کتاب جایزه بگیر
معرفی کتاب جایزه بگیر
«جایزه بگیر» مجموعه داستان کوتاهی از جویسکرول اُتس(-۱۹۳۸)، نویسنده آمریکایی برنده جایزه ادبی پولیتزر است. آثار او ریشه در سنتهای ادبی و روشنفکری امریکا دارد. اوتس معمولا در داستانهایش به وقایع عادی زندگی طبقه متوسط میپردازد، وقایعی که رفته رفته با پیشبرد داستان به حوادث تکان دهندهای منجر میشود.
اُتس در داستانهایش لایههای رویی جامعه را میشکافد و به ما واقعیتهای پنهان و بعضا ترسناک آن را نشان میدهد. او اعتقاد دارد که نیکبختی و وحشت دو روی یک سکه اند. آدمی برای دستیابی به نیکبختی میجنگد و همین که به آن رسید، گرفتارِ وحشت از دست دادنش میشود. از اینرو، تلاش انسان برای رسیدن به خوشبختی و ترس از مهمترین مضامین داستان¬های اوتس است. مجموعه داستان «جایزه بگیر» شامل ۸ داستان کوتاه است. محوریت اکثر این داستانها مسائلی است که زنان هر روز با آن در گیرند. شکست، سر خوردگی و تنهایی از مضامین اصلی این کتاب است.
«جان آپدایک» اوتس را «برجستهترین بانوی نویسنده» نامیده است.
اتس جز کسانی هست که می ارزه آدم وقت بزاره و داستانهاش رو بخونه
داستانهای کوتاه احساسی جالبی بود، ولی شاید دوست داشتم پایان برخی داستانها باز نبود. برای من که دوست دارم نویسندگی را بیاموزم آموزنده بود.
خیلی جالبه
تا نیمه کتاب خوندم ،چیزی برای ادامه دادن پیدا نکردم ،🧐 به نظر من یه کتاب عامه پسند ،🤔
هنوز نخوندمش ولی تعریفش زیاد شنیدم...
جالبه. ممنون از طاقچه