دانلود و خرید کتاب نبردها و تحولات یک زن ادوارد لویی ترجمه محمدجواد کمالی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نبردها و تحولات یک زن

کتاب نبردها و تحولات یک زن

معرفی کتاب نبردها و تحولات یک زن

کتاب نبردها و تحولات یک زن نوشتهٔ ادوارد لویی و ترجمهٔ محمدجواد کمالی و بهنود فرازمند است و نشر قطره آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب نبردها و تحولات یک زن

نبردها و تحولات یک زن معروف‌ترین رمان ادوارد لویی، نویسندۀ معاصر فرانسوی است. این کتاب به‌خاطر محتوای جنجال‌برانگیز خود، بلافاصله پس از انتشار در ۲۰۲۱، توجه منتقدان بسیاری را در فرانسه به خود معطوف کرد و به فروش بالایی دست یافت. راوی که جوانی با تمایلات خاص و متفاوت با بقیۀ همنوعانش است در طول داستان مادر را مخاطب قرار می‌دهد و، ضمن یادآوری گوشه‌هایی از زندگی پرفرازونشیب خود و والدین، به بیان محدودیت‌ها و مصیبت‌هایی که مادر، به‌عنوان یک زن، بعد از ازدواج به‌طور ناخواسته با آن‌ها مواجه شده می‌پردازد و تلاش‌های مؤثر این زن را برای رهایی از آن زندگی تحمیلی و نیز نحوۀ خلاصی از قیدوبندهای سنتی و کسالت‌بار را با زبانی صریح و بی‌پرده برمی‌شمرد.

خواندن کتاب نبردها و تحولات یک زن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ زنان و دوستداران داستان‌هایی دربارهٔ زنان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نبردها و تحولات یک زن

«همه‌چیز با یک عکس شروع شد، اصلاً روحم خبر نداشت چنین عکسی وجود دارد و نمی‌دانستم که خودم آن را دارم ـ چه کسی آن را به من داده بود، و چه موقعی؟

این عکس را آن زن در بیست‌سالگی گرفته بود. به گمانم باید دوربین را برعکس گرفته باشد تا صورت خودش نیز در لنز قرار بگیرد. عکس متعلق به زمانی بود که هنوز هیچ تلفن همراهی وجود نداشت و عکس گرفتن از خود یا سلفی کار مرسومی نبود.

زن سرش را به یک سمت کج کرده و خندهٔ ملیحی بر لب داشت، موهایش شانه شده و روی پیشانی‌اش ریخته بود، موهایی بلوند و بی‌عیب‌ونقص که چشمانِ سبزرنگش را احاطه کرده بود.

انگار درصدد بود دل کسی را برباید.

نمی‌توانم با کلمات توضیح بدهم اما روی این کلیشه، همه‌چیز  از طرز ایستادنش گرفته تا نوع نگاهش و پیچ‌وتاب موهایش  آزادی، بی‌انتهاییِ ممکن‌ها را در مقابل خود تداعی می‌کند، شاید هم خوشبختی را.

فراموش کرده بودم، به گمانم، که او حتی پیش از به دنیا آمدنم، آزاد و رها بود ـ و آیا خوشبخت؟

باید وقتی هنوز با او زندگی می‌کردم به این موضوع فکر می‌کردم، مثل آن روزهایی که جوان بود و کلی رؤیا در سر داشت، اما وقتی که این عکس را پیدا کردم، متوجه شدم از مدت‌ها پیش حتی به آن فکر هم نکرده بودم. شناخت یا اطلاعاتی بیش‌ازحد انتزاعی. در ایام کودکی و در آن پانزده سالی که با جسم او در تماس بودم، هیچ یا تقریباً هیچ شناختی از او پیدا نکردم، برای همین است که شاید هیچ‌چیز نتوانسته این موضوع را به من یادآوری کند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
«نمی‌فهمم چرا پدرت با خانوادهٔ خودش بد تا می‌کند اما با دیگران، با غریبه‌ها، این‌قدر مهربان و حتی سخاوتمند است و برای آن‌ها نه‌تنها چیزی کم نمی‌گذارد، که همیشه آمادهٔ کمک و خدمت‌رسانی و به‌قول‌معروف راه انداختن کارشان است.»
یك رهگذر
من اسیر و بردهٔ این خانه هستم.
خیر کثیر
اما خیلی زود او هم تبدیل به یک مرد دیگر شد  مثل همهٔ مردهای دیگر.
خیر کثیر
این لباس‌های باکیفیت یا گران‌قیمت نبود که خوشحالش کرده بود، او خوشحال بود از اینکه به زنی تبدیل شده که خودش لباس می‌خرد
خیر کثیر
«لعنت به شماها که هیچ‌وقت نمی‌گذارید تو این خانهٔ خراب‌شده حداقل برای یک بار هم که شده در زندگی کوفتی‌ام خوشحال باشم!!!! چرا حق ندارم شاد و خوشبخت باشم؟!»
یك رهگذر
عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم...
خیر کثیر
(وقتی شروع به نوشتن داستانت کردم، می‌خواستم داستان یک زن را تعریف کنم، اما متوجه شدم که داستان تو هم مانند داستان شخصی است که برای برخورداری از حقِ زن بودن، در برابر نیستی و پوچی‌ای مبارزه می‌کرده که زندگی با پدرم به تو تحمیل می‌کرده است.)
خیر کثیر
مادر در پاریس شروع کرد به گفتن جمله‌های جدید که همانا آینهٔ وجود جدیدش بودند،
خیر کثیر
عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم، به نظرم می‌رسید انعکاس خوشبختی روی چهره‌اش نوعی رسوایی و فریب و دروغ بود که باید هرچه سریع‌تر نقاب از آن برداشته می‌شد. عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم...
یك رهگذر
پِتِر هانتکه زندگی روزمرهٔ مادرش در اتریشِ دههٔ ۲۰ میلادی را چنین خلاصه می‌نویسد: «میز را بچین، میز را تمیز کن؛ "کسی کم‌وکسری ندارد؟" پرده‌ها را باز کن، پرده‌ها را ببند؛ چراغ‌ها را روشن کن، چراغ‌ها را خاموش کن؛ "این‌قدر چراغ حمام را روشن نگذارید"، تا کن، وا کن؛ خالی کن، پر کن؛ دوشاخه را از برق بکشید، دوشاخه را بزنید به برق. "خب، برای امروز کافی‌ست."» مادرم هزاران کیلومتر دورتر از اتریش زندگی می‌کرد، زندگی‌اش نیم قرن بعد از زندگی مادر هانتکه بود، شرایط مادی‌اش با آن زن فرق داشت؛ بااین‌حال، زندگی‌اش دقیقاً شبیه او بود، حتی تا حد جمله‌هایی که درباره‌اش استفاده شده بود.
یك رهگذر

حجم

۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

حجم

۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
۱۸,۲۰۰
۳۰%
تومان