دانلود و خرید کتاب هنگامی که نیچه گریست اروین د. یالوم ترجمه کیومرث پارسای
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب هنگامی که نیچه گریست اثر اروین  د. یالوم

کتاب هنگامی که نیچه گریست

معرفی کتاب هنگامی که نیچه گریست

کتاب هنگامی که نیچـه گریست رمانی وان‌شناختی و داستانی خیالی از اروین دیوید یالوم است که در آن داستانی خیالی از روزهای جوانی و بیماری فریدریش نیچه فیلسوف آلمانی را روایت می‌کند و بدین ترتیب جرقه‌های آغازین علم راونکاوی را شرح می‌دهد. کتاب هنگامی که نیچـه گریست توسط کیومرث پارسای به فارسی ترجمه و توسط انتشارات جامی منتشر شده است.


درباره کتاب هنگامی که نیچـه گریست

کتاب هنگامی که نیچـه گریست برخلاف آنکه ممکن است از نام آن برداشت کنید اثری از نیچه نیست و توسط اروین دیوید یالوم روانپزشک اگزیستانسیالیست اهل آمریکا در سال ۱۹۹۲ تالیف شده است. این کتاب رمانی روان‌شناختی است که اروین دیوید یالوم در آن دیدار خیالی فریدریش نیچه، فیلسوف آلمانی، و یوزف برویر، پزشکِ وینی، را روایت می‌کند. این داستان در سال ۱۸۸۲ در شهر وین اتریش رخ می‌دهد و اروین دیوید یالوم در قالب این رمان تاریخی کوشیده است تا به روانکاوی برخی از مهم‌ترین فیلسوفان همچون فریدریش نیچه، یوزف برویر و زیگموند فرویدبپردازد. نویسنده در رویارویی تخیلی این شخصیت تاریخی، اندیشه‌های نیچه و فروید را در مقابل هم قرار می‌دهد و جرقه‌های آغاز علم روان‌کاوی را شرح می‌کند. ویژگی این کتاب در کنار مفاهیم علمی و فلسفی آن، درباره رویارویی تخیلی این دو شخصیت تاریخی و کشاندن زندگی واقعی آن‌ها به فضای داستان است.

تمامی گفتگوهایی که بین نیچه و دکتر بروئر انجام می شود غیر واقعی است.اما دیالوگ‌های نیچه در کتاب همگی از سخنان نیچه در کتاب‌هاش است که توسط نویسنده کتاب اروین یالوم گردآوری شده تا در گفتگوی تخیلی نیچه با یکی از شخصیت‌های اصلی کتاب یعنی دکتر بروئو استفاده شود. در ضمن آشنایی لو سالومه با فروید نیز واقعی است.

خواندن کتاب هنگامی که نیچـه گریست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر دانشجوی رشته روانشانسی یا روانکاوی یا علاقه‌مند به اطلاعات روانکاوی هستید، خواندن کتاب هنگامی که نیچـه گریست که رمانی روانکاوی است اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار می‌دهد و خواندن این کتاب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

درباره اروین دیوید یالوم

اروین دیوید یالوم روانپزشک اگزیستانسیالیست اهل آمریکا است. اروین یالوم در رشته پزشکی و سپس در رشته روانپزشکی تحصیل کرد و پس از آن استاد دانشگاه استنفورد شد. وی در دوران استادی در این دانشگاه الگوی روانشناسی هستی گرا یا اگزیستانسیال را پایه‌گذاری کرد. یالوم در دوران زندگی خود آثار دانشگاهی متعددی تألیف کرده‌ است و چند رمان موفق نیز دارد. بیشترین شهرت اروین یالوم مربوط به رمان‌های روانشناختی وی و به‌خصوص رمان مشهور هنگامی که نیچه گریست است.

جملاتی از کتاب هنگامی که نیچـه گریست

فنجان را برداشت و رایحه قهوه را با هوای سرد ماه اکتبر ونیز، فرو داد. سر برگرداند و به اطراف نگریست. میزهای کافه سورنتو توسط زنان و مردان جهانگرد یا سالخورده به منظور صرف صبحانه اشغال شده بود. عده‌‌‌ای فنجان قهوه در یک دست و روزنامه در دست دیگر، سرگرم مطالعه بودند. کمی دورتر، ابری از کبوتران به رنگ کبود، در پهنه آسمان بالا می‌‌‌رفت و فرود می‌‌‌آمد. آب راکد کانال بزرگ می‌‌‌درخشید، تصویر کاخهای عظیم را بازتاب می‌‌‌داد و آرامش آن را تنها موج کوچک ایجاد شده از عبور یک کرجی در طول ساحل، بر هم می‌‌‌زد. سایر کرجیهای ونیزی، راکد و بی‌‌‌حرکت، همچون نیزه‌‌‌هایی که دست غولی آن‌ها را به هر سو پرتاب کرده باشد، به تیرهای چوبی تاب‌‌‌خورده کنار کانال، بسته شده بودند. «برای خواندن جملات بیشتری از کتاب هنگامی که نیچه گریست، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.»

معرفی نویسنده
عکس اروین  د. یالوم
اروین د. یالوم
آمریکایی | تولد ۱۹۳۱

اروین د. یالوم روانپزشک اگزیستانسیال آمریکایی است. او استاد بازنشسته روانپزشکی در دانشگاه استنفورد و همچنین نویسنده روایت‌های واقعی و تخیلی داستانی و آثار فلسفی و روانشناسانه است.

نظرات کاربران

Mahdi
۱۳۹۹/۰۳/۰۸

بعد از سه بار خوندن این کتاب دوست دارم تجربه هایی که به فهم این کتاب کمک میکنه رو به اشتراک بذارم، اول این که هر کتابی از اروین یالوم اگر نسخه ترجمه سپیده حبیب داشت ترجیحا اون رو بخونید،

- بیشتر
ستاره رضايي
۱۳۹۷/۰۴/۱۸

مردن دشوار است. من همیشه معتقد بوده ام که آخرین پاداش مرده این است که دیگر نخواهد مرد *** انزوای مطلق حذف فشار نیست، بلکه خود نوعی فشار است. تنهایی کسالت می آورد *** شاید یک مرد، تنها با مرد بودن میتواند زنانگی وجود

- بیشتر
mahsa
۱۳۹۷/۰۶/۱۲

من با ترجمه خانم سپیده حبیب مطالعه کردم به جرات یکی از زیبا ترین رمان هایی هست که خوندم موضوعات روانشناسی و فلسفی بسیار عمیق و در عین حال قابل فهم مخصوصا که شخصیت های داستان فی الواقع وجود خارجی

- بیشتر
ناسارا
۱۳۹۹/۱۱/۲۳

کتاب بسیار برام جذاب بود. نویسنده اتفاقات واقعی که برای دو شخصیت اصلی داستان یعنی دکتر بروئر و نیچه افتاده را با یک آشنایی تخیلی برای ما بازگو میکند. نویسنده فردی است که اتفاقات علمی رو با داستان هایی جذاب

- بیشتر
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
۱۳۹۸/۱۱/۲۸

‍ 📚وقتی نیچه گریست 👤اروین د. یالوم وقتی نیچه گریست یکی از نام‌دارترین رمان‌های روان‌شناختیِ اروین د. یالوم است که در سال ۱۹۹۲ به زبان انگلیسی نوشته شد. اروین د. یالوم روان‌پزشکِ هستی‌گرا (اگزیستانسیالیست)، استاد بازنشستۀ روان‌پزشکی دردانشگاه استنفورد و نویسندۀ شماری

- بیشتر
V
۱۳۹۸/۰۸/۲۹

عالیه.من نسخه چاپی اش رو خریدم کمتر از دو هفته خوندمش.داستان جذاب و گیرایی داره. من اینطور از کتاب نتیجه میگیرم که افرادی که خودشان در حوزه رواندرمانی روانکاوی و‌هیپنوتیزم و... کار میکنند هم مشکلات شخصی و خانوادگی هم فردی

- بیشتر
Saeid
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

داستان تخیلی در خصوص دیدار دکتر بروئر و پروفسور نیچه ست که نیچه دچار مشکلات جسمی و روحی و میگرن و.... ست. نیچه بدون اینکه اطلاع داشته باشه توسط یک دختر روس به نام لو به این پزشک معرفی و داستان

- بیشتر
گابو
۱۳۹۷/۰۹/۰۲

مرده یا زنده مان چه فرقی میکند؟؟هیچ!هیچ!هیچ! این کتاب معرکه س

Mostafa Ebadi
۱۳۹۷/۰۶/۰۷

من به این رمان روانشناسی امتیاز کامل رو میدم.با ترجمه خانم سپیده حبیب خوندم. فوق العاده بود. تو یه قسمت از داستان احساس آدمی رو داشتم که به آسمان شلیک میشه. این کتاب بر اساس اهداف اگزیستانسیال زندگی، که" یالوم"

- بیشتر
مصطفی سعیدی
۱۳۹۷/۰۶/۰۵

یکی از بهترین رمان های اموزشی روانشناسی هست که تا اخر کتاب داستان شخصیت دوست داشتنی نیچه رو دنبال خواهید کرد . من نسخه چاپی رو تهیه کردم ترجمه خانوم سپیده حبیب . تمام صفحه های کتابم رو پر کردم

- بیشتر
بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۵۷۹)
انسان، دوستان خود را سخت‌‌‌تر از دشمنان می‌‌‌بخشد.
Saeid
انسان، دوستان خود را سخت‌‌‌تر از دشمنان می‌‌‌بخشد.»
hamid
برای تربيت فرزندان، نخست بايد خويشتن را بسازی، وگرنه فرزندانی تنها برای برآوردن نيازهای حيوانی، گريز از تنهايی يا پر کردن حفره‌‌‌های وجود، به دنيا آورده‌‌‌ای.
s.ahmad Mousavi
می‌‌‌دانی مورد توجه زنی واقع نشدن چه مفهومی دارد؟
rezaat98
می‌‌‌خواهيد پرواز کنيد، ولی پرواز را نبايد با پرواز آغاز کرد. نخست بايد ياد بگيريد چگونه راه برويد و نخستين گام برای راه رفتن، آموختن اين نکته است که اگر کسی نتواند بر خود فرمان بدهد، فرد ديگری به او فرمان خواهد داد. البته اطاعت از ديگری، بسيار آسانتر از اطاعت از خويشتن است.
s.ahmad Mousavi
هرچه خاک بيشتر غنی باشد، ناتوانی در بارور کردن آن، بيشتر نابخشودنی خواهد بود.
s.ahmad Mousavi
بدترين مصيبت، اميد است، چون عذاب را طولانی می‌‌‌کند.
bezzad
اگر به انگيزه‌‌‌های خود بينديشيد، متوجه خواهيد شد که کسی هرگز کاری را تنها به خاطر افراد ديگر انجام نمی‌‌‌دهد
mohammad navid masahati
داستايوسکی می‌‌‌نويسد: مطالبی وجود دارد که جز برای دوستان نبايد اظهار کرد؛ مطالبی وجود دارد که حتی برای دوستان نبايد اظهار کرد؛ و در نهايت مطالبی وجود دارند که حتی برای خويشتن نبايد اظهار کرد.
Roya
اميد، لازم است و بايد آن را زنده نگه‌‌‌داشت.
یك رهگذر
شايد همه ما همراهانی رنج‌‌‌کشيده و ناتوان در ديدن حقيقت يکديگر باشيم!
محمدرضا
همه ما تعدادی سگ وحشی درون خود داريم که در سرداب وجود، پارس می‌‌‌کنند. کاش بتوانی با انسانيت خود، مهربانتر و بخشنده‌‌‌تر باشی
bezzad
هرگاه نگران اجاره خانه و صورتحساب قصاب باشيم، نگرانی برای آزادی از بين خواهد رفت.
Saeid
...آغاز دستيابی به حقيقت، بی‌‌‌اعتقادی و ترديد است
hamid
آنگاه اشاره به شقيقه کرد و افزود: ــ ...اينجا باردار است. باردار کتاب، کتابهايی که شکل گرفته‌‌‌اند. کتابهايی که می‌‌‌توانم به زودی بزايم. گاهی تصور می‌‌‌کنم که سردردهايم، ناشی از زاييدن مغزی است.
hamid
ــ نيچه اغلب اوقات خود را فيلسوفی به حساب می‌‌‌آورد که پس از مردن مشهور می‌‌‌شود، فيلسوفی که جهان برای پذيرفتن او آمادگی ندارد.
rezaat98
ــ آه، باز هم همان عبارات. بهتر است اين بحث را ادامه ندهيم. خواهش می‌‌‌کنم به اين مطلب خاتمه بده!
rezaat98
انتقام اندک خوب است. فرو خوردن خشم موجب بيماری می‌‌‌شود.
Saeid
باور دارم که مردان بزرگ، بايد تحمل رنجهای بزرگ داشته باشند. می‌‌‌گويم بيشتر از اندازه لبريز از آينده شده‌‌‌ام و کسی تحمل همراهی با من را ندارد. فرياد می‌‌‌زنم که اگر درک نشوم يا موجب هراسی و حتی طرد شوم، بيشتر خوشحال خواهم بود، زيرا نشان می‌‌‌دهد راه درست را می‌‌‌پيمايم!
bezzad
برای ايجاد تداوم ارتباط واقعی با فردی ديگر، نخست بايد با خويشتن ارتباط برقرار کرد. اگر نتوانيم تنهايی را در آغوش بگيريم، از فرد ديگر به عنوان سپری در مقابل انزوا بهره خواهيم برد. هرگاه فردی بتواند بی‌‌‌نياز از حضور ديگری، همچون شاهين زندگی کند، توانايی مهرورزی خواهد يافت. تنها در چنين وضعيتی، بزرگ شدن طرف مقابل، برای او اهميت می‌‌‌يابد.
s.ahmad Mousavi

حجم

۳۷۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۴۲۴ صفحه

حجم

۳۷۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۴۲۴ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
تومان