کتاب الکترا
خواندن نظراتمعرفی کتاب الکترا
«الکترا» نوشته اوریپید(۴۰۶-۴۸۰ق.م) از شاعران و نمایشنامه نویسان یونان باستان است.
در بخشی از این نمایشنامه میخوانیم:
الکترا: آن مرد بینوا روزهای آوارگیاش را کجا میگذراند؟
اورستس: او مرد سرگردانیست که قانون هیچ شهری را پاس نمیدارد.
الکترا: در پی گذران زندگیاش نیست؟
اورستس: هست، اما مرد رانده شده اندوختهای ندارد.
الکترا: از او چه پیغامی برای من آوردهای؟
اورستس: میخواست بداند آیا زندهای، و اگر زندهای حال و روزت چگونه است.
الکترا: میبینی که تنم چه اندازه پژمرده است.
اورستس: از غصه چنان رنجور شده که دل را ریش میکند.
مرغابی وحشی
غرب غمزدهمارتین مکدونا
مرغ دریاییآنتوان چخوف
مردههای بیکفن و دفنژان پل سارتر
۲۹,۴۰۰۳۰%
شاید خوندن نمایشنامههای یونان باستان برای خوانندهای که مخاطب تخصصی تئاتر نیست جالب و سرگرم کننده نباشه؛ به خاطر استفادهٔ زیاد از اسامی خدایان، ارجاع به اتفاقات خارج از متن و نامهای ثقیل یونانی. اما برای طرفداران تئاتر قطعا آموزنده
پلیدی در برابر پلیدی!؟ "آیا تنگدستی اندازهای بهتر است؟ نه! . . . تنگدستی وبینوایی به آدمی می آموزد از سر نیاز پلید وبدکار باشد."
خیلی زیبا بود ، پیشنهاد بنده به دوستداران این نمایشنامه ،مشاهده فیلم personaاز برگمان هست .
اوریپید یکی از بزرگ ترین تراژیک نویس ها، بدوم هیچ هدر رفت فضا.این نمایشنامه بهترین صحنه سازیها رو داره.
سلام اوریپید یکی از ۳ نمایشنامهنویس بزرگ یونان باستان هست. از خواندن این نمایشنامه لذت بردم و تجربه خوبی بود ترجمه خوبی داشت و روان بود و ای کاش چندتا پاورقی میزد تا مقداری موارد گنگ قابل درک تر می شد هر چند
این نمایشنامه، به مرز بین انتقام و اجرای عدالت میپردازه. آگاممنون بعد از برگشت از تروا، با خیانت همسرش، توسط آیگیستوس به قتل میرسه و آیگیستوس تخت پادشاهی رو تصاحب میکنه. الکترا، دختر آگاممنون که از کاخ رانده شده و اورستس، پسر