دانلود و خرید کتاب نام‌های سیاست هنری لوفور ترجمه مراد فرهادپور

معرفی کتاب نام‌های سیاست

«نام‌های سیاست» مجموعه نوشتارهایی به گردآوری و ترجمه مراد فرهادپور، بارانه عمادیان و آرش ویسی است. نوشتارهای این کتاب را اندیشمندان علوم سیاسی و فیلسوفان معاصر درباره چیستی‌ سیاست نوشته‌اند.

در یکی از مجموعه نوشتارهای این کتاب به نام «سیاست چیست؟» از هانا آرنت می‌خوانیم:

سیاست مبتنی ا‌ست بر واقعیت تکثر بشری. خدا انسان را آفرید، اما انسان محصولی زمینی و بشری است، محصولی ا‌ست با ماهیت و سرشت بشری. از آن‌جا که فلسفه و الاهیات همواره با انسان سروکار دارند، و از آن‌جا که اظهارات آن‌ها در صورتی درست می‌بود که در جهان فقط یک یا دو انسان یا فقط انسان‌هایی کاملاً همسان وجود می‌داشتند، فلسفه و الاهیات پاسخ فلسفی معتبری برای این پرسش نیافتند که: سیاست چیست؟ از این هم بدتر، برای همه‌ی شاخه‌های تفکر علمی فقط انسان وجود دارد- در زیست‌شناسی، یا روان‌شناسی، همچون که در فلسفه و الاهیات، درست همان‌طور که در جانورشناسی فقط شیر به صیغه‌ی مفرد وجود دارد. شیرها فقط برای شیرها[ به صیغه‌ی جمع ]می‌توانستند مهم باشند.

نکته‌ی جالب توجه در کار همه‌ی متفکران بزرگ تفاوت رتبه میان فلسفه‌ی سیاسی ایشان و مابقی کارهای‌شان است ـ افلاطون هم از این قاعده مستثنی نیست. اندیشه‌های سیاسی ایشان هرگز به عمق دیگر کارهای‌شان نمی‌رسد. این فقدان عمق هیچ نیست مگر ناکامی ایشان در پی بردن به اعماقی که سیاست در آن‌ها ریشه دارد.

سیاست با هم‌زیستی و هم‌گروهی انسان‌های متفاوت سروکار دارد. انسان‌ها در عرصه‌ی سیاست خود را بر طبق مشترکات ذاتی و بنیادینی سازماندهی می‌کنند که در آشوبِ مطلقِ تفاوت‌ها یافت می‌شوند یا از دل آن آشوب منتزع می‌گردند.

MTA
۱۴۰۰/۰۴/۱۱

به طور کل اینطور بگم که کتاب کامل و مفیدیه اما نوع نوشتارش به گونه‌‌ایه که به راحتی درکش نمی‌کنی و هر جمله رو باید حداقل دوبار بخونی تا درکش کنی. این نوشتار پیچیده با مطالب خود کتاب هم ترکیب

- بیشتر
Huiiitye23
۱۳۹۶/۰۱/۰۸

دوستانی که این کتایب رو خوندن ممنون میشیم نظرشون رو بگن...

کتاب باز
۱۴۰۰/۰۹/۱۳

تنها مسلکی که من به آنها تعلق داشتم صهیونیست ها بودند. / هانا آرنت ✡ هانا آرنت: از انقلاب تا اصلاحات در ایران 1- #هانا_آرنت چهرهٔ برجستهٔ #جاسوسی_آکادمیک در قرن بیستم، نسب از #اشراف_یهود و خانواده‌های #سکولار می‌برد. زنی که هم در

- بیشتر
در نگاه اول، حتی یک سودگرای شرمنده هم می‌تواند به هوادار اصیل «متفکران کلاسیک‌» خاطرنشان سازد که این گذر از امور مفید و مضر به عدالت اجتماعی، چندان ‌دور از استنباط خودِ سودگرایان از سود مشترک نیست؛ سود مشترکی که از طریق بهینه‌سازی سودهای شخصی و کاهش زیان‌مندی‌ها ایجاد می‌شود. بدین‌سان ترسیم خطِ تمایز میان اجتماع خیر و قرارداد اجتماعیِ سودگرایانه دشوار به‌نظر می‌رسد.
مهیار

حجم

۴۵۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

حجم

۴۵۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۴۴۶ صفحه

قیمت:
۱۹۱,۰۰۰
۱۳۳,۷۰۰
۳۰%
تومان