برای خرید و دانلود کتاب من چگونه اروین یالوم شدم نوشته اروین د. یالوم و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«من چگونه اروین یالوم شدم» آخرین و شخصیترین کتاب اروین یالوم (-۱۹۳۱) روانپزشک و نویسنده اگزیستانسیالیست امریکایی است که میخوانید. او متولد نیویورک، استاد دانشگاه استنفورد و پایهگذار الگوی روانشناسی هستیگرا یا اگزیستانسیال است.
او در سال ۲۰۰۲ جایزه انجمن روانپزشکان امریکا را نیز دریافت کردهاست. رمانهای روانشناسانهی «مامان و معنی زندگی»، «دروغگویی روی مبل»، «وقتی نیچه گریست»، «هر روز نزدیکتر از پیش»، «جلاد عشق و دیگر داستانهای روانشناسی»،«درمان شوپنهاور»، «پلیس را خبر میکنم»، «مسئله اسپینوزا» و «خلقشدگان در یک روز و داستانهای رواندرمانی دیگر» از آثار داستانی یالوم هستند.
از آثار روانشناسانه غیر داستانی او نیز میتوان به «هنر درمان»، «تئوری و عمل در رواندرمانی گروهی» و «روان درمانی اگزیستانسیال» اشاره کرد.
بخش کوتاهی از کتاب را میخوانید:
با رمان «وقتی نیچه گریست» تا مدتها روی ابرها زندگی میکردم و سروصداهای کتاب «گروهدرمانی، از نظریه تا عمل» به زور مرا از آن بالاها به پائین کشید. چون بعد از گذشت ده سال، این کتاب واقعاً نیاز داشت بهروز شود. باید صفایی به سر و رویش میدادم تا بتواند به رقابتش با بقیۀ کتابهای دانشگاهی ادامه بدهد. تا یکسال و نیم بعد احساس میکردم یوغی به گردن بستهام. هر روز مجبور بودم به کتابخانۀ دانشکدۀ پزشکی استنفورد بروم و تحقیقات گروهدرمانی یک دهۀ قبل را بازبینی کنم، آنهایی را که به موضوع کتاب ارتباط داشت به کتاب اضافه کنم و قسمتهایی را که دیگر به کار نمیآمد با غم و اندوه حذف کنم.
در تمام این مدت، از پس ذهنم، رمان دیگری داشت به بیرون تراوش میکرد. هر بار که دوچرخهسواری میکردم یا در لحظات آرام و ساکت قبل از خواب، روی شخصیتها و طرح اصلی داستان کار میکردم. بعد از تمام شدن بازنگری کتاب گروهدرمانی، خیلی زود نوشتن کتاب «دروغگویی روی مبل» را شروع کردم.
دستهبندی | |
مشاهده همه نظرات (۲۰)عالی
کتاب خوبی بود من لذت بردم از شناخت جزئیات زندگی اقای یالوم
مطالبش تکرارین.....
عالی
یالوم در این کتاب سرگذشتش از نوجوانی تا امروز را در قالب ۴۰ فصل کوتاه و خاطراتی جالب به شیوایی و گاهگاهی همراه با طنز بیان میکند که باعث شده نتیجه کار خیلی دلنشین شود. محتوای کتاب را می توان