کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
معرفی کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، اثری زیبا از نویسنده و خبرنگار ایتالیایی، اوریانا فالاچی است. در این اثر، زنی باردار با جنین خود خود صحبت میکند و از ناملایمات و سختیهای دنیا میگوید.
قهرمان عسگری آزاد کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد را به فارسی ترجمه کرده است.
درباره کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد
کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، نامههایی زنی باردار است که آنها را برای جنینی که در رحم خود دارد، نوشته است. در این نامهها مادر به کودکش از سختیها، مصیبتها و ناملایمت زندگی میگوید. در حقیقت در جای جای کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، میتوان نگرانیها و ترسهای یک مادر را دید. اما آنچه که بسیار پررنگ است، فکر سقط جنین است که بارها از سر مادر میگذرد. او یکی از نگرانیهای اصلیاش را در یکی از این نامهها مینویسد و آن ای است که نکند روزی به فرزندش به این فکر کند که چرا او را به دنیا آوردهاند؟
بسیاری معتقدند که مادری که نامههای کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد را مینویسد، خود اوریانا فالاچی است. تا به حال بیش از چهارمیلیون نسخه از کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد فروش رفته باشد
خواندن کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد دربارهی یکی از موضوعات مهم زندگی زنان یعنی مادری و سقط جنین میپردازد. اگر به مطالعهی چنین آثاری علاقهمند هستید، از کتاب نامه به کودکی که هرگز زاده نشد لذت میبرید.
درباره اوریانا فالاچی
اوریانا فالاچی در ۲۹ ژوئن سال ۱۹۲۹ در زمان زمامداری موسولینی در فلورانس ایتالیا متولد شد. کودکی بیش نبود که جنگ جهانی دوم شروع شد و او به همراه خانوادهاش، در جنبشهای مقاومت زیرزمینی شرکت میکرد. از سن بیستسالگی شروع به نوشتن برای روزنامهها و مجلات کرد. آنچه اوریانا فالاچی را در دنیا مشهور کرده است، مجموعهی مصاحبههایی است که با رهبران بزرگ دنیا مانند محمدرضا پهلوی، یاسر عرفات، ذوالفقار علی بوتو، روحالله خمینی، ایندیرا گاندی، گلدا مایر، ملک حسین، معمر قذافی، جرج حبش، و هنری کیسینجر انجام داده است. از میان آثار و نوشتههای او میتوان به نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، زندگی، جنگ و دیگر هیچ، جنس ضعیف و پنهلوپه به جنگ میرود اشاره کرد. اوریانا فالاچی در سن ۷۷ سالگی در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۶ بر اثر سرطان ریه درگذشت.
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۵٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب برخلاف تصور خیلی ها برای مردان هم توصیه میشه خوندنش، بسیار تاثیر گذار، همچنین کتاب "یک مرد" و " پنه لوپه به جنگ میرود" خانم فالاچی برای من عالی بودن
کلمه به کلمه مملو از احساس بود، مملو از حس و حال عمیق مادرانه و چقدر نویسنده خوب تونسته بود این احساسات رو به تصویر بکشه ترجمه هم عالی بود
اولین کتابی بود که خوندم و انقدر بهم چسبید که تا اخرش خوندم و نذاشتمش زمین
من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم دوسش داشتم
خانوم فلانچی خیلی خوب تونستن ترس ها، تردیدها و احساست یک مادرو توصیف کنن. این کتاب به همهی کسایی که نمک زندگی رو در خوشبختی، شادی و جنگیدن برای بدست آوردن اونها میبینن توصیه میشه:)
این کتابیه که بعد از خوندن نسخه اینترنتی ش بازم نسخه کاغذی کتاب رو گرفتم و جاهای قشنگش رو هایلایت کشیدم. دوسش دارم