کتاب دختر سروان و داستانهای دیگر
معرفی کتاب دختر سروان و داستانهای دیگر
الکساندر سِرگِیویچ پوشکین (۱۸۳۷-۱۷۹۹)، شاعر و نویسنده روسی سبک رومانتیسیسم است.
پوشکین از آثار و اندیشههای شاعران و نویسندگان مشرقزمین به ویژه سعدی، فردوسی و حافظ تاثیر پذیرفته و او را بنیانگذار زبان ادبی معاصر روسی و معیار سنجش زبان و ادبیات روسی میدانند.
«دختر سروان»، رمانی تاریخی است که نخستین بار در ۱۸۳۶ در مجله ادبی «ساورمنیک» منتشر شد.
این رمان در قالب خاطرات یک افسر اشرافزاده امپراتوری روسیه به نام پتر آندرویچ و با زاویه دید اول شخص نوشته شده است.
«دختر سروان» داستانی رمانتیک و زندگینامهای است که در متن شورش پوگاچف در سالهای ۴-۱۷۷۳ در دوران سلطنت ملکه کاترین دوم جریان دارد.
پوشکین در آن دوران در خزانه اسناد دولتی در شهر سن پترزبورگ مغشول به کار بود و به همین مناسبت این داستان را به رشته تحریر در آورد.
وی هرچند در این داستان نظری منفی نسبت به خشونت و کشتار و چپاول این قیام دارد اما در عین حال یملیان پوگاچف رهبر این قیام دهقانی را به عنوان شخصیتی استثنایی و تحسینبرانگیز به تصویر کشیده است.
«دختر سروان» آخرین اثر پوشکین است.
بلنیسکی، منتقد ادبی روس، معتقد است «دختر سروان» داستانی است که بیشترین تاثیر را بر نسل نویسندگان رئالیست روسی بر جای گذاشته است.
«دختر سروان» در مورد پتر آندرویچ، جوانی اشراف زاده در اواخر قرن هجدهم میلادی است.
او به سن سربازی رسیده و پدرش بر خلاف نظر مادرش او را به خدمت نظام میفرستد و از روابط خود استفاده میکند تا پسرش را به منطقهای دورافتاده در شرق رود ولگا و کنار دشتهای قزاقستان اعزام کنند.
پتر آندرویچ که در قلعهای نزدیک به شهر ارنبورگ مشغول خدمت میشود، عاشق ماریا دختر سروان محل خدمتش میشود و ... .
پوشکین همیشه عالیه
داستان دربارهی پسر جوانیه که به نقطهای دور از خونه فرستاده میشه تا برای دفاع از کشورش خدمت کنه و در اونجا عاشق و دلبستهی دختر سروان میشه و هرکاری میکنه تا به عشقش برسه. این کتاب از انتخابهای خوب برای
داستانهای کوتاه، ازنویسنده ای بزرگ، درشرایطی که ناآرامی وجنگ درکشور روسیه قدیم زیاداتفاق می افتاد، داستانهای عاشقانه ای که بافضای جنگ آمیخته شده، بسیارعالی.
کتاب:دختر سروان ژانر:کلاسیک،تاریخی،عاشقانه تعداد صفحات:۳۴۹ ترجمه⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ داستان⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ شخصیت پردازی⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ پردازش به جزئیات⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ پایان بندی⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ نقد: نقد ندارم،من چه جوری به یکی از بنیان گذار های سبکِ رئال در ادبیات روسیه نقد داشته باشم؟(= امتیاز کلی⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ این مرد از این به بعد برای من در جایگاهی هست که داستایفسکی عزیزم قرار
برای شروع رمانهای روسی، انتخاب معقولی بنظر میرسه. داستانی کوتاه برای اشنایی با تداخل عشق و جنگ در جوانی. احساسی که دارم، اینه که نویسنده میتونست موضوع رو خیلی بهتر و با جزئیات جذابتر به مخاطب عرضه کنه و فضای
مسخرس یه ستاره ازسرشم زیاده