دانلود و خرید کتاب کارل مارکس آلِن و. وود ترجمه شهناز مسمّی ‌پرست
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب کارل مارکس

آلِن و. وود ( -۱۹۴۲)، فیلسوف امریکایی است. هدف این کتاب بررسی آرای مارکس از منظری فلسفی و جلوگیری از بدفهمی‌‌های عمومی نظرات اوست. ولی از آنجا که مارکس نظام فلسفی‌اش را به روشنی شرح نداده است، آلن وود دست به بازسازی فلسفه منسجمی برمبنای آثار او زده‌ است. در واقع او سعی کرده‌ است که فلسفه مضمر در آثار مارکس را کشف کند. بحث‌‌های آلن وود تماما به مارکس مربوط می‌‌شود و نه به مارکسیسم. وود در پیشگفتاری بر ویراست دوم کتاب می‌نویسد: « بیست سال از نخستین چاپ این کتاب سپری شده است. در طول این مدت اتحاد شوروی و امپراتوری اروپای شرقی‌‌اش سرنگون شده‌ است، سرزمین اصلی چین ساختار اقتصادی هنوز اسما کمونیستی‌اش را به مدل سرمایه‌داری تهاجمی فاشیستی تغییر شکل داده است. در جهان سرمایه‌داری، احزابی که خود را مارکسیست می‌خوانند به طور قابل توجهی ضعیف‌تر شده‌اند یا به هر حال دیگر نیروی سیاسی مؤثری نیستند. به نظر می‌رسد از اوایل دهه ۱۹۸۰ پست‌ مدرنیسم (یا هرچه که می‌خواهد امروز خود را بنامد) به مثابه ژست مُدِ روز روشنفکران ناراضی جایگزین مارکسیسم شده‌ است. حتی بسیاری از کسانی که در دهه‌‌های پیش انتظار می‌رفت با اندیشه مارکس آشنا باشند و به آن احترام گذارند حال صرفا شعارهای کلیشه‌ای مخالفتی گیج و گنگ را تکرار می‌کنند. شاید گزافه نباشد که بگوییم حتی مطالعه آکادمیک در باره اندیشه مارکس به نحوی فراگیر حقیر شمرده می‌شود».
Hemmat
۱۳۹۵/۰۱/۰۶

karl Marx کارل مارکس در سال ۱۸۱۸ در تریر راین لند در کشور آلمان به دنیا آمد. و تحصیلات خود

- بیشتر
Hemmat
۱۳۹۶/۰۱/۰۱

مارکس اگرچه بنیاد فکری عظیمی را نهاد تا مکاتب بزرگی بر مبنای آن شکل بگیرد و نظریات و نقد های گوناگون در چهارچوب نظریه ی ماتریالیسم دیالکتیک بوجود آید ، اما با پروستوریکا و گلاسنوست و کودتای سال 1991و فروپاشی

- بیشتر
Mahbaba
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

کتاب ارزشمندی در حیطه ی جامعه شناسی بویژه نظریات کلاسیک ها یعنی « کارل مارکس » است . مارکس از پیامبران بزرگ اجتماعی و از منتقدان سرسخت اندیشه ی کاپیتالیزم و اقتصاد بازار آزاد است.

تندبادنیمه شب
۱۴۰۱/۰۲/۱۷

یکی از بهترین کتاب ها درباره ی تشریح تحلیلی مولفه های تفکر مارکس

NKH
۱۴۰۳/۰۴/۰۷

قبل از هر چیزی لازم میدونم از ترجمه‌ی استثنایی این کتاب تشکر کنم. واقعا ترجمه کردن چنین کتاب‌های تخصصی، آن هم به این اندازه حرفه‌ای و ادا کردن حق مطلب به نحو احسنت، خود نیازمند درک درستی از اصل موضوع

- بیشتر
مارکس و تاریخ فلسفه مدرن انگلس در عنوان فرعی کتاب کوچکش لودویگ فویرباخ می‌بالد به این که جنبش طبقه کارگر آلمان یگانه وارث مشروع فلسفه کلاسیک آلمان است.
رزگار
وضعیت ما همیشه وضعیت بی‌معنایی، اضطراب، فناپذیری، امیدهای احمقانه و تلاش‌های ابدی خواهد ماند.
AmirHossein
این دعاوی مارکس که سقوط سرمایه‌داری گریزناپذیر است باید همواره استنتاج شده از این تز اصلی‌تر او فرض شود که هیچ‌چیز در امور انسانی ابدی یا غیرقابل تغییر نیست.
AmirHossein
آزادی از نظر مارکس خودتعین‌بخشی است، یعنی شخص خودش و کارکردهای ذاتی‌اش را تابع انتخاب عقلانی آگاهانه خویش قرار دهد.
AmirHossein
هر اصلاح‌گر اجتماعی صادقی «باید به خود بقبولاند که نظرش در مورد آنچه باید باشد کامل و دقیق نیست. ولی باز هم این دقیقا مزیت روند جدید است، این که ما وضع جهان را با جزم‌اندیشی پیش‌گویی نمی‌کنیم بلکه فقط می‌خواهیم جهان جدیدی را از طریق نقد جهان قدیمی بیابیم.»
AmirHossein
از نظر روسو، آنچه تمدن در درجه اول برای ما انجام می‌دهد آن است که ظرفیتِ به‌وضوح دیدنِ آفات تمدن را برای ما تدارک می‌بیند.
AmirHossein
نظریه ماتریالیستی مارکس تاریخ انسانی را به مراحلی تقسیم می‌کند، که هر یک با شیوه تولید خاصی در زندگی مادی مشخص می‌شوند. شیوه تولید به اساسی‌ترین وجه با مرحله تاریخی‌اش در تحول نیروهای تولیدی جامعه تعیین می‌شود.
AmirHossein
به پیروی از فویرباخ، مارکس مسیحیت متداول را در حال جدا کردن هر چیز ارزشمند و مفید از انسان و طبیعت، و فرض کردن آن (به طور تخیلی) در موجودی بیگانه در بیرون از جهان، می‌بیند.
AmirHossein
هنگامی که تقسیمات میان احزاب طبقه کارگر در این مورد بلاتکلیفی ایجاد کرد که چنین جنبشی در کجا باید یافت شود، و شاید حتی خود موجودیت جنبش را که مارکس در باره آن می‌نوشت به زیر سؤال برد، خشک‌مغزانْ پیرویِ جزم‌اندیشانه از نصِّ صریح متون مارکسی (یا از یکی از خوانش‌های «ارتدوکس» متون او) را معادل با پیروی صادقانه از آن جنبش تلقی کردند. سرسپردگی خشک‌مغزانه معیار همبستگی پرولتاریا شمرده شد و تردید در حقیقت آنچه مارکس نوشته است خیانت به آن جنبش محسوب گردید. بنابراین مارکسیسم روح انتقادی علم و توانایی انطباق با شرایط تغییریافته را که مارکس گریزناپذیر می‌دانست از دست داد. «مارکسیسمِ» خودخوانده تقلید مسخره‌ای از خود آن شیوه مذهبیِ تفکر شد که مارکس انتقاد از آن را همواره مقدمه هر نقد اجتماعی می‌دانست.
م.

حجم

۴۳۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۵۱۷ صفحه

حجم

۴۳۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۵۱۷ صفحه

قیمت:
۱۲۵,۰۰۰
تومان