معرفی و دانلود کتاب شاه لیر + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شاه لیر

کتاب شاه لیر

۲.۶(از ۸ امتیاز)

معرفی کتاب شاه لیر

کتاب الکترونیکی «شاه لیر» از ویلیام شکسپیر و م. ا. به آذین - انتشارات اختران. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ دی ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاه لیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شاه لیر
تعداد صفحه‌ها:۱۵۴ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان

kian mohammadi
۱۴۰۵/۰۳/۰۴

واقعا نمیدونم چرا ولی سلیقه من نبود! از یه جایی به بعد نتونستم ادامه بدم. اولین کار شکسپیر بود که میخوندم. ولی با نمایشنامه‌های آرتور میلر خیلی بهتر ارتباط گرفتم.

Mephisto
۱۴۰۵/۰۲/۰۷

👏👏👏

۱۴۰۵/۰۱/۱۳

از خواندن این کتاب بسیار لذت بردم

بریده‌هایی از کتاب

Bahar Pakzad
این روزگار، دردش همین است که کورها را دیوانه‌ها رهبری می‌کنند.
گذشت زمان آنچه را که حیله‌گری پنهان می‌دارد آشکار خواهد ساخت
Amin
دلقک: تو، عمو جان، اگر دلقک من بودی، تو را به این علت که پیش از وقت پیر شده‌ای کتک می‌زدم. لیر: چرا، چه طور؟ دلقک: نمی‌بایست، پیش از عاقل شدن، پیر بشوی.
Mephisto
عشق، هرگاه با حسابگری‌های دور و دراز درآمیزد، دیگر عشق نیست.
kian mohammadi
‫«دارایی‌ات بیش از آن باشد که به چشم می‌آید، ‫کمتر از آن بگو که می‌دانی، ‫کمتر از آنچه داری وام بده، ‫بیشتر سواره باش تا پیاده، ‫بیش از آنچه می‌اندیشی بیاموز، ‫کمتر از آنچه می‌افکنی بنشان، ‫میکده و روسپی‌ها را ترک بگو، ‫و درون چاردیواری‌ات باش، ‫آن‌وقت، تو بیشتر از دو تا ده تا ‫بیست تا خواهی داشت.»
Bahar Pakzad
دلقک: نمی‌بایست، پیش از عاقل شدن، پیر بشوی.
Bahar Pakzad
لیر: ما، در وقت زاییده شدن، برای آن گریه و فریاد می‌کنیم که به این تماشاخانهٔ بزرگ دیوانگان آمده‌ایم.
Amin
«بر بینوایی پدرانِ ژنده‌پوش فرزندانشان کورند، اما پدرانی که کیسه‌های پر پول دارند، بچه‌ها را بر خود مهربان خواهند یافت. بخت، این روسپی رسوا، هرگز به روی گدا در باز نمی‌کند.»
Bahar Pakzad
ادموند: اینک عالی‌ترین نشانهٔ سبک‌مغزی آدمی؛ ما، هرگاه کارها را به کام خود نیابیم، و آن‌هم ای‌بسا که نتیجهٔ فزون‌خواهی خود ما در رفتار و کردارمان باشد، ـ گناه ناکامی‌هایمان را به گردن خورشید و ماه و ستاره می‌اندازیم؛ تو گویی رذلیم به اضطرار و دیوانه‌ایم به‌اجبار آسمانی؛ اگر پست و دزد و دغل‌کاریم، از غلبهٔ تأثیرات فلکی است، و اگر می‌خواره و دروغ‌گو و زناکاریم، از آن است که محکوم ارادهٔ زورمند سیّارگانیم؛ و این خواست خدایی است که همهٔ بدی‌ها را در ما زورچپان کرده است.