کتاب شمال
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شمال
لویی فردینان دتوش (۱۹۶۱- ۱۸۹۴) با نام مستعار «سلین»، نویسنده فرانسوی است.
جنگجهانی دوم، فرانسهای که باید از آن گریخت و آلمانی که گرچه به آن پناه آوردهاند، خوشامدگوی آنها نیست. دربهدری، گرسنگی، آدمفروشی، خیانت، قحطی و بمبارانهای شبانهروزی و میکروفنهایی که همهجا هستند، همان چیزی است که سلین در «شمال» به آن میپردازد.
در سرتاسر «شمال» نفرت و انزجار او از هیتلر و جنایتهایش را میبینیم، با این حال همواره به سلین را فاشیست نام دادهاند. برای او فرقی نمیکند که فرانسویها جنگ را آغاز کردهاند یا آلمانها، او از نفس جنگ منزجر است.
«شمال» آخرین کتاب چاپشده سلین سهسال قبل از مرگش است و با اینکه در انتهای کتاب نوشته که ادامه دارد، هرگز نتوانست روایتهای خود را به پایان برساند.
سلین در «شمال» به شکل تکاملیافتهتری موضعگیریهای خود را در برابر جنگ بیان میکند. او با نگاهی آنارشیستی و در عین حال عصبانی روایت میکند تا جاییکه در بسیاری از قسمتهای کتاب از اصل داستان خارج میشود و به بیان صریح عصبانیت خود میپردازد.
او در مقابل اومانیسم مطرح آن سالها موضعی جدی دارد و عقلانیت مدرن بشری را به سخره میگیرد، بهنحوی که شخصیتهای او به شکل منزجرکنندهای منفی هستند.
چمدان
اعترافاتژان ژاک روسو
تهذیب اخلاقمحی الدین ابن عربی
زندگانی منلئون تولستوی
بستان العارفین و تحفه المریدینمحمدبن احمدبن ابی جعفر طبسی
رمانی که نصفه ترجمه شده است. یاسر نوروزی در مورد این کتاب در روزنامه هفتصبح میگوید: رمانی از نویسنده شهیر فرانسوی، لویی فردینان سلین در ایران منتشر شده با نام «شمال». این کتاب از سوی نشر جامی چاپ شده و گویا
لطفا سفر به انتهای شب و مرگ قسطی رو هم بیارین فکر کنم همه عاشقش میشن سلین واقعا بی نظیره
سلین محشره،ولی متاسفانه ترجمهها خوب نیست،نزدیک ترین ترجمه به نثر خودسلین،اونطور که من احساس کردم،ترجمه کتاب معرکهس توسط سمیه نوروزی. یکی از ویژگیهای مهم سلین،سبک نویسندگیشه،امیدوارم مترجمها این موضوعو تو ترجمههاشون بهش دقت کنن. همینطور امیدوارم به سفر به انتها
کتابی که نصفه ترجمه شده و نیمه کاره چاپ شده است!
این کتاب را این نشر بزرگوار و این مترجم محترم نابود کردن. هم نصفه ترجمه شده و به عنوان کتاب کامل منتشر شده هم نثر بسیار دور از نثر منحصربفرد سلینه. شما برید مرگ قسطی و سفر به انتهای شب
سفر به انتهای شب فوق العاده بود... کاش ترجمه کامل این کتاب توسط انتشارات دیگه ای منتشر میشد...
سلین 😍❤❤