معرفی و دانلود کتاب مقدمه بر فلسفه تاریخ هگل + خلاصه رایگان

ژان هیپولیت، باقر پرهام
انتشارات:
انتشارات آگاه

معرفی کتاب مقدمه بر فلسفه تاریخ هگل

ژان هیپولیت، هگل‌‌شناس معروف فرانسوی است. «مقدمه بر فلسفه تاریخ هگل» بر پایه تحلیل آثار دوره جوانی هگل نوشته شده و اساسا به نقد نظریه کانت و فیخته در مباحث اخلاق، نظام ارزش‌های معنوی و نوامیس زندگی اجتماعی، دولت، و به‌‌طور کلی فلسفه تاریخ اختصاص دارد که ضمن آن‌ها نظریات هگل در باب یهودیت، مسیحیت و مفهوم تاریخ نیز به‌‌دقت تحلیل شده است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «بنابراین، انتشار این کتاب، پس از نشر دو کتاب، یکی از کانت [سنجش خرد ناب] و دیگری درباره کانت [فلسفه کانت، بیداری از خواب دگماتیسم] به زبان فارسی علی‌الاصول باید برای علاقه‌‌مندان به فلسفه‌‌های اروپایی و به‌‌طور کلی اندیشه‌‌های فلسفی مغتنم باشد. کتاب حاضر، به‌‌عقیده من، فایده دیگری هم دارد، که بعد از انتشار کتاب کارل پوپر [جامعه باز و دشمنان آن] این روزها اهمیت بیشتری هم پیدا کرده است. پوپر در کتاب خود افلاطون، هگل و مارکس را، از لحاظ چیزی که خود او تاریخی‌گری یا اندیشه تاریخ می‌نامد، به‌‌تقریب به یک چوب رانده است. با خواندن کتاب حاضر و تعمق در آن زمینه‌‌ای فراهم می‌شود برای بحث در سنجش انتقادی نظریات پوپر و تعیین میزان حقانیت او در برداشتی که در باب مفهوم تاریخ به هگل نسبت می‌دهد».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مقدمه بر فلسفه تاریخ هگل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمقدمه بر فلسفه تاریخ هگل
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸۹۶۴۴۱۶۰۸۸۲‬

تندبادنیمه شب
۱۳۹۸/۰۶/۲۰

ترجمه ایراد های اساسی دارد. ولی خب کتاب ارزشمندی است. منتها نباید هنگام خواندن ناهمگونی ترجمه و انتخاب های نامصطلح ( و نادقیق ) را از نظر دور کرد

Khosro Jalalmanesh
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۴/۳۱

این کتاب در میان کتاب های هگل از جایگاه منا سبی برخورد دار است . یا شاید بتوان گفت جایگاهی رفیع وبرای کسانی که فلسفه ی هگل را دنبال می‌کنند ، لازم وضروری است . . وبا عنایت به ترجمه نسخه آلمانی...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

Mostafa MBeigi
آزادی عبارتست از هماهنگی فرد با مدینه‌اش: «فکر میهن و دولت از نظر شهروند مدینه باستان واقعیت نامشهود بود، برترین چیزی بود که وی در راه آن می‌کوشید، هدف نهایی جهان یا هدف نهایی دنیای وی بود.»