کتاب تهدید
معرفی کتاب تهدید
«تهدید و داستانهای دیگر» گزیده داستانهای کوتاه جهان است که توسط پرویز حسینی(-۱۳۳۴) گزینش و ترجمه شده است. در این مجموعه داستانهای کوتاهی از ریچارد براتیگان، ارنست همینگوی، ویرجینیا وولف و دیگران آمده است.
در نمونهای از این داستانهای کوتاه میخوانیم:
هیچ آدم زندهای نیست که بروکلین رو کاملاً بشناسه، واسه این که همهٔ عمر آدم فقط برای دیدن نصف شهر بسه.
جونم واسهت بگه، منتظر اومدن قطار بودم که این آدم گندهه رو دیدم اونجا وایستاده ـ بار اولی بود که قیافهشو میدیدم. خُب، وحشی به نظر میاومد، حالیته، و حالیم شد که پول زیادی داره، که هنوز نیگر داشته، خوب حرف میزد و سرش به کار خودش بود. اونوخ همچی که، آدم گندهه رفت بغل آدم ریزههای که اونجا وایساده بود، گفت، «چه جوری برم خیابون هیجدهم و خیابون شصت و هفتم؟»
مرد ریزه گفتش، «یا عیسا! گیرم انداختی، رییس، خودم زیاد اینجا نبودهام. اونجا کجاس؟ «اون گفت» «یه جایی دوروبر بخش «فلات بوش» هس؟»
آدم گندهه گفتش «نچ، طرفای «بنسون هویسته». اما من هیچ وخ اونجا نبودم. چه جوری میری اونجا؟»
مرد ریزهه کلهشو خاروند، حالیته، میشد بفهمی راه خودشم بلد نیس، و گفتش، «یا عیسا، گیرم انداختی، رییس. همچه چیزی هیچ وخ نشنیدم» و از من پرسید «شما نمیدونین اونجا کجاس؟»
گفتمش، «حتمن، بیرون «بنسون هویسته»، تراموای خیابون چهارمو سوار میشی، خیابون پنجاه و نهم پیاده میشی، عوض میکنی به دریا کنار منطقه، خیابون هیژدهم به شصت فرعی میری پایین. اونوخ چار ساختمون رد میکنی. همش همینه باید انجام بدی.»
آدم عجوبهای که قبلاً ندیده بودم داد زد، «وایسا!» اعجوبه بود، حالیته، و گفتش «بذار ببینم چی میگین؟ اون یارو دیوونهس! من بهت میگم چیکار کنی،» و به آدم گندهه گفت. «به خط «وستِاند» در توئیتی شصت»، عوض میکنی، توی «نوآتریکل» و خیابون شونزدهم هم پیاده میشی، دو ساختمون اونورتر. چار ساختمون بالاتر، درست میرسی همونجا».