دانلود و خرید کتاب راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور فریدریش فون هایک ترجمه محمود صدری
تصویر جلد کتاب راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور

کتاب راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور

معرفی کتاب راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور

«راه بندگی به روایت کاریکاتور» برداشتی آزاد از کتاب «راه بندگی» فردریش هایک است. این اثر در سال ۱۹۴۴ ابتدا توسط انتشارات راتلج در انگلستان و سپس انتشارات دانشگاه شیکاگو در آمریکا منتشر شد. این نسخه در کشورهای انگلیسی‌زبان بارها تجدید چاپ شده و دست‌کم به ۲۰ زبان دیگر ترجمه شده‌است. این اثر نخستین نقد منسجم لیبرال‌ها از همه اشکال مداخله دولت در اقتصاد، اعم از مداخله فاشیستی و سوسیالیستی به‌شمارمی‌رود که هنوز هم اعتبار خود را حفظ کرده است. مطابق تفسیری که هایک در این کتاب ارائه می‌کند، بین فاشیسم و نازیسم و کمونیسم و دیگر اشکال مداخله دولت در زندگی شهروندان، تفاوتی نیست. فاشیسم برخلاف آنچه سوسیالیست‌ها می‌گویند نتیجه قهری نظام سرمایه‌داری و رقابت نیست، بلکه دقیقا نتیجه مداخله دولت است. هنگامی که هایک این کتاب را می‌نوشت، زمزمه پایان جنگ جهانی دوم شنیده می‌شد؛ به همین علت هایک کوشید اهمال‌هایی را که به پیدایش رژیم‌های موسولینی و هیتلر و استالین انجامیده بود توصیف کند و به آیندگان هشدار دهد که بار دیگر به چنین بلیه‌هایی دچار نشوند. هایک به این هدفش رسید و کتابش - هرچند با تاخیر- مقبولیت فراگیری یافت و حتی از دهه ۱۹۸۰ به بعد الگوی برخی سیاستمداران از جمله رونالد ریگان و مارگارت تاچر قرار گرفت. آن چیزی که در دهه‌های اخیر به «انقلاب محافظه‌کاری» آمریکا و انگلستان مشهور شده، در واقع میوه آن نهالی است که هایک در سال ۱۹۴۴ و با انتشار راه بندگی کاشت.
حقایق و مغالطه‌ها در اقتصاد
توماس ساول
اندیشه آزادی: نگاهی از منظر اقتصاد سیاسی به تجربۀ ایران معاصر
محمد طبیبیان
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
اندیشه‌های اقتصادی و سیاسی فردریش هایک
دونالد جی. بودراکس
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
فریدریش فون هایک
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست
لودویگ فون میزس
دانشگاه تا بازار؛ شرحی بر اقتصاد موضوعات عمومی
راجر لروی میلر
زمان و پول
راجر دبلیو گریسون
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۱: قواعد و نظم)
فریدریش فون هایک
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
ثروت عمومی شهرها
داگ دتر
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی
هانس هرمان هوپ
پول راستین
گری نورث
انسان در مقابل دولت
هربرت اسپنسر
اقتصاد و آرمان‌شهر
جفری مارتین هاجسن
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد چگونه کار می‌کند
راجر فارمر
abouzarzamani
۱۴۰۲/۰۳/۰۸

من کتاب را خریدم اما نحوه‌ی انتخاب نمونه از طرف شما هم به نظرم خیلی غیر حرفه‌ای است. از ۳۵ صفحه‌ی نمونه‌ ، ۳۰ صفحه‌ی آن مقدمه‌ی مترجم بود. من اگر به کتاب فروشی بروم می‌توانم ابتدا تا انتهای کتاب

- بیشتر
Dexter
۱۳۹۷/۱۲/۲۹

فوق العاده عالیه.. خوشم اومد...تا حالا کتاب سیاسی مصور ندیده بودم! از همه مهم تر اینکه سرنوشت ملت های دیکتاتوری مثل آلمان نازی رو داره توضیح می ده، به صورت مفید و مختصر.

فواد انصاری
۱۴۰۱/۰۴/۱۰

کتاب دید خوبی در مورد حکومت نازی و هیتلر به خواننده میده

Travis
۱۴۰۰/۰۲/۱۷

کتاب کم‌حجم و سودمندی برای آشنایی با کتاب معروف فردریش هایک و نظرگاه اقتصادی وی است.

کتابخوان🤓
۱۳۹۸/۰۱/۰۶

جالب بود

Masoud Booshadi
۱۴۰۰/۰۶/۲۶

خلاصه ای از آنچه هر روز زندگی میکنیم.

ASMA
۱۴۰۲/۰۵/۱۹

از این کتاب خوشم اومد میتونید ازش یاد بگیرید هرچند جزئی

ツAlirezaツ
۱۳۹۸/۰۱/۱۰

کتاب جالبی نبود بخش عمده کتاب رو مقدمه و پیوست هاش تشکیل میداد که من حوصله خوندنشون رو نداشتم و دوست داشتم کتابی باشه که با کاریکاتور تاریخ و سیاست های جنگ جهانی دوم رو بگه ولی اینطور نبود و

- بیشتر
ذهن مردم زیر بمباران تبلیغات، در جستجوی سعادت است. برنامه‌ریزان هم از اجرای برنامه‌های خود ناتوانند و برای اجرای برنامه‌های خود به زور بیشتری نیاز دارند. مرد قدرتمندی را از میان خود برمی‌گزینند تا مردم را به تمکین وادار کند. برنامه‌ریزان با خود می‌گویند، وقتی سوپرمن کارش را تمام کرد، او را کنار می‌گذاریم.
Dexter
در این کتاب نشان داده می‌شود که نظم مصنوع، فارغ از اینکه اجراکنندگانش سرمایه‌داران و دیوان‌سالاران باشند یا عدالت‌خواهان و سوسیالیست‌ها یا هر کس دیگر، لاجرم به جباریت و آزادی‌کشی می‌انجامد و فرجام کار آن می‌شود که کارل پوپر چنین توصیفش می‌کند: «کسانی که وعده برپایی بهشت زمینی داده‌اند، تاکنون چیزی نیافریده‌اند مگر دوزخ زمینی.»
Travis
فرمانبری محض از یک در می‌آید و آزادی از در دیگر می‌رود.
کتابخوان🤓
اوضاع آشفته، همه را متقاعد می‌کند که برای خروج از بی‌نظمی، باید به همه خواسته‌ها و تمایلات سوپرمن که حالا خیلی هم پرقدرت شده تن داد.
کتابخوان🤓
هدف این دستگاه تبلیغاتی این است که مردم را وادار به فهمیدن کند: آنان باید متقاعد شوند که یک‌جور فکر کنند.
کتابخوان🤓
مردم، برنامه سعادت و رفاه دولت را پس می‌زنند و دولت می‌کوشد به آنان بفهماند که نجات و رستگاری‌شان در پذیرش همین برنامه است.
کتابخوان🤓
هجوم به شعور مردم آغاز می‌شود...
noir
همه کسانی که منکر این سخنان پیش‌گفته‌اند و ادعا می‌کنند سرمایه‌داری بهتر به توده‌ها خیر می‌رساند و تنها نظام اقتصادی است که بر اثر انباشت سرمایه‌های جدید، مدام وضع اقتصادیِ همه قشرهای اجتماعی را بهبود می‌بخشد، توجیه‌گرانی بدخواه و سبک‌مغزند که از منافع طبقه استثمارگر و خودخواه خودشان دفاع می‌کنند.
ASMA
برنامه‌ریزان، برنامه‌های سرهم‌بندی شده را با فشار پیش می‌برند و آشفتگی‌های اقتصادی بیشتر می‌شود. همه زیان می‌کنند و دولت ناتوان از تولید است. دست فعالان بخش‌خصوصی بسته است و مصرف‌کنندگان در به در به دنبال کالاهای مورد نیاز خود می‌گردند. هرچه بیشتر می‌گردند، کمتر می‌جویند، حالا مردم می‌گویند: برنامه‌ریزان کاری از پیش نمی‌برند.
ツAlirezaツ
آرزوی مشاغل فراوان که برنامه‌ریزان در ابتدای کار بشارتش را داده بودند، باد هوا می‌شود و بیشتر به پدیده‌ای «تراژیک- کمیک» می‌ماند.
کتابخوان🤓
ذهن مردم زیر بمباران تبلیغات، در جستجوی سعادت است. برنامه‌ریزان هم از اجرای برنامه‌های خود ناتوانند و برای اجرای برنامه‌های خود به زور بیشتری نیاز دارند. مرد قدرتمندی را از میان خود برمی‌گزینند تا مردم را به تمکین وادار کند. برنامه‌ریزان با خود می‌گویند، وقتی سوپرمن کارش را تمام کرد، او را کنار می‌گذاریم.
کتابخوان🤓
اما واقع‌گرا کسی است که جهان را جایی بی‌ثبات و خطرناک می‌داند و خود را برای جنگ آماده می‌کند که بتواند با این آمادگی یا مانع جنگ شود یا اگر جنگ رخ داد بازنده نشود
omid taghvaei
بین فاشیسم و نازیسم و کمونیسم و دیگر اشکال مداخله دولت در زندگی شهروندان، تفاوتی نیست. فاشیسم برخلاف آنچه سوسیالیست‌ها می‌گویند نتیجه قهری نظام سرمایه‌داری و رقابت نیست، بلکه دقیقا نتیجه مداخله دولت است. اینکه دولت برای دفاع از منافع کارگران و زحمتکشان مداخله کند یا برای بیشتر کردن سود کارخانه‌داران و بانکداران و بازرگانان، فرقی نمی‌کند. نتیجه اولی می‌شود استبداد کمونیستی مشابه آنچه در روسیه پس از انقلاب ۱۹۱۷ رخ داد و نتیجه دومی می‌شود نظام‌های فاشیستی و نازیستی ایتالیا و آلمان. ماهیت همه این رژیم‌ها یکی است و تفاوت آنها فقط در صورت‌های ایدئولوژیک و سیاسی است.
فواد انصاری
نظریه‌ها و آرایی که کار یا هزینه تولید را منشا ارزش می‌دانند، بی‌اعتبارند. آنچه باعث می‌شود، مردم کالایی را به قیمتی که در بازار یافت می‌شود، خریداری کنند، میزان رضایتمندی برآمده از آن کالاست. ممکن است برای تولید کالایی ۱۰۰‌ واحد کار و سرمایه صرف شود، اما کسی متقاضی آن نباشد و برایش پشیزی نپردازد و برعکس ممکن است کالایی با یک واحد کار و سرمایه تولید شود و مصرف‌کنندگان برای خرید آن ۱۰۰ واحد پول بپردازند. عنصر تعیین‌کننده قیمت، خود انسان است نه روابط اجتماعی. ترجیحات ذهنی انسان‌هاست که آنان را بر آن می‌دارد چه کالایی را، چه زمانی و با چه قیمتی خریداری کنند. می‌توان فهمید که مردم چه کالایی را بیشتر می‌پسندند، اما کسی نمی‌تواند میزان این ترجیح را محاسبه کند.
فواد انصاری
فرمانبری محض از یک در می‌آید و آزادی از در دیگر می‌رود.
Travis
دستگاه‌های تبلیغاتی عریض و طویل با پول مردم که در خزانه دولت است، تشکیل می‌شود. هدف این دستگاه تبلیغاتی این است که مردم را وادار به فهمیدن کند: آنان باید متقاعد شوند که یک‌جور فکر کنند.
Travis
کتاب راه بندگی هایک را می‌توان نخستین نقد منسجم لیبرال‌ها از همه اشکال مداخله دولت در اقتصاد، اعم از مداخله فاشیستی و سوسیالیستی به‌شمار آورد که هنوز هم اعتبار خود را حفظ کرده است.
Travis
شماری از اقتصاددانان که از اواخر قرن نوزدهم، بازخوانی لیبرالیسم و نقد سوسیالیسم را همزمان آغاز کرده بودند، در قالب حلقه‌ای اقتصادی که بعدها به «مکتب اتریش» مشهور شد، متشکل شدند و به ارائه تحلیل‌هایی منسجم در باب اقتصاد آزاد و تمایز آن با کاپیتالیسم به معنای مصطلح آن پرداختند.
Travis
مردم را مجبور به فهمیدن می‌کنند...
noir
آنگاه که انگلوساکسون‌ها به آموزه‌های نژادپرستانه نازی‌ها تاختند، پاسخ شنیدند که اینها نقد نیست بلکه ریاکاری است. [ناسیونالیست‌های آلمان] این پرسش را پیش کشیدند که آیا خودِ بریتانیایی‌ها و آمریکایی‌ها اصل برابری همه نژادها را مراعات کرده‌اند؟
طاها ربانی

حجم

۴۶۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

حجم

۴۶۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
۷,۵۰۰
۵۰%
تومان