کتاب عروس
خواندن نظراتمعرفی کتاب عروس
کتاب الکترونیکی «عروس» از الی هیزل وود و نشاط رحمانی نژاد - نشر نون. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
روزگار یک دل شکسته (کتاب اول)![]()
استفنی گاربر
سایه خدایان (کتاب اول، حماسه بلادسورن)جان گوئن
بلادونا (کتاب اول)آدلین گریس
کوجواستیون کینگ
بی باک (جلد سوم)لورن رابرتس
سلام🙂من تموم تلاشم رو میکنم تا بهترین نظر ممکن رو براتون بنویسم 😍 چون خودم خیلی از نظر های اشتباه ضربه خوردم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اول از همه بگم نویسنده فوقق العاده عالی بوده و مترجم که دستشو باید بوسید خداییش با زیرکی فوق العاااده
واقعاً خوندنش رو دوست داشتم و ازش لذت بردم. تو ژانر خودش کلیشه شکنیهای خیلی جذابی دربارهی موجودات ماوراءالطبیعه داشت و شخصیتپردازیهاش محشر بود.
داستان درباره "میزُری" و "لو" هست که خون آشام و گرگینه و از قضا جفت همدیگه هستند. نمیدونم مشکل از طرز نوشتن نویسنده اس یا ترجمه مترجم اما خب خواندن داستان طوری بود برای من که مثلاً سه صفحه میخوندم ولی
قشنگه خیلییییییی البته هنوز کامل نخوندمش ولی خیلی حال کردم با سبک نوشتنش و پیچش های داستانیش در کل عاااااالییییی🧛🧛🧛🧛🧛🧛♀️🧛♀️🧛♀️🧛♀️👰♀️👰♀️👰♀️👰♀️👰♀️👰♀️ حتما به نظرات دیگرم سر بزن و فک نکن دارم این کار رو برای جلب توجه میکنم آخه دوس دارم درباره کتاب
یک داستان فانتزی عاشقانه در مورد خون آشام ها وگرگ ها(ورها) با اینکه کتاب در مورد خون آشام ها خیلی خوندم اما بازهم جذب این مدل داستانها میشم. داستان عاشقانه ایست که اگر بدون سانسور وترجمه بهتری چاپ بشه لذتش دو
هیجان کتاب خوبه یعنی جوری هست که آدم رو به ادامه خوانش تشویق کنه ولی خب داستانش زیادی ساده است و به نظرم به درد رنج سنی نوجوان میخوره. شاهکارهای خیلی بهتری تو این ژانر هست که میشه مطالعه کرد.
داستان فوق العادهای بود و از خواندنش لذت بردم. 🥰👌
به شدت سرگرم کننده. داستان فانتزی-عاشقانه ای درباره یک گرگینه و خون آشامه! خوشبختانه از عشق و عاشقی های آبکی خبری نیست... ساده و روون.
قابل پیش بینی.
کتاب خیلی خوبی بود. واقعا لذت بردم و میتونم بگم یکی از معدود کتاب هایی هست که خوشحالم مجذوب تبلیغات شدم و خوندمش. این نوع نوشتار شاید خیلی ادبی و مرسوم نباشه ولی احساس صمیمتی که برای درک میزری به