معرفی و دانلود کتاب انسان بی نقص pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر نو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب انسان بی نقص

کتاب الکترونیکی «انسان بی نقص» نوشتهٔ مایکل سندل با ترجمهٔ افشین خاکباز در نشر نو چاپ شده است.

درباره کتاب انسان بی نقص

«اخلاق بهبود»، «ورزشکاران بیونیک»، «کودکان طراحی‌شده، والدین طراح»، «اصلاح نژادی کهن و نوین»، «مهارت و استعداد» و «مسائل اخلاقی جنین: بحث سلول‌های بنیادی» عناوین بخش‌های کتاب هستند. مهندسی دوبارهٔ ذات خودمان، چه اشکالاتی می تواند داشته باشد؟ کتاب انسان بی‌نقص، به این سؤال و پرسش‌های اخلاقی دیگری می‌پردازد که با تلاش بشر برای رفع اشکالات و تبدیل خود به موجودی بی‌نقص در ارتباط هستند. بحث دربارهٔ تهدیدهای علم ژنتیک همیشه داغ بوده اما پاسخ‌های کامل و بی‌طرفانه‌ای برای پرسش‌های بی‌شمار موجود، ارائه نشده است.

کتاب انسان بی نقص را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به علم ژنتیک پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب انسان بی نقص و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابانسان بی نقص
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کتابخانه فلسفه زندگی

محمدرضا
۱۴۰۳/۰۱/۲۱

محتوای کتاب انسان رو به تعمق و تأمل وامیداره. (مخصوصا برای کسانی که با علوم پزشکی سر و کار دارند و دغدغه علوم انسانی رو هم در سر دارند) اما کاش نسخه epub موجود بود

ارسلان
۱۴۰۴/۱۲/۲۷

کتاب موضوع جالبی رو دنبال میکنه که تو بخش معرفی کتاب بهتر راجبش توضیح داده شده. مسئله اینه که پرداخت کتاب به موضوعش کمی ذهن مشوش ما در خصوص آینده رو آروم میکنه و با بررسی مختصر و مفیدی که...بیشتر

SaEdeh
۱۴۰۴/۱۱/۰۱

موضوع کتاب برای من خیلی جالب و تأمل‌برانگیز بود. با خوندنش ده‌ها سوال براتون پیش میاد که ممکنه براشون جواب روشنی پیدا نکنید. آیا دستکاری و اصلاح ژنتیکی ورزشکاران همونقدر اخلاقی و عادلانه است که استفاده از داروهای مکمل؟ اگر...بیشتر