دانلود و خرید کتاب نردبان شکسته کیت پین ترجمه سمانه پرهیزکاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نردبان شکسته

کتاب نردبان شکسته

معرفی کتاب نردبان شکسته

کتاب جالب نردبان شکسته اثر کیت پین یک تحقیق جامعه‌شناسانه درباره تأثیر نابرابری اقتصادی- اجتماعی بر طرز فکر، زندگی و مرگ انسان‌ها است.

نابرابری کُنش‌ها و احساسات ما را به‌شیوه‌ای نظام‌مند، قابل‌ پیش‌بینی و مکرر تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؛ باعث می‌شود کوته‌بین و مستعدِ هر گونه رفتار پرخطر شویم و میل به قربانی‌کردنِ آیندهٔ امن‌مان برای لذتی آنی افزایش یابد، باعث می‌شود گرایش بیش‌تری به تصمیم‌گیری‌های متناقض داشته باشیم، افکار عجیب را باور کنیم و به‌شکلی خرافاتی جهان را آن‌گونه که می‌خواهیم باشد، ببینیم نه آن‌گونه که هست. 

نابرابری ما را از هم جدا می‌کند و در جبهه‌هایی قرار می‌دهد که نه‌تنها براساس درآمد، بلکه براساس ایدئولوژی و نژاد از هم تفکیک شده‌اند، به‌این‌ترتیب اعتماد به دیگری را کاهش می‌دهد، اضطراب ایجاد می‌کند و باعث می‌شود سلامت و شادیِ ما کمتر شود.

درباره کتاب نردبان شکسته

کیت پین در این پژوهش، پدیده نابرابری و تأثیرش بر رفتار افراد را بررسی کرده است. او عقیده دارد نابرابری باعث می‌شود افراد احساس فقیر بودن کنند، مثل فقرا عمل کنند، حتی وقتی فقیر نیستند. نابرابری در ذهن انسان بسیار شبیه به فقر است. 

از نظر پین، ایالات متحده ثروتمندترین و نابرابرترین کشور جهان است که در عمل مانند یک کشور در حال توسعه است نه یک ابرقدرت. او می‌گوید در نظرسنجی‌ای که به تازگی از آمریکایی‌های زیر سی سال انجام شده، نیمی از افراد گفته‌اند «رویای آمریکایی مرده است» و یکی از اهداف مهم این کتاب هم فهم کامل و دقیق این همین موضوع است.

کتاب نردبان شکسته قصد ندارد مانند بسیاری از کتاب‌هایی که درباره نابرابری اقتصادی نوشته‌شده‌اند، بر روندهای تاریخی بزرگ‌مقیاس مثل تحولات در فناوری، الگوهای تجارت و یا خط مشی‌های سیاسی تمرکز کند. نردبان شکسته این موضوع را واکاوی می‌کند که نابرابری با ما مردم چه می‌کند.

کیت پین در این کتاب بررسی می‌کند که چطور ثروت ثروتمندان (همان درصد کم ) تجربه ما از جهان را تغییر می‌دهد و چرا ثروت ثروتمندان می تواند بر شیوه زندگی طبقه متوسط تاثیر بگذارد.

پین مثال جالبی هم برای توصیف حس درجازدن و عقب‌ماندگی ناشی از این فرایند زده است. او می‌گوید:

«آیا تابه‌حال در قطاری بی‌حرکت بوده‌اید و دیده‌اید قطار کناری‌تان ایستگاه را ترک کند؟ همگی احساس می‌کنید ناگهان در جهت مخالف شروع به حرکت کرده‌اید. وقتی طبقات بالاتر دائماً ثروتمندتر می‌شوند، هم طبقهٔ متوسط و هم کسانی‌که با فقر دست‌وپنجه نرم می‌کنند، با مقایسهٔ خودشان و آن‌ها، حس می‌کنند فقیر و فقیرتر شده‌اند. اما این احساس صرفاً توهم نیست و پیامدهایی جدی دارد.»

خواندن کتاب نردبان شکسته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کیت پین در نردبان شکسته بحث و دیدگاه نویی را درباره یک پدیده مهم اقتصادی-اجتماعی یعنی نابرابری مطرح کرده است و قطعا مطالعه آن برای پژوهشگران جامعه‌شناسی و علاقه‌مندان به مباحث اقتصادی و جامعه‌شناسانه سودمند خواهد بود.

جملاتی از کتاب نردبان شکسته

به‌تازگی محققان در یک نظرسنجی نظرات بیش از ۱۲۰۰ امریکایی را در مورد طیفی از مسائل جویا شدند. ۲۸ درصد از آن‌ها باور داشتند که یک طبقهٔ قدرتمندِ مرموز با برنامه‌ای جهانی وجود دارد که به‌دنبال حکومت بر جهان از طریق نظم نوین جهانی است. نظم نوین جهانی نظریهٔ توطئه‌ای‌ست که به محفل روشن‌ضمیران ارتباط داده می‌شود؛ جامعه‌ای مخفی که براساس ادعا، کنترل سازمان‌های دیگری چون فراماسون‌ها، صنعت فیلم‌سازیِ هالیوود و دولت ایالات متحده را در دست دارد. در برخی گزارش‌ها، از این سازمان با عنوان اسپکترـ شخصیت دسیسه‌گرِ کتاب‌ها و فیلم‌های جیمز باند ـ هم یاد شده. ۲۸ درصد! اگر درصدِ حامیانِ نظریهٔ توطئه را نسبت‌به جمعیت این کشور بسنجیم، می‌شود چیزی حدود ۸۸ میلیون امریکایی.

فهرست کتاب نردبان شکسته

مقدمه

فصل اول: دانشِ اقتصادیِ بوفه‌دار

چرا حسِ فقیربودن عینِ خودِ فقیربودن رنج‌آور است

فصل دوم: نسبتاً ساده

چرا نمی‌توانیم از مقایسهٔ خود با دیگران دست برداریم؟

فصل سوم: منطق فقرا

نابرابری منطقِ خاصِ خودش را دارد

سریع زندگی کن، جوان بمیر

چیزی برای ازدست‌دادن نداشتن

فصل چهارم: راست، چپ و نردبان

نابرابری چگونه سیاست‌مان را تقسیم می‌کند؟

فصل پنجم: زندگی‌های طولانی و سنگ قبرهای دراز

نابرابری موضوع مرگ و زندگی‌ست

فصل ششم: خدا، توطئه‌ها و زبان فرشتگان

چرا آدم‌ها به آن‌چه باید باور داشته باشند، باور دارند؟

فصل هفتم: نابرابری در سیاه و سفید

رقصِ خطرناکِ نابرابریِ نژادی و اقتصادی

فصل هشتم: نردبانِ سازمانی

چرا دستمزدِ عادلانه یعنی بازیِ جوانمردانه؟

فصل نهم: هنرِ زندگی‌کردن به‌صورت عمودی

نردبانِ کوتاه‌تر، مقایسه با مراقبت و چیزهایی که بیش‌تر از همه اهمیت دارند

منابع

یادداشت‌ها

شیخ محمدعلی
۱۳۹۹/۰۲/۰۷

کتاب یک تحقیق علمی پیرامون تلقی و تصور افراد از جایگاه خود نسبت به دیگرانه، و آثار این برداشت و قیاس بر زندگی فرد .. کتاب دریچه های بسیار پر اهمیتی رو که ممکنه از چشم خوانند مغفول بوده باشه رو

- بیشتر
Msn
۱۳۹۹/۰۳/۱۳

واقعا کتاب پرمحتوایی بود. اوایل که جلد کتاب رو می دیدم فکر میکردم ازین کتاب های موفقیت و...است واسه ی همین سراغش نیومدم تا اینکه اتفاقی متوجه شدم کتاب خیلی متفاوت تره با اون چیزی که فکر میکردم. کتاب در رابطه با تاثیرات

- بیشتر
narges
۱۳۹۹/۰۳/۲۱

کتاب راجع به فاصله ی طبقاتی و نابرابری هست، که تعبیر به یه نردبان شده، واین نردبان رو بررسی میکنم که چقدر کارایی داره تعبیر نردبان شکسته دقیقا به همین خاطره که کمبود های این سیستم رو گوشزد میکنه

افسانه
۱۳۹۹/۰۲/۱۸

کتاب خیلی مفیدیه پر از مستندات علمی برای هر ادعایی بنظر من ترجمه اش هم خوبه

ر.د.ب
۱۳۹۸/۱۲/۲۹

کتاب به شدت مفید هست و در کل درباره نابرابری اقتصادی هست. ترجمه حرف نداره و واقعا عالیه. این کتاب را باید در کنار کتاب «فقر احمق میکند» خوند. این دو کتاب تکمیل کننده هم هستن.

Eiman Maleksefat
۱۳۹۹/۱۲/۱۸

🔶چگونه «نابرابری» بر طرز فکر، زندگی و مرگ ما تاثیر میگذارد. کتاب با این عبارت شروع شده و پیرامون مفهوم «نابرابری» حقایقی را مطرح می‌کند که دید هر خواننده ای را نسبت به آن تغییر میدهد. در این کتاب به ابعاد

- بیشتر
سمیه
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

کتابی علمی و مفید برای فهم بهتر از رفتار خودمون و اطرافیان ... از کتابخوان ها دعوت می کنم مطالعه این کتاب رو از دست ندن ... ترجمه کتاب هم روان و راحته. قسمتهایی از کتاب رو در بریده قرار دادم. وقتی

- بیشتر
Hamidy
۱۴۰۰/۰۱/۰۳

برای کسانی که درد عدالت اجتماعی دارند و فقر و مسکنت مردمان ایشان را آزار می دهد این کتاب چهارچوب خوبی از ارزیابی ها را ارایه می کند که پرده از ساز و کار فقر و بی عدالتی در تقویت

- بیشتر
حجت خان
۱۳۹۹/۱۱/۲۸

ترجمه فصیح و بلیغ از یک کتاب خوب. تشکر از نویسنده و مترجم عزیز علی الخصوص جفتشان

حسین
۱۴۰۱/۰۷/۳۰

این کتاب تاثیرات نابرابری اجتماعی و طبقاتی رو بر روی ابعاد مختلف زندگی انسان بررسی می کنه که خیلی از این ابعاد شاید تا امروز از نظر ما دور مونده باشه و یا حتی با این دید بهش نگاه نکرده

- بیشتر
«گداها به میلیونرها حسادت نمی‌کنند، هرچند به گداهای دیگری که موفق‌ترند غبطه می‌خورند.»
⠀⠀⠀
چرا موفقیت مالی‌تان باعث می‌شود با کسانی‌که با شما موافق نیستند، مثل احمق‌ها رفتار کنید، به‌جای این‌که خیلی ساده آن‌ها را افرادی با عقیدهٔ متفاوت بدانید؟
⠀⠀⠀
بیش‌ازحد در زمان حال زندگی‌کردنْ تجربهٔ مشترکِ همهٔ کسانی‌ست که در فقر بزرگ شده‌اند.
⠀⠀⠀
همهٔ ما از میزان درآمدمان آگاهیم، اما تعداد معدودی از ما می‌دانیم آیا به‌اندازهٔ کافی درآمد داریم یا نه. این ناآگاهی به این دلیل است که تنها راه برای این‌که بفهمیم چه درآمدی واقعاً «کافی» ست، مقایسهٔ خودمان با دیگران است. چنان عادت کرده‌ایم خودمان را با دیگران مقایسه کنیم که به‌ندرت متوجه این مقایسه می‌شویم. وقتی همسایه با خودرویی جدید جلوی‌مان ظاهر می‌شود، معمولاً به خودمان نمی‌گوییم «اونا آئودی دارن، منم یکی می‌خوام.» ما پیچیده‌تر و بالغ‌تر از آنیم. شاید به خودمان بگوییم داراییِ همسایه هیچ ربطی به ما ندارد یا او لیاقتش را دارد، چون سخت کار کرده است. اگر فوراً فکر رقابت با همسایه به سرمان زد، ممکن است همان لحظه این فکر را از ذهن‌مان دور کنیم. بااین‌حال، روز بعد، وقتی سوار خودروی‌مان شدیم، کمی بیش‌از قبل متوجه کهنگیِ صندلی‌ها می‌شویم. مقایسهٔ اجتماعی گریزناپذیر است.
روزبه افشار
«وقتی دربارهٔ فقر می‌نویسم، مجبور نیستم خیال‌پرداز خوبی باشم، چون حافظهٔ خوبی دارم.»
⠀⠀⠀
وقتی افراد احساس فقیربودن می‌کنند، کوته‌بین می‌شوند و هر چیزی را که بتوانند فوراً به دست بیاورند می‌پذیرند و آینده را نادیده می‌گیرند. وقتی هم احساس ثروتمندبودن می‌کنند، آینده‌نگر می‌شوند.
⠀⠀⠀
بیش‌ترِ هواپیماهای دارای بخش فرست‌کلاس مسافرها را از سمتِ جلو سوار می‌کنند؛ به‌این‌ترتیب مسافرهای عادی مجبور می‌شوند با باروبنه و چمدان‌هاشان راهروی طولانی را جلوی چشم مسافرهای شیک‌پوشِ بخشِ فرست‌کلاس که ازقبل روی صندلی‌های راحت‌شان نشسته‌اند، طی کنند. اما در حدود ۱۵ درصد از پروازها، مسافرها را از وسط یا پشت هواپیما سوار کرده و به‌این‌ترتیب مسافرهای عادی را از این فرآیند چالش‌برانگیز معاف می‌کنند. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، میزان خشم در پروازهایی که مسافرهای عادی را از قسمت جلو سوار می‌کردند، دو برابر بیش‌تر بود
⠀⠀⠀
پول، قدرت و تحسینِ دیگران درست به‌اندازهٔ غذا برای بسیاری از ما مقاومت‌ناپذیر به نظر می‌رسند.
⠀⠀⠀
اگر از مردم بپرسید آیا معتقدند نابرابریِ بسیار زیادی وجود دارد یا نه، موقعیت شخصی آن‌ها باعث سوگراییِ پاسخ‌شان خواهد شد. کسانی‌که برای زنده‌ماندن تقلا می‌کنند، معمولاً سطح نابرابری را بسیار بالا می‌دانند؛ اما کسانی‌که از سیستم موجود نفع می‌برند، خواهند گفت همه‌چیز به‌نظر روی روال است.
⠀⠀⠀
نابرابری باعث می‌شود افراد «احساس» فقیربودن کنند و مثل فقرا «عمل کنند»؛ حتا وقتی فقیر نیستند.
جودی اَبوت

حجم

۵۹۱٫۸ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

حجم

۵۹۱٫۸ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
تومان