دانلود و خرید کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی) جنیفر لین بارنز ترجمه نجلا محقق
تصویر جلد کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)

کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)

معرفی کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)

کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی) با عنوان اصلی The Final Gambit نوشتهٔ جنیفر لین بارنز و ترجمهٔ نجلا محقق است. نشر نون این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ ادبیات داستانی قرن ۲۱ آمریکا قرار گرفته، یک رمان و جلد آخر از یک سه‌گانه برای نوجوانان است. رمان حاضر نشان داده که چگونه مفاهیم خانواده، هویت و میراثْ ارزش‌های مهمی هستند که بر زندگی افراد اثر گذاشته و واکنش‌های اخلاقی و اجتماعی آنان را شکل می‌دهد. کتاب حاضر نقطهٔ اوج و نتیجه‌گیری داستان پر پیچ‌وخم دخترکی ۱۷ساله به نام «آوری گرمبز» و خاندان «هاوثورن»، از سه‌گانهٔ «بازی‌های میراث» (the inheritance games) است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی) اثر جنیفر لین بارنز

کتاب «بازی‌های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)» که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۰ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۳ (چاپ یازدهم تا نوزدهم) منتشر شده، آخرین جلد از سه‌گانهٔ «بازی‌های میراث» (the inheritance games)، یک مجموعهٔ رازآلود و مهیج است. این رمان ادامهٔ داستان «ایوری گرمبز» است؛ دختری که به‌طرز معجزه‌آسایی ثروتی میلیارددلاری به ارث می‌برد. سه‌گانهٔ یادشده داستان نوجوانی ۱۷ساله به نام «آوری» یا «ایوری گرمبز» را بازگو می‌کند که پس از فوت مادربزرگش درمی‌یابد به یک خاندان ثروتمند و سرشناس به نام «بازی‌های میراث» تعلق دارد. این خانواده از چهار شاخه تشکیل شده که هر کدام یک ابرشرکت را اداره می‌کنند و ویژگی منحصربه‌فردی را نسل‌به‌نسل به ارث می‌برند. دخترک به‌عنوان یکی از وارثان، به رقابتی دعوت می‌شود که جایزهٔ آن ثروت هنگفتی است. این مسابقه یک بازی خطرناک و مرگ‌بار است و جان آوری را به خطر می‌اندازد. او در این مسیر باید با دیگر شرکت‌کنندگان رقابت کند و از استعدادهای خود برای گشودن معماها و رمزهای پنهان در بازی بهره ببرد؛ همچنین باید با اسرار و دسیسه‌های موجود در پسِ این بازی مقابله و از خود و نزدیکانش محافظت کند. این راه دخترک را با چالش‌ها و ماجراهایی روبه‌رو می‌کند که او را به دنیای خیانت، عشق، دروغ و انتقام می‌کشاند.

«جنیفر لین بارنز» معماهای طراحی‌شده توسط شخصیت «توبیاس» را لایه‌به‌لایه می‌گشاید؛ معماهایی که هرکدام سرنخی از گذشتهٔ خانواده و دلیل انتخاب ایوری را آشکار می‌کند. توصیف دقیق عمارت هاوثورن و پویایی روابط شخصیت‌ها از نقاط قوت رمان است. تحول ایوری از دختری ساده به فردی باهوش، باورپذیر است. در این جلد، رازهای خانوادهٔ «هاوثورن» به‌شکلی غافلگیرکننده فاش شده و پیش‌فرض‌های خواننده دربارهٔ توبیاس و انتخاب ایوری دگرگون می‌شود. این رمان به مضامین اخلاقی خانواده، اعتماد، عشق و قدرت پرداخته و نشان داده است که پیوندهای خونی همیشه مهم‌ترین نیستند و خانواده می‌تواند به‌شکلی غیرمنتظره شکل بگیرد. روابط پیچیدهٔ برادران هاوثورن و تأثیرشان بر ایوری، جذابیت داستان را دوچندان کرده است. رمان «گامبی نهایی» را پایانی شایسته برای سه‌گانهٔ «بازی‌های میراث» دانسته‌اند؛ پایانی که به تمام سؤالات پاسخ داده و با پایانی غافلگیرکننده و رضایت‌بخش شما را همراهی می‌کند. گفته شده است که ترکیب هوشمندانهٔ معما، رمانتیک و درام همراه با شخصیت‌پردازی قوی و روایت جذاب، این کتاب را به اثری خواندنی تبدیل کرده است. رمان حاضر ۸۶ فصل دارد و با بخشی به نام «یک سال بعد...» به پایان رسیده است.

خلاصه داستان بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)

«ایوری گرمبز» برای به ارث بردن میلیاردها دلارِ «توبیاس هاثورن» باید چند هفتهٔ دیگر هم در عمارت «هاثورن» دوام آورد. همان‌طور که به ساعات پایانی نزدیک می‌شود، بدترین اتفاق به‌شکل یک مهمانِ ناخوانده جلوی عمارت هاثورن ظاهر می‌شود؛ شخصی غریبه که با حضورش می‌تواند همه‌چیز را تغییر دهد. آخرین تکهٔ این معما برملا می‌شود. ایوری و برادران هاثورن وارد یک بازی خطرناک علیه یک بازیکن قدرتمند و ناشناخته می‌شوند؛ یک بازی که ثروت، زندگی و عشق ایوری را در معرض خطری بزرگ قرار داده است. «گامبی نهایی» رازهای ناخوشایند بیشتری از توبیاس هاثورن را برای ایوری فاش می‌کند. داستان پیرامون «توبی» (پسرخواندهٔ توبیاس هاثورن) می‌گردد؛ شخصیتی که در جلد دوم کتاب هم به زنده‌بودن او اشاره شده است.

چرا باید کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی) را بخوانیم؟

کتاب «بازی‌های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)» نقطهٔ اوج و نتیجه‌گیری داستان پر پیچ‌وخم شخصیتی به نام «آوری گرمبز» و خاندان «هاوثورن» از سه‌گانهٔ «بازی‌های میراث» (the inheritance games) است. این مجموعه عناصر معمایی، عاشقانه و درام را با هم ترکیب کرده و به موضوعات مهمی مانند معنای واقعی خانواده، اعتماد، عشق و قدرت پرداخته است. با آشکارشدن انگیزه‌ها و رازهای شخصیت‌ها، می‌توانید دیدگاه‌های جدیدی درمورد این مضامین به دست آورید.

کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به نوجوانانِ دوستدارِ ادبیات داستانی قرن ۲۱ آمریکا و قالب رمان معمایی، رازآلود و عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره جنیفر لین بارنز

«جنیفر لین بارنز» (Jennifer Lynn Barnes) زادهٔ ۱۹۸۳‌ میلادی و نویسندهٔ آمریکایی رمان‌های نوجوانان است. او در سال ۲۰۰۲ از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد و سپس در دانشگاه ییل به تحصیل در رشتهٔ علوم شناختی پرداخت. در سال ۲۰۰۶ مدرک کارشناسی و در سال ۲۰۱۲ مدرک دکتری خود را از این دانشگاه دریافت کرد. اولین رمان خود را در ۱۹سالگی نوشت و حین تحصیل در دانشگاه، پنج کتاب فروخت. پس از دریافت مدرک دکتری از دانشگاه ییل به تحقیق در زمینهٔ اوتیسم در دانشگاه کمبریج پرداخت و سپس به‌عنوان دانشیار روان‌شناسی و نویسندهٔ حرفه‌ای در دانشگاه اوکلاهما مشغول به کار شد. در سال ۲۰۱۹ جایزهٔ پروفسور ریاست‌جمهوری بنیاد «رابرت گلن راپ» این دانشگاه را دریافت کرد. سه‌گانهٔ «بازی‌های میراث» (۲۰۲۰ - ۲۰۲۲) مجموعه‌رمانی به قلم او است که برای نوجوانان نوشته شده است. اولین کتاب این مجموعه با عنوان «بازی‌های میراث»، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز و IndieBound بوده و نامزد جایزهٔ «ادگار» برای نوجوانان، جایزهٔ انتخاب گودریدز برای نوجوانان و ده کتاب برتر نوجوانان YALSA شد؛ همچنین رمان دیگرِ این مجموعه به نام «میراث هاوثورن»، نامزد نهایی جایزهٔ انتخاب گودریدز برای داستان نوجوانان شد. رمان سوم به نام «گامبی نهایی» برندهٔ جایزهٔ انتخاب گودریدز برای بهترین داستان نوجوانان در سال ۲۰۲۲ میلادی شد. «جنیفر لین بارنز» کتاب‌ها و افتخارات دیگری هم داشته است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب «بازی‌های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)» برندهٔ جایزهٔ انتخاب گودریدز برای بهترین داستان نوجوانان (Goodreads Choice Awards) در سال ۲۰۲۲ میلادی شد.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب «بازی‌های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)» در سال ۱۴۰۲ با ترجمهٔ «پریسا رحمتی» در انتشارات آذرباد، در سال ۱۴۰۳ با ترجمهٔ «سید عابدین موسوی» در نشر آذربیان (شهر تبریز) و در سال ۱۴۰۴ با ترجمهٔ «سمیه چگینی» در نشر جهان سترگ (شهر مشهد) منتشر شده است.

بخشی از کتاب بازی های میراث (کتاب سوم، گامبی نهایی)

«اول توبی و ایو بازی کردند. آن‌قدری در برابر توبی بازی کرده بودم که بدانم اگر می‌خواست، می‌توانست در دوازده حرکت اول، بازی را تمام کند. اجازه داد ایو برنده شود.

بلیک هم حتماً همین نتیجه را گرفته بود، چون وقتی صفحۀ شطرنج برای بازی من در برابر توبی مجدداً چیده شد، مرد مسن چاقوی شکاری‌اش را برداشت. متفکرانه به توبی گفت: «اگه این بازی رو هم واگذار کنی، از ایو می‌خوام دستش رو بده بهم و با این، یه رگش رو باز می‌کنم.»

اگر هم ایو از اشاره به اینکه پدر پدربزرگش حاضر بود او را بدرد آشفته شده بود، نشان نداد. در عوض، مهری را که به او داده بودند محکم گرفت و چشمش را به صفحۀ شطرنج دوخت.

سر جایم نشستم و چشم در چشم توبی دوختم. بیش از یک سال از آخرین بازی‌مان گذشته بود، ولی به‌محض اینکه اولین سربازم را حرکت دادم، مثل این بود که هیچ زمانی نگذشته باشد. من و هری یک‌راست به پارک برگشته بودیم.

«نوبت توئه، شاهزاده‌خانم.» توبی عمداً ضعیف بازی نکرد، ولی تمام تلاشش را کرد تا من آرامش داشته باشم، تا به من یادآوری کند حتی با اینکه با تمام قوا بازی می‌کند، من قبلاً هم او را شکست داده بودم.

«من شاهزاده‌خانم نیستم.» جملۀ خودم را در نمایشمان تکرار کردم و مهرۀ فیلَم را روی صفحه جلو بردم. «نوبت توئه، پیرمرد.»

توبی کمی چشم‌هایش را باریک کرد. «مغرور نشو.»

جوابش را دادم: «از دهن یه هاثورن کلمات جالبیه.»

«جدی می‌گم، ایوری. مغرور نشو.»

اون یه چیزی رو می‌بینه که من نمی‌بینم.

وینسنت بلیک با لحن خوشایندی گفت: «ایو. دستت؟»

ایو چانه‌اش را محکم جلو داد و دستش را به‌طرف او گرفت. بلیک لبۀ تیغ را روی پوست او گذاشت. به توبی گفت: «بازی کن. و دیگه به دختره سرنخ نده.»

یک دم گذشت ـ فقط یک ثانیه ـ و بعد توبی کاری را انجام داد که به او گفته بود. صفحه را بررسی کرد و بعد دیدم چرا به من هشدار داده بود مغرور نشوم. سه حرکت انجام داده بود، ولی: توبی دندان‌هایش را روی هم فشار داد. «کیش.»»

۵۰%