معرفی و دانلود کتاب از آنجا که ایستاده بودم چه دیدم + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نگاه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از آنجا که ایستاده بودم چه دیدم

«از آنجا که ایستاده بودم، چه دیدم» مجموعه ۷ داستان تحسین‌شده از نویسندگان رئالیست و مترقی آمریکایی، برندون هابسن، شارون گولدنر، اسکات مک کلاناهان، جان ادگار وایدمن، کاترین لیسی، ماریسا سیلور و تسا هادلی است که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در نشریات معتبر ادبی آمریکا منتشر شده است. درونمایه تمامی داستان‌ها پوچی، ناهنجاری‌های اجتماعی و سردرگمی طبقه متوسط شهرنشین امروزی آمریکا است که عموما درگیر تلاش برای گذران زندگی و گرفتاری‌های روزمره‌اند. این داستان‌ها چشم‌انداز جدیدی از زندگی امروزی مردم آمریکا به خواننده فارسی‌زبان می‌دهند و او را وامی‌دارند تا با دیدی متفکرانه و متفاوت با آنچه رسانه‌ها می‌نمایانند، به این جامعه بنگرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از آنجا که ایستاده بودم چه دیدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز آنجا که ایستاده بودم چه دیدم
موضوعداستان کوتاه، داستان خارجی
نویسندهآرتوش بوداقیان
انتشاراتانتشارات نگاه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۱۱
فرمت کتابEPUB

صهبا
۱۴۰۵/۰۲/۱۸

داستان‌ها جذاب‌ان ولی متاسفانه غلط دیکته زیاد داره.مخصوصا در محاوره‌مویسی‌ها.این نشر مگه ویراستار نداره؟