کتاب سایه های شب
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب سایه های شب
«امیل زولا» نویسندهی فرانسوی و یکی از ستون های اصلی مکتب ناتورالیسم است. جهانی که زولا در رمانهایش ترسیم میکند سراسر از شر است. پر شده از قضاوت و سقوط انسانها و یا حتی یک دورهی تاریخی. به همین دلیل میتوان امیل زولا را یک نویسنده با دید انسانگرایانه دانست که شخصیتهای داستانش درگیر زندگی صنعتی شدهاند. او یک روزنامهنویس بود و اولین تجربهی نویسندگی خود را با رمان «تزر راکن» آغاز کرد که بسیار هم در آن درخشید. زولا خالق مجموعهی ارزشمند «روگن ماکار» است، خانوادهای پرحاشیه که نویسنده بر اساس شخصیتهای مختلفش ۲۰ رمان نوشته است. رمان پیش رو هفدهمین کتاب، از این مجموعه است.
«سایههای شب» (دیو درون) داستان یک لکوموتیوران است، قصهی کارمند راهآهنی که در جنون زندگی میکند. او غرایز حیوانیاش را بیشتر از گذشته بر خود مسلط میبیند و خودش را در تسخیر دیو درونش میداند. از آن جهت میتواند شگفتانگیز باشد که زولا به شکلی آشکار درگیر با تکههایی از جامعه است و فساد دستگاههای قضایی و جامعهی فرانسه را به تصویر میکشد.
تس دوربرویل
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی وقته این کتاب رو خوندم اما هنوز یاد شخصیتهای داستان میافتم و پرت میشم توی داستانشون. انگار این داستان جزئی از من شده. این هنر نویسندست.
کتابی فوق العاده و نفس گیر!
جدا از داستان کم نظیری که داشت حقیقتا مترجم کولاک کرده بود.
هرچی فکر کردم چه متنی در وصف این کتاب باید نوشت چیزی به ذهنم نرسید فقط میتونم بگم "امیل زولا را باید پرستید" نبوغ، وسعت اندیشه؛قدرت داستان پردازی ، در جای جای این کتاب به چشم میخورد.
اگر به سینمای نوار علاقه دارید حتما این کتاب رو بخوانید 👌
این کتاب یکی از مجموعه بیست جلدی روگن ماکار امیل زولا هست و یکی از آثار کلاسیک بسیار ارزشمند، از خوندنش پشیمون نمیشید پیشنهاد میکنم ژرمینال و آسوموار و نانا و فتح پلاسان رو هم بخونید که از همین مجموعه
یکی از شاهکار های امیل زولا با ترجمهی استادانهی علیاکبر معصومبیگی که لذت خواندن این اثر ناب رو صدچندان کرده
یکی از بی نظیرترین شاهکارها، باید تا آخر وبا حوصله خوانده شود، مطالب جالبی درمتن کتاب آمده که یقینن اندیشه های نویسنده است، عالی بود.
کاش زودتر از اینها میخوندمش واقعا زیبا بود
واقعا کتاب بینظیری بود... بازم از امیل زولا کتاب بذارین