیست که بر جراحات و اشتباهات خویش اصرار میورزد، و آن "پرده حیا"یی که زمان از سر مرحمت بر ضعفهای اخلاقی انسان کشیده را میدرد.
بر همین مبنا، قسمت اعظم اعترافات من (که اعترافاتی ناخودآگاه و فرا قضایی است) با ذکری از افراد بدنام، ماجراجوها و کلاه برداران همراه است. و این که چگونه میتوان فردی که مرتکب چنین اعمال حقیر و پستی میشود را در همراهی با قشر محجوب و محترم جامعه تصور نمود، مطلبی است که میباید سراغ آن را در ادبیات فرانسه و یا آن بخش از ادبیات آلمانی که از ادبیات نادرست و منحرف فرانسوی آلوده شده است، گرفت. من قویاً احساس میکنم که تنها به این جهت زندهام که مطلب را نقل نمایم و ماهها بود که بر اثر نحوه شایسته انتشار عمومی این و یا تمام داستانم مردد بودم و تنها به انتشار آن پس از مرگم رضایت داشتم (اما اکنون بنا به برخی دلایل تمام آن منتشر میشود). و یقیناً با تردیدهای عقلایی در جهت و علیه این اقدامی که در نهایت تصمیم به انجام آن گرفتهام همراه خواهد بود.
سرزمین دروغین
مدیریت کسب و کارهای ارائه دهنده راهکارکای استورباکا
پس از نانبابک عارفی
عاااالی، ترجمه عالی
کتاب خوبی هم هست آیا؟
I have many problems in my life. But my lips don't know that: they always smile... چارلی چاپلین
ترجمه خیلی بد کلمه هایی استفاده شده که حتما باید مترجم بزنی تا معنیش رو بفهمی ،کاش یک مترجم خوب ترجمه میکرد این کتاب رو 😐
ترجمه خوب نیست اصلا طوری که شما مطالبو پراکنده میبینید نصفه کتابو رها کردم نوشته طوریه که ترغیب نمیکنه ادامشو بخونم
متاسفانه سابقه مترجم کیفیت کار رو زیر سوال میبره، خانم خسروی بیش از 90 اثر رو در عرض پنج سال ترجمه و وارد بازار نشر ایران کردن که نشون میده ایشون مصداق بارز ماشین ترجمه هستن و دغدغه ادبیات و
تو نمونه 80 صفحه است درحالیکه خود مناب 96 صفحه است یعنی برا 16 صفحه کتابو بخریم؟ یا اینکه منظور 96 صفحه چاپیه؟!
عالی
باید کتاب خوبی باشه خریدم،ممنون از طاقچه،
بسیار زیبا و خواندنی است.اعترافاتی از یک هنرمند معتاد.