کتاب بازگشت به بابیلون اسکات فیتز جرالد + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب بازگشت به بابیلون

«بازگشت به بابیلون» نوشته فرانسیس اسکات فیتز جرالد( -۱۸۹۶)، نویسنده آمریکایی است. این کتاب ۳ داستان کوتاه از وی را دربرمی‌گیرد. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: «بعد از ازدواج آقا و خانم هارولد پایپر، ظروف پانچ روی میزی چیده شد و جام بزرگ پانچ درست در وسط آن‌ها گذاشته شد. لیوان و گیلاس‌های شراب نیز در ویترین چیده شد و دو سوی آن‌ها با شمع تزئین شد و بعد از آن تلاش برای حفظ و نگهداری از آن‌ها شروع شد. البته با گذر زمان، دسته‌ی کوچک و ظریف شکلات‌خوری کریستال شکست و مجبور شدند تا آن را به عنوان یک بشقاب صرفا تزئینی به دیوار بالای راه‌پله، بزنند. وضعیت کاسه‌ی کوچک هم چندان تعریفی نداشت. گربه‌یی که در اطراف میز پرسه می‌زد آن را از روی میز به زمین انداخت و شکست. کاسه‌ی بزرگ‌تر هم به خاطر ضربه‌یی که پیش‌خدمت با ظرف شکر به آن زد لب‌پر شد. سپس پایه‌ی گیلاس‌های شراب یکی پس از دیگری شکست و آن‌ها هم از بین رفتند، حتی ظروف ناهارخوری به همین وضع دچار گشت. آخرین ظرف هم سرنوشت بهتری نسبت به بقیه‌ی ظروف پیدا نکرد. آن هم ناقص شد و به عنوان جامسواکی در قفسه‌ی حمام در میان دیگر وسایل قرار گرفت. البته عصر شیشه، با گذر زمان و در طی همین دوران که ظروف شیشه‌یی به مرور معیوب و ناقص می‌شد و از جذابیت‌شان کاسته می‌شد، کم‌کم به پایان خود می‌رسید. هرچند این ظروف، شکوه و زیبایی اولیه‌ی خود را، در روزی که خانم روجر که زن کنجکاوی بود و برای ملاقات با خانم هارولد پایپر زیبا و جوان آمده بود، به خوبی حفظ کرده بود.»

درباره نویسنده کتاب

فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد در سپتامبر ۱۸۹۶ در شهر سنت‌پال ایالت مینه‌سوتا و در خانواده‌ای ایرلندی-کاتولیک با وضعیت متوسط به دنیا آمد. نخستین تجربه ادبی او در ۱۳ سالگی بود که داستانی کارآگاهی در روزنامه مدرسه‌اش منتشر کرد. فیتزجرالد در سال ۱۹۱۳ وارد دانشگاه پرینستون شد و بعدها به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین نویسندگان قرن بیستم شناخته شد. شاهکار او، کتاب گتسبی بزرگ، نخستین‌بار در ۱۹۲۵ منتشر گردید.

در سال ۱۹۳۷ قراردادی با شرکت «ام‌جی‌ام» او را به هالیوود کشاند. او در همان دوران برای نشریه «اسکوایر» داستان کوتاه و فیلمنامه می‌نوشت و روی رمان ناتمام آخرین قارون کار می‌کرد. فیتزجرالد در ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰، در ۴۴ سالگی چشم از جهان فروبست.

نظرات کاربران

کاوه
۱۳۹۵/۰۶/۲۴

داستانهای عالی با تم نوستالوژی،از یک نویسنده معرکه که با کتاب گتسبی بزرگ تو ایران شناخته شده است.

سیدآرمین عقیلی
۱۴۰۵/۰۲/۰۱

شاید بتوان خلاصه کرد در: سرنوشت، گذشته‌ی دست‌نیافتنی، جوانی از دست‌رفته. حتی اگر بازگردی خود را بیگانه خواهی یافت.چیزهایی هست که دیگر هیچ‌وقت نخواهی یافت، از تو گرفته شده یا از دست داده‌ای. __ آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم یار

- بیشتر
امیرحسین
۱۳۹۵/۰۶/۲۹

همه ی کتابهای اسکات فیتزجرالدعالی اند

بریده‌هایی از کتاب

اسراف یعنی مصرف‌کردن تا جایی‌که به کل نابود شود و از بین برود. تبدیل‌کردن موجودیت چیزی به هیچ‌چیز.
سیدآرمین عقیلی
این بذل‌ و بخشش‌ها هرچند جزو بیش‌ترین ولخرجی‌هایش بود، اما اسراف محسوب نمی‌شد، بلکه در حقیقت نوعی رشوه به سرنوشت بود برای جبران فراموش‌کردن مسائلی که در زندگی ارزش به خاطر سپردن را داشت.
سیدآرمین عقیلی
هرگز با تلاش چیزی به‌جز بیمه‌ام را نتوانستم به دست بیاورم.
سیدآرمین عقیلی
تمام سعی خود را می‌کرد تا یأس خسته‌کننده‌ی ناشی از زندگی با مردی ناامیدکننده را با شادابی تصنعی خود پنهان کند.
سیدآرمین عقیلی
نظر مثبت زنان نسبت به اِولین احتمالا به این دلیل بود که زیبایی اِولین که تهدیدی برای بیش‌تر زنان اطراف‌اش به شمار می‌آمد، دیگر تقریبا از بین رفته بود و جایی برای نگرانی برای زنان اطراف‌اش وجود نداشت.
سیدآرمین عقیلی
دیوانگی بود که گمان می‌کرد، تعریف زندگی صرفا مجموعه‌یی از عشق و روابط عاشقانه‌ است، در حقیقت اکنون می‌فهمید که زندگی مجموع مشکلات است.
سیدآرمین عقیلی
به نظرش زندگی فقط در سنین جوانی معنا پیدا می‌کند.
سیدآرمین عقیلی

حجم

۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۴ صفحه

حجم

۷۸٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۴ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان