کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید رونالد فردریک + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

معرفی کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید نوشته رونالد فردریک و ترجمه مهدی شریفیان، اثری در حوزه‌ی روان‌شناسی و خودشناسی است که انتشارات مروارید آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی نقش عواطف و احساسات در زندگی روزمره و روابط انسانی می‌پردازد و تلاش می‌کند با ارائه‌ی مثال‌ها و روایت‌هایی از زندگی واقعی، راهکارهایی برای شناخت و پذیرش احساسات ارائه دهد. نویسنده باتکیه‌بر تجربیات شخصی و پژوهش‌های علمی، اهمیت توجه به عواطف و تأثیر آن‌ها بر سلامت روان و کیفیت روابط را برجسته می‌کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هم به مبانی نظری و هم به تمرین‌های عملی برای رشد عاطفی می‌پردازد و مخاطب را به‌سوی زندگی اصیل‌تر و رضایت‌بخش‌تر هدایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

کتاب آن‌طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید نوشته‌ی رونالد فردریک، اثری در زمینه‌ی روان‌شناسی کاربردی است که به موضوع شناخت، پذیرش و استفاده از عواطف در زندگی فردی و اجتماعی پرداخته است. نویسنده با رویکردی علمی و تجربی به بررسی این می‌پردازد که چرا بسیاری از افراد از احساسات خود فاصله می‌گیرند یا آن‌ها را سرکوب می‌کنند و چگونه این روند می‌تواند به مشکلات روانی و جسمی منجر شود. ساختار کتاب شامل دو بخش اصلی است؛ بخش نخست به آماده‌سازی ذهنی و شناخت ریشه‌های مشکلات عاطفی اختصاص دارد و بخش دوم به تمرین‌ها و راهکارهای عملی برای مواجهه و کار با احساسات پرداخته است. فردریک با استفاده از روایت‌های واقعی، مثال‌های ملموس و تمرین‌های گام‌به‌گام، تلاش کرده است تا خواننده را به‌سمت آگاهی بیشتر از احساسات و بهبود روابط انسانی سوق دهد. این کتاب می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال درک عمیق‌تر خود و روابطشان هستند، راهنمایی سودمند باشد.

عنوان اصلی و کامل این اثر در زبان مبدأ عبارت است از:

‏Living like you mean it : use the wisdom and power of your emotions to get the life you really want‬.

خلاصه کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

رونالد فردریک در این کتاب با رویکردی تحلیلی و تجربی به موضوع عواطف و نقش آن‌ها در زندگی می‌پردازد. او ابتدا توضیح می‌دهد که بسیاری از افراد به‌دلایل مختلف، ازجمله تربیت خانوادگی، فشارهای اجتماعی یا تجربه‌های کودکی یاد می‌گیرند احساسات خود را سرکوب کنند یا نادیده بگیرند. این سرکوب عاطفی به مرور زمان می‌تواند به مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، مشکلات جسمی و نارضایتی از زندگی منجر شود. نویسنده با مثال‌هایی از مراجعان خود نشان داده که چگونه افراد در موقعیت‌های مختلف، ازجمله روابط عاطفی، محیط کار یا خانواده، با احساسات خود درگیر می‌شوند و اغلب به‌جای پذیرش آن‌ها به رفتارهای دفاعی مانند انکار، پرخوری، کار زیاد یا دوری از دیگران پناه می‌برند. فردریک تأکید کرده که عواطف نه‌تنها نشانه‌ی ضعف نیست، بلکه منبع انرژی، راهنما و عامل پیوند با دیگران است. کتاب به معرفی هشت عاطفه‌ی اصلی (خشم، اندوه، خوشحالی، عشق، ترس، شرم، تعجب و نفرت) می‌پردازد و توضیح می‌دهد که هرکدام چگونه در بدن و ذهن تجربه می‌شود. نویسنده تمرین‌هایی برای شناسایی و پذیرش این احساسات ارائه داده و بر اهمیت توجه به نشانه‌های جسمی عواطف تأکید دارد. یکی از محورهای اصلی کتاب، بررسی رفتارهای دفاعی است؛ یعنی راه‌هایی که افراد برای دوری از احساسات ناخوشایند به کار می‌برند. فردریک با تحلیل نمونه‌هایی مانند جولی، برندا و مارک نشان داده که این رفتارها در کودکی شکل می‌گیرند و در بزرگسالی نیز ادامه می‌یابند، اما با تمرین آگاهی و پذیرش می‌توان آن‌ها را تغییر داد. نویسنده تمرین‌هایی برای افزایش آگاهی عاطفی، کاهش ترس از احساسات و بهبود روابط هم ارائه می‌دهد. او بر این باور است که با شناخت و پذیرش عواطف می‌توان به زندگی اصیل‌تر، روابط نزدیک‌تر و رضایت بیشتر دست یافت. پیام اصلی کتاب این است که عواطف، اگر به‌درستی شناخته و مدیریت شود، می‌تواند به‌جای مانع، به نیرویی برای رشد و خوشبختی تبدیل شود.

چرا باید کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی علمی، به یکی از دغدغه‌های رایج انسان معاصر یعنی فاصله‌گرفتن از احساسات و پیامدهای آن می‌پردازد. ویژگی شاخص این کتاب، ترکیب روایت‌های واقعی با تمرین‌های عملی است که خواننده را از سطح نظری به تجربه‌ی شخصی سوق می‌دهد. فردریک با زبانی روشن و مثال‌های متنوع نشان داده که شناخت و پذیرش عواطف، نه‌تنها به سلامت روان کمک می‌کند، بلکه کیفیت روابط و رضایت از زندگی را افزایش می‌دهد. همچنین تمرین‌های کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که برای افراد با پیش‌زمینه‌های مختلف قابل استفاده باشند و امکان خودشناسی و تغییر را فراهم کنند. این کتاب فرصتی برای بازنگری در عادت‌های ذهنی و عاطفی و یافتن راهی برای زندگی اصیل‌تر است.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، نارضایتی از روابط یا دشواری در ابراز احساسات روبه‌رو هستند. همچنین این اثر برای علاقه‌مندان به خودشناسی، روان‌شناسی کاربردی و افرادی که به‌دنبال بهبود کیفیت زندگی و روابطشان هستند، مناسب است.

درباره رونالد فردریک

رونالد جی. فردریک (Ronald J. Frederick) متولد سال ۱۹۶۵ میلادی، روان‌شناس بالینی، نویسنده و یکی از بنیان‌گذاران مرکز زندگی شجاعانه در لس‌آنجلس، کالیفرنیا بوده است. او با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی روان‌درمانی و رشد شخصی، تمرکز ویژه‌ای بر موضوعات مرتبط با احساسات، صمیمیت و شجاعت عاطفی داشته است. از آثار شناخته‌شده‌ی این نویسنده می‌توان به کتاب «آن‌طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید» (۲۰۰۹) که موفق به دریافت جوایز متعددی شد و نیز کتاب «طوری عشق بورز که انگار واقعاً به آن اهمیت می‌دهی» (۲۰۱۹) اشاره کرد.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب آن‌طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید (۲۰۰۹) موفق به دریافت جوایز متعددی شده است. همچنین رونالد فردریک به‌دلیل تحقیقات برجسته‌اش درباره‌ی ترس از صمیمیت، موفق به دریافت جایزه‌ی Malyon-Smith Scholarship از انجمن روان‌شناسی آمریکا شد.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- ملودی بیتی (Melody L. Beattie)، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز گفته بالاخره کسی پیدا شد که به ما کمک کند به احساساتمان و به خودِ واقعی‌مان نزدیک‌تر شویم؛ نه این‌که از قدرت درونی‌مان دورتر. این کتاب خواندنی و الهام‌بخش برای هر کسی که دوران دشوار زندگی را تجربه می‌کند، هدیه‌ای ارزشمند است.

- جان برادشاو (John Bradshaw)، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز معتقد است که این کتابْ آگاهی‌بخش، قابل‌درک، جذاب و سرشار از راهکارهای قدرتمندی است که روحتان را زنده می‌کند، روابطتان را غنی‌تر می‌سازد و زندگی‌تان را عمیق‌تر و پرمعنا‌تر می‌نماید.

- دکتر دنیل جی. سیگل (Daniel J. Siegel, MD)، مدیر مؤسسه‌ی Mindsight Institute و نویسنده‌ گفته این کتاب با بینشی شگفت‌انگیز نسبت به اینکه چگونه احساساتْ زندگی ما را شکل می‌دهد، ما را به سفری به درون ذهن و مغز می‌برد. این اثر از طریق پیشنهادهای عملی، داستان‌های تأثیرگذار و بینش‌های نیرومند، برنامه‌ای روشن و در دسترس ارائه داده تا ما را از زندان ترس از احساس رها کند.

- مارسی شیموف (Marci Shimoff)، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌تایمز معتقد است این کتاب سرشار از عشق، احساس و پایه‌های علمی و اثری درخشان برای هر کسی است که می‌خواهد از رکود بیرون بیاید و یک زندگی شادتر و پربارتر داشته باشد.

- دکتر هنری امونز (Henry Emmons, MD) معتقد است رونالد فردریک، درمانگری ماهر و آموزگاری توانمند است که با انرژی و شور، خواننده را در سفری زنده به درون دنیای پرتحرک احساسات راهنمایی می‌کند. ابزارها و بینش‌هایی که در این کتاب ارائه شده، می‌تواند از بروز افسردگی و اضطراب پیشگیری کند و راهی به‌سوی یک زندگی پویا و سرشار از معنا نشان دهد.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

این کتاب به‌وسیله‌ی نشرهای گوناگونی منتشر شده است؛ برای نمونه می‌توان به فهرست زیر اشاره کرد:

- زندگی با تمام وجود با تهیه‌کنندگی انتشارات کتاب دلبر و ترجمه و تلخیص یاسین قاسمی بجد، نشر کتاب دلبر‏‫، ۱۴۰۴.‬

- لذت واقعی زیستن : از خرد و قدرت هیجانات‌تان برای رسیدن به زندگی دلخواه‌تان استفاده کنید ترجمه‌ی سعید طباطبایی‌برزکی، نشر کتاب ارجمند‏‫، ۱۴۰۱.‬‬

- آنطور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید ترجمه‌ی مهدی شریفیان، نشر فیروزه‏‫، ۱۴۰۰.‬

بخشی از کتاب آن طور که دوست دارید، زندگی کنید و از خرد و نیروی عواطف خود کمک بگیرید

«داشتن این نوع ترس از عواطفم، هرگز تا این حد برایم واضح نبود، تا روز فارغ‌التحصیلی و گرفتن درجهٔ دکترا. در آن مراسم که بسیار برایم مهم بود و در انتظار شادی و جشن بودم، در فکرم سال‌های سخت درس خواندن و مشکلات همراه آن را مرور می‌کردم. اما اصلاً نمی‌توانستم احساس خوشحالی کنم. به‌زحمت روی پا ایستادم و نفس‌های عمیق کشیدم تا آرامش پیدا کنم. کمی احساس غرور می‌کردم، اما باز موجی از نگرانی را حس می‌کردم. باز نفس عمیق کشیدم و با خود فکر کردم این حالت منطقی نیست. کمی احساس شادی، اما بعد حس بی‌ارزش بودن کردم. سعی کردم بستگان و آشنایان را در میان جمعیت پیدا کنم. از دور خواهرم را دیدم که چشمانش پر از اشک بود. وقتی سر جایم برگشتم، چشم‌های خودم هم پر از اشک بود. با تعجب فوراً خودم را جمع‌وجور کردم. آیا این‌ها مربوط به عشق به خواهرهایم بود یا موفقیت خودم و مشکلات دیگر زندگی؟ گیج و متحیر با این افکار و احساسات، درحالی‌که لبخندی بر لب داشتم، دوستان و بستگانم را پیدا کردم. در جمع آن‌ها، مادرم متوجه حالت غیرعادی من شد. با نگرانی از حالم پرسید ولی نتوانستم جوابی به او بدهم. ناگهان اشک‌هایم جاری شدند و همهٔ فامیل با حیرت و نگرانی از ناراحتی من و احساس شرم و تأسف در آن لحظه، سعی می‌کردند با آوردن دلیل، مانند کار زیاد و فشار درس‌ها دلداری‌ام بدهند.»

۲۰%