بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب نبردها و تحولات یک زن | طاقچه
تصویر جلد کتاب نبردها و تحولات یک زن

بریده‌هایی از کتاب نبردها و تحولات یک زن

نویسنده:ادوارد لویی
انتشارات:نشر قطره
امتیاز:
۳.۳از ۶ رأی
۳٫۳
(۶)
«نمی‌فهمم چرا پدرت با خانوادهٔ خودش بد تا می‌کند اما با دیگران، با غریبه‌ها، این‌قدر مهربان و حتی سخاوتمند است و برای آن‌ها نه‌تنها چیزی کم نمی‌گذارد، که همیشه آمادهٔ کمک و خدمت‌رسانی و به‌قول‌معروف راه انداختن کارشان است.»
یك رهگذر
من اسیر و بردهٔ این خانه هستم.
خیر کثیر
اما خیلی زود او هم تبدیل به یک مرد دیگر شد  مثل همهٔ مردهای دیگر.
خیر کثیر
این لباس‌های باکیفیت یا گران‌قیمت نبود که خوشحالش کرده بود، او خوشحال بود از اینکه به زنی تبدیل شده که خودش لباس می‌خرد
خیر کثیر
«لعنت به شماها که هیچ‌وقت نمی‌گذارید تو این خانهٔ خراب‌شده حداقل برای یک بار هم که شده در زندگی کوفتی‌ام خوشحال باشم!!!! چرا حق ندارم شاد و خوشبخت باشم؟!»
یك رهگذر
عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم...
خیر کثیر
(وقتی شروع به نوشتن داستانت کردم، می‌خواستم داستان یک زن را تعریف کنم، اما متوجه شدم که داستان تو هم مانند داستان شخصی است که برای برخورداری از حقِ زن بودن، در برابر نیستی و پوچی‌ای مبارزه می‌کرده که زندگی با پدرم به تو تحمیل می‌کرده است.)
خیر کثیر
مادر در پاریس شروع کرد به گفتن جمله‌های جدید که همانا آینهٔ وجود جدیدش بودند،
خیر کثیر
عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم، به نظرم می‌رسید انعکاس خوشبختی روی چهره‌اش نوعی رسوایی و فریب و دروغ بود که باید هرچه سریع‌تر نقاب از آن برداشته می‌شد. عادت کرده بودم که همیشه او را در خانه بدبخت ببینم...
یك رهگذر
پِتِر هانتکه زندگی روزمرهٔ مادرش در اتریشِ دههٔ ۲۰ میلادی را چنین خلاصه می‌نویسد: «میز را بچین، میز را تمیز کن؛ "کسی کم‌وکسری ندارد؟" پرده‌ها را باز کن، پرده‌ها را ببند؛ چراغ‌ها را روشن کن، چراغ‌ها را خاموش کن؛ "این‌قدر چراغ حمام را روشن نگذارید"، تا کن، وا کن؛ خالی کن، پر کن؛ دوشاخه را از برق بکشید، دوشاخه را بزنید به برق. "خب، برای امروز کافی‌ست."» مادرم هزاران کیلومتر دورتر از اتریش زندگی می‌کرد، زندگی‌اش نیم قرن بعد از زندگی مادر هانتکه بود، شرایط مادی‌اش با آن زن فرق داشت؛ بااین‌حال، زندگی‌اش دقیقاً شبیه او بود، حتی تا حد جمله‌هایی که درباره‌اش استفاده شده بود.
یك رهگذر
فقر همیشه با دستورالعمل خود شیوهٔ خاصی از زندگی را به انسان‌ها تحمیل می‌کند و نیازی نیست کسی برای شناخت بیشتر آن را تقریر کند.
یك رهگذر

حجم

۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

حجم

۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
۱۸,۲۰۰
۳۰%
تومان