دانلود و خرید کتاب اصل گرایی گرگ مک کیون | بهترین ترجمه
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب اصل گرایی اثر گرگ مک کیون

کتاب اصل گرایی

معرفی کتاب اصل گرایی

کتاب اصل گرایی با درون‌مایه‌ی اصل را بچسبید و فرع را رها کنید نوشته‌ی گرگ مک کیون است که با ترجمه بهنام شاهنگیان و مهدی مصلحی منتشر شده است. این کتاب که راه انتخاب درست در زندگی را به شما یاد می‌دهد، توسط انتشارات آموخته منتشر شده است. نسخه الکترونیکی اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اصل گرایی اثر گرگ مک کیون

تصور کنید مدارسْ دادنِ تکالیف بی‌فایده و وقت‌گیر را به بچه‌ها متوقف کنند و در عوض، پروژه‌های مهمی را به آن‌ها بسپارند که در کل جامعه تغییر ایجاد می‌کند یا تصور کنید شرکت‌ها جلسات بی‌فایده را کنار بگذارند و به‌جای آن، فضایی به کارکنان بدهند تا به مهم‌ترین پروژه‌هایشان فکر و روی آن‌ها کار کنند یا خیال کنید جامعه دیگر به خرید بیشتر ترغیبمان نکند و در عوض اجازه دهد برای نفس‌کشیدن و فکرکردن فضای بیشتری ایجاد کنیم یا جامعه تشویقمان کند از انجام کارهایی که بیزاریم دست برداریم، تشویقمان کند از خرید چیزهای غیرضروری آن هم با پولی که هنوز نداریم دست برداریم و تشویقمان کند از تحت تأثیر قراردادن کسانی که دوستشان نداریم دست بکشیم یا این جامعه در نظرمان ارزش کارهای بیشتر را بیشتر و ارزش انجام کارهای کمتر را کمتر جلوه ندهد. پرمشغله‌بودن معیاری برای سنجش اهمیت آدم‌ها نباشد و در عوض، کسانی که زمان بیشتری صرف شنیدن، تعمق، مکاشفه و لذت‌بردن از بودن در کنار مهم‌ترین افراد زندگی‌مان می‌کنند، باارزش‌تر تلقی شوند. چه زندگی رویایی و ایدئالی! نه؟

فقط تصور کنید اگر هر فردی روی زمین یک فعالیت خوب ولی غیرضروری را کنار بگذارد و به‌جای آن، کاری کاملاً ضروری انجام دهد، چه می‌شود؟ تصورش هم شیرین است. نه؟ کتاب اصل‌گرایی -که در ایران با عنوان ضرورت‌گرایی هم ترجمه شده- اثر گرگ مک کیون درباره‌ی همین رویای شیرین است و اینکه چطور می‌توانیم به آن برسیم.

اصل‌گرایی درباره‌ی چیست؟

تابه‌حال شده بین انتخاب آنچه احساس کرده‌اید درست است و آنچه کسی به انجامش وادارتان کرده گرفتار شده باشید؟ تابه‌حال شده برای اجتناب از اختلاف یا کشمکش بله گفته باشید، ولی درواقع منظورتان نه بوده باشد؟ تابه‌حال احساس کرده‌اید آن‌قدر ترسو یا کمرو هستید که نمی‌توانید دعوت یا درخواست رئیس، همکار، دوست، همسایه یا عضوی از خانواده را از ترس ناامیدکردنشان رد کنید؟ تابه‌حال شده چون معتقد بوده‌اید واقعاً انتخابی ندارید، سردرگم شده باشید؟ تابه‌حال به دلیل داشتن هم‌زمان دو باور متناقض احساس استرس کرده‌اید: «نمی‌تونم انجامش بدم» و «باید انجامش بدم»؟ اگر چنین است، شما تنها نیستید. همه‌ی ما این‌گونه هستیم. برای اصل‌گرا شدن، یکی از مهم‌ترین و سخت‌ترین مهارت‌ها از سر گذراندن این لحظات با جسارت و ادب است.

فکر می‌کنید دقیقا چه اتفاقی می‌افتد که ما درحالی‌که یک کوه کار سرمان ریخته باز هم به پیشنهاد جدید، جواب بله می‌دهیم؟ این کارهای زیاد و سرسام‌آور فقط تمرکز ما را از روی کار و هدف «اصلی»مان کم می‌کنند. ما می‌خواهیم یک اصل‌گرا باشیم. ولی خیلی سخت است. خیلی خیلی سخت.

وقتی به‌وضوح نمی‌دانیم در زندگی هدف واقعی‌مان چیست، بازی‌های اجتماعی خودمان را ترتیب می‌دهیم. در تلاش برای خوب به نظر رسیدن نسبت به رقبا، وقت و انرژی‌مان را هدر می‌دهیم. بیش از حد به چیزهای غیرضروری، مانند اتومبیل یا خانه‌ی بهتر یا حتی موضوع‌های غیرعینی مانند تعداد دنبال‌کنندگان اینستاگرام اهمیت می‌دهیم. در نتیجه، از فعالیت‌هایی که واقعاً ضروری‌اند، مانند وقت‌گذراندن با عزیزانمان یا پرورش روح یا مراقبت از سلامتمان، غفلت می‌کنیم. می‌بینید! منظورم از کارهای ضروری و اصلی فقط یک پروژه‌ی بزرگ علمی یا آپولو هواکردن نیست. بودن کنار عزیزانمان هم کاری اصلی است یا اصلا همان «اصل‌کاری» است.

خرید و دانلود کتاب اصل‌گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تشخیص موضوعات اصلی و مهم از موضوعاتی که تاثیری در سرنوشت ما ندارند، کار دشواری است. کتاب اصل‌گرایی به ما کمک می‌کند دقیقتر در زندگی تصمیم بگیریم و بدانیم به چه موضوعاتی بها دهیم و وقتمان را صرفش کنیم و از چه موضوعاتی بگذریم. این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند مفید زندگی کنند و راه پیشرفت خود را درست بروند پیشنهاد می‌کنیم.

درباره گرگ مک کیون

گرگ مک کیون نویسنده‌ی کتاب اصل‌گرایی است. او سال ۱۹۷۷ در لندن به دنیا آمد. گرگ لیسانس ارتباطات و روزنامه‌نگاری دارد و مدرک کارشناسی‌ ارشدش را در رشته‌ی ام‌بی‌ای از دانشگاه استنفورد گرفته است. گرگ از کسانی است که برای مجله‌ی کسب‌وکار هاروارد (یکی از مجله‌های مشهور دنیا در زمینه‌ی کسب‌وکار که نشر آموخته هم مجلاتشان را ترجمه کرده است) مقالات خواندنی می‌نویسد. او را یکی از رهبران برجسته در زمینه‌ی کسب‌وکار‌ آینده قلمداد کرده‌اند.

گرگ نویسنده، سخنران، مدیر و راه‌پرداز (استراتژیست) است و می‌خواهد همیشه در زمینه‌ی کسب‌وکار و اقتصاد فعالیت کند. او کتاب اصل‌گرایی را سال ۲۰۱۴ به چاپ رساند. پس از انتشار کتاب، شهرت گرگ بیش از قبل شد. اصل‌گرایی همیشه در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار داشته است. گرگ کتاب اصل‌گرایی را براساس تجربه‌های خودش نوشته است. همین نکته باعث جذابیت زیاد و نزدیک‌بودن آن به زندگی روزمره‌ی ما شده است.

کتاب اصل‌گرایی در سه جمله

آیا طوری زندگی می‌کنید که هدف‌دار و معنادار باشد، یا از روی پشیمانی به زندگی گذشته‌تان نگاه می‌کنید؟ در زندگی‌تان با هر تصمیم دشوار یا هر تقاطعی که مواجه می‌شوید، فقط از خودتان بپرسید: «چه چیزی ضروریه؟» بقیه را کنار بگذارید. اگر آماده‌اید که برای پاسخ دادن به این سؤال به درونتان نگاه کنید، پس آماده‌اید به راه اصل‌گرایانه متعهد شوید.

هدف کتاب اصل‌گرایی چیست؟

هدف این کتاب بازگشت به دورانی نیست که همه چیز ساده‌تر بود. هدف این کتاب اجتناب از به‌کارگیری ایمیل یا قطع اینترنت یا زندگی‌کردن مثل راهبان تارک دنیا نیست. چنین کاری عقب‌گرد است. این کتاب درباره‌ی به‌کارگیری اصول «کمتر ولی بهتر» در روش زندگی کنونی و آینده‌مان است. این یعنی نوآوری. اصلا اجازه بدهید راز بزرگی را با شما درمیان بگذاریم: اگر زندگی‌تان را اولویت‌بندی نکنید، یکی دیگر اولویت‌بندی‌اش می‌کند. این همان راز بزرگی است که کتاب اصل‌گرایی روی آن دست می‌گذارد.

معرفی نسخه صوتی اصل‌گرایی

اگر خواندن کتاب کاغذی یا الکترونیکی برایتان دشوار است، طاقچه نسخه‌ی صوتی کتاب اصل‌گرایی را هم در اختیارتان گذاشته است تا در هنگام رانندگی یا استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی یا هر زمان دیگری در خانه و محل کار، آن را با خیال راحت گوش دهید. انتشارات نوین کتاب گویا با صدای شفاف و شنیدنی حمید محمدی کتاب صوتی اصل گرایی را روانه‌ی بازار کرده است. آهنگساز و تدوینگر آن رامین وطن‌نیاست و نسخه‌ای که از آن، کتاب را شنیداری کرده‌اند، ترجمه‌ی نشر آموخته (بهنام شاهنگیان و مهدی مصلحی) است.

معنا و راه‌ورسم اصل‌گرایی و ضرورت‌گرایی

راه و رسم اصل‌گرایی به معنای این نیست که با خودمان عهد کنیم بیشتر «نه» بگوییم یا ایمیلمان را سر و سامان دهیم یا دیگر به گوشی تلفن همراهمان سر نزنیم. بلکه بدین معناست که پیوسته درنگ کنیم و بپرسیم: «دارم روی فعالیت‌های درستی وقت می‌گذارم یا نه؟» در جهان آن‌قدر فعالیت و فرصت هست که برایشان وقت و منابع کافی نداریم. و بسیاری از این فعالیت‌ها و فرصت‌ها شاید خوب یا حتی بسیار خوب باشند، ولی واقعیت این است که بیشترشان بی‌اهمیت و تعداد انگشت‌شماری حیاتی‌اند. راه و رسم اصل‌گرایی یادگیری تشخیص تفاوت بین گزینه‌هاست، یعنی یاد بگیریم همه‌ی گزینه‌ها را پالایش کنیم و فقط آن‌هایی را انتخاب کنیم که واقعاً ضروری‌اند.

اصل‌گرایی یا ضرورت‌گرایی راهی برای انجام یک کار نیست، بلکه راهی متفاوت برای انجام همه‌ی کارهاست. یک طرز تفکر است. ولی نهادینه‌کردن این طرز تفکر مفت و مسلم به دست نمی‌آید. علت آن است که برخی ایده‌های خاص و کسانی که این ایده‌ها را به خورد دیگران می‌دهند، همیشه ما را به سمت منطق فرع‌گرایی می‌کشانند. 

اصل‌گرا فقط به اذعان قدرت انتخاب اکتفا نمی‌کند، بلکه این قدرت را ارج می‌نهد. اصل‌گرا می‌داند که وقتی حق انتخابمان را واگذار می‌کنیم، نه تنها به دیگران قدرت می‌دهیم، بلکه به‌صراحت به آن‌ها اجازه می‌دهیم به‌جایمان انتخاب کنند. پس بیایید قدرتمان را دوباره به دست آوریم.

اساس منطق اصل‌گرایان چیست؟

سه واقعیت بنیادین وجود دارد که بدون آن‌ها، تفکر اصل‌گرایانه نه بجاست و نه ممکن. این سه منطق از این قرار هستند:

۱. انتخاب فردی: می‌توانیم روش صرف زمان و انرژی‌مان را انتخاب کنیم. اگر انتخابی در کار نباشد، صحبت‌کردن از موازنه معنایی ندارد.

۲. شیوع عوامل مزاحم: تقریباً همه‌چیز مزاحم است و چیزهای خیلی کمی بسیار ارزشمندند. به این دلیل، باید وقت بگذاریم تا چیزهایی را پیدا کنیم که از همه مهم‌ترند. چون برخی چیزها خیلی مهم‌ترند، تلاش برای یافتنشان ارزشش را دارد.

۳. واقعیت موازنه‌ها: نمی‌توانیم همه‌چیز را داشته باشیم یا همه کار انجام دهیم. اگر می‌توانستیم، هیچ دلیلی برای ارزیابی یا حذف گزینه‌ها وجود نداشت. وقتی واقعیت موازنه‌ها را قبول کردیم، دیگر نمی‌پرسیم: «چطور می‌تونم همه‌ی کارها رو انجام بدم؟»؛ در عوض، سؤال صادقانه‌تری می‌پرسیم: «کدوم مشکل رو می‌خوام حل کنم؟»

موازنه‌ها، همان‌طور که گاهی شاید دردناک باشند، حاکی از فرصتی چشمگیرند. موازنه‌ها وادارمان می‌کنند هر دو گزینه را وزن و بهترین گزینه را مدبرانه انتخاب کنیم و از این طریق احتمال رسیدن به نتیجه‌ی دلخواهمان بیشتر می‌شود. فقط وقتی می‌توانیم مانند یک اصل‌گرا فکر کنیم که این واقعیت‌ها را بفهمیم.

فصل‌های کتاب اصل‌گرایی

کتاب اصل‌گرایی ۲۰ فصل دارد و می‌توان کتاب را به ۴ بخش تقسیم کرد. در بخش اول، اساس منطق فرد اصل‌گرا بیان می‌شود. در سه بخش بعدی، این منطق به فرآیند نظام‌مند پیگیری منضبط انجام کارهای کمتر تبدیل می‌شود، فرآیندی که در هر موقعیت یا اقدامی می‌توانید آن را به‌کار بگیرید. فصل‌های کتاب از این قرار هستند:

فصل ۱: اصل‌گرایی چیست؟

فصل ۲: انتخاب قدرت شکست‌ناپذیر انتخاب

فصل ۳: تشخیص بی‌اهمیت بودنِ تقریباً همه چیز

فصل ۴: موازنه کدام مشکل را می‌خواهم

فصل ۵: فرار مزایای خارج از دسترس بودن

فصل ۶: بنگرید چیزهایی را که واقعاً اهمیت دارند ببینید

فصل ۷: بازی کنید خرد کودک درونتان را بپذیرید

فصل ۸: حفاظت از دارایی‌ها

فصل ۹: انتخاب قدرت معیارهای سخت‌گیرانه

فصل ۱۰: روشنگری تصمیمی که با هزار تصمیم برابر است

فصل ۱۱: شهامت قدرت نه مؤدبانه

فصل ۱۲: لغو تعهد با گرفتن جلوی ضررتان سود زیادی ببرید

فصل ۱۳: تدوینگری هنر نامرئی

فصل ۱۴: محدودکردن آزادی تعیین مرزها

فصل ۱۵: حائل مزیتی غیرمنصفانه

فصل ۱۶: کاهش افزایش ثمردهی با حذف موانع

فصل ۱۷: پیشرفت قدرت پیروزی‌های کوچک

فصل ۱۸: تعلیق ذهنی معجزه‌ی روال روزانه

فصل ۱۹: تمرکز حالا چه کاری مهم است؟

فصل ۲۰: بودن زندگی اصل‌گرایانه

بخشی از متن کتاب اصل ‎گرایی

اگر بخواهید کمدتان مرتب بماند، به برنامهٔ منظمی برای مرتب کردنش نیاز دارید. برای اقلامی که می‌خواهید ردشان کنید، به کیسهٔ بزرگی نیاز دارید و برای چیزهایی که می‌خواهید نگه‌شان دارید، به جای بسیار کوچکی نیاز دارید. باید از محل تحویل و ساعات کار فروشگاه لباس‌های دست دوم محل‌تان مطلع باشید. باید برای رفتن به آن‌جا وقتی تعیین کنید.

به عبارت دیگر، وقتی فهمیدید کدام فعالیت‌ها و اقدامات را باید ادامه دهید، یعنی فعالیت‌ها و اقداماتی که اثربخشی‌تان را به حداکثر می‌رسانند، به سیستمی نیاز خواهید داشت تا خواسته‌هایتان را به راحت‌ترین شکل ممکن اجرا کنید. در این کتاب، فرآیندی را می‌آموزید که انجام کارهای ضروری را تا حد امکان راحت می‌کند.

البته، زندگی ما انسان‌ها مثل لباس‌های داخل کمد بی‌تحرک نیست. لباس‌هایمان همان جایی می‌مانند که صبح گذاشته‌ایم (مگر اینکه در خانه نوجوانانی داشته باشیم!) ولی در کمد زندگی‌مان، لباس‌های جدید که همان درخواست‌های جدیدند به‌طور پیوسته برای مصرف زمان‌مان در حال ورود به زندگی‌مان هستند. انگار که درهای کمد را باز می‌کنید و می‌بینید که مردم لباس‌هایشان را داخل آن چپانده‌اند طوری که انگار هر روز صبح کمد را مرتب می‌کنید و بعدازظهر متوجه می‌شوید تا خرخره پر شده است. متأسفانه، زندگی بیشترمان خیلی شبیه به این است. چند بار برای روز کاری‌تان برنامه‌ریزی کرده‌اید و هنوز ساعت ۱۰ صبح نشده، از برنامه کاملاً عقب افتاده یا منحرف شده‌اید؟ یا چند بار اول صبح فهرست «کارهای روزانه» را نوشته‌اید، ولی ساعت ۵ بعدازظهر متوجه شده‌اید این فهرست کم که نشده هیچ، طولانی‌تر هم شده است؟ چند بار چشم‌انتظار بوده‌اید آخرهفته‌ای آرام را در کنار خانواده بگذرانید و بعدش صبح شنبه، در سیل کارهای محوله و قرار بازی با بچه‌ها و مصیبت‌های پیش‌بینی‌نشده غرق شده‌اید؟ ولی خبر خوب این است که راهی برای فرار از این وضعیت وجود دارد.

اصل‌گرایی یعنی خلق سیستمی برای رسیدگی به کمد زندگی‌مان. اصل‌گرایی فرآیندی نیست که مثل مرتب کردن کمد، یک‌بار در سال، یک‌بار در ماه یا حتی یک‌بار در هفته زیر بارش بروید. اصل‌گرایی نظمی است که همیشه وقتی بناست دربارهٔ «بله» گفتن یا مؤدبانه «نه» گفتن تصمیم بگیرید، از آن استفاده می‌کنید. روشی است برای انجام موازنه‌های سخت میان انبوه چیزهای خوب و معدود چیزهای واقعاً عالی. اصل‌گرایی یعنی یاد بگیریم کارهای کمتری انجام دهیم، ولی بهتر انجام‌شان دهیم تا بتوانیم در هر لحظهٔ گران‌بها از زندگی‌مان، به بالاترین بازدهی ممکن برسیم.

معرفی نویسنده
عکس گرگ مک کیون
گرگ مک کیون

گرگ مک کیون نویسنده‌ی کتاب‌های خودیاری و انگیزشی متولد انگلستان است و مخاطب آثار او کارآفرینان، کارمندان و دانشجویان هستند. او یک شعار خلاقانه برای فعالیت‌هایش طراحی کرده به مخاطبان خود یادآوری می‌کند تا در دنیای شلوغ و پر سر و صدای امروز آن سبک زندگی را برای خود خلق کنند که ارزش زیست شدن، داشته باشد!

یعقوب
۱۳۹۹/۰۵/۲۷

این کتاب برای کسانی خوب است که در زمینه هدررفت انرژیهای مفیدشان به آستانه.ی رنج رسیده‌اند. کسانی که می‌خواهند زندگیشان را نسبت به قبل، تمیزتر و روانتر و مفیدتر کنند. بنده مخصوصا با دو بخش خواب و بازی، ارتباط بهتری

- بیشتر
نیک روان
۱۳۹۹/۰۵/۳۰

خیلی صغری کبری چیده، 60 صفحه از کتاب رو خوندم فقط در مورد اهمیت اصل گرایی گفته. خود کتاب دچار فرع گرایی شده

AMIR REZAPOUR
۱۳۹۹/۰۳/۰۹

لطفا این کتاب به قسمت بی نهایت اضافه کنید

فاطمه جلیلی
۱۳۹۹/۰۵/۲۹

اگر خواسته ها و استعدادهاتون خیلی زیاده و نمیدونید کدوم رو‌دنبال کنید حتمن مطالعه ش کنید

رحيم اهری
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

باسلام واحترام تشکر ویژه دارم از تمام تهیه کنندگان کتابهای خوب در طاقڃه که بصورت شبانه روزی برای دوستداران کتاب واهل مطالعه سنگ تمام می زارند .این کتاب درسایر نرم افزار های کتابخوان ۱۹۰۰۰ تومان قیمت خورده تازه با اعمال

- بیشتر
Mohsen
۱۳۹۹/۰۳/۰۱

من از پادکست بی پلاس باهاش آشنا شدم. اونجا گوش دادم و بعد اومدم اینجا سریع خریدمش. فک کنم خیلی لازمش دارم. ادیت: الان که قسمتی از کتاب رو خوندم توصیه نمیکنم. نویسنده مباحث دیگران رو جمع کرده و اسم جدید

- بیشتر
Mohsen Arshad
۱۳۹۹/۰۶/۰۱

برخلاف بعضی از دوستان که گفته بودن کتاب خوبی نیست باید بگم یکی از کاربردی ترین و بهترین کتابهایی بود که خوندم، و فوق‌العاده نکات خوبی در دل خودش داره که میتونید بسط بدید به زندگی روزمره و ازش برای

- بیشتر
saeede.vs
۱۳۹۹/۰۴/۲۴

این کتاب در زمینه اصلاح نگرشمون به انجام کارها و اولویت بندی زندگی و در نتیجه بازدهی و موفقیت بیشتر خیلی کمک کننده هست.

احسا
۱۳۹۹/۰۷/۲۷

خیلی وقتها اولویت بندی کارها از یادمون می ره و خواسته یا ناخواسته، موقعیت و زمان طلایی رو از دست میدیم.من نسخه چاپی این کتابو خوندم، خیلی به آگاهی از علل و رفع مشکل کمکم کرد پادکستش تو بی پلاس هم

- بیشتر
Anahid
۱۳۹۹/۰۴/۲۳

کتاب خوبی بود بهتر بود یک سوم ابتدایی کتاب خلاصه تر نوشته می شد

اگر زندگیتان را اولویت بندی نکنید، یکی دیگر اولویت بندی‌اش میکند.
تیزبین
حذف چیزهای غیرضروری یعنی به کسی نه بگوییم. آن هم به کرّات. این یعنی در برابر انتظارات اجتماعی مقاومت کنیم. انجام درست این کار جسارت و دلسوزی می‌خواهد. پس، حذف چیزهای غیرضروری فقط مربوط به داشتن انضباط فکری نیست. مربوط به انضباط احساسی لازم برای نه گفتن به فشار اجتماعی است.
Mohsen
برونی وِر پرستاری استرالیایی است و از افرادی مراقبت می‌کرد که دوازده هفتهٔ آخر عمرشان را می‌گذراندند. او حسرت‌های این افراد را جویا شد و پرتکرارترین‌هایشان را ثبت کرد. این مورد در صدر فهرست بود: «کاش جسارتش را داشتم به‌جای زندگی کردن طبق انتظارات دیگران، آن‌طور که واقعاً دوست داشتم زندگی می‌کردم».
تیزبین
وقتی به‌وضوح نمی‌دانیم در زندگی هدف واقعی‌مان چیست، یعنی وقتی درک واضحی از اهداف و فرض‌ها و ارزش‌هایمان نداریم، بازی‌های اجتماعی خودمان را ترتیب می‌دهیم. در تلاش برای خوب به نظر رسیدن نسبت به رقبا، وقت و انرژی‌مان را هدر می‌دهیم. بیش از حد به چیزهای غیرضروری، مانند اتومبیل یا خانهٔ بهتر یا حتی موضوع‌های غیرعینی مانند تعداد دنبال‌کنندگان فیس‌بوک یا توئیترمان یا اینکه در عکس‌های فیس‌بوک چطور به نظر می‌رسیم، اهمیت می‌دهیم. در نتیجه، از فعالیت‌هایی که واقعاً ضروری‌اند، مانند وقت گذراندن با عزیزان‌مان یا پرورش روح یا مراقبت از سلامت‌مان، غفلت می‌کنیم.
زهرا
واقعیت این است که بله گفتن به هر فرصتی، طبق تعریف، مستلزم نه گفتن به چند فرصت دیگر است. چه در زندگی حرفه‌ای و چه در زندگی شخصی‌مان، موازنه‌ها واقعی‌اند و تا وقتی واقعیت را قبول نکنیم، محکوم به سرنوشت کانتینتال می‌شویم، یعنی گرفتار «راهبرد یکی به نعل، یکی به میخ» می‌شویم که مجبورمان می‌کند از روی غفلت، سودهایی را قربانی کنیم که شاید آگاهانه قربانی نمی‌کردیم.
Mohsen
گاهی‌اوقات، کاری که نمی‌کنید به اندازهٔ کاری که می‌کنید اهمیت دارد». به‌طور خلاصه، روی معدود فرصت‌های حیاتیِ سرمایه‌گذاری ریسک‌های بزرگی می‌کند و به انبوه فرصت‌های صرفاً خوب نه می‌گوید.
Mohsen
بدان که زندگی پرمشغله بی‌حاصل است. سقراط
Mohammad Ali Zareian
ما به دنبال کارهای خوب زیادی برای انجام دادن نیستیم. به دنبال بالاترین سطح اثربخشی‌مان هستیم
Mohsen
وقتی دربارهٔ اینکه انرژی و زمان‌مان کجا صرف شوند آگاهانه و هدفمند انتخاب نکنیم، دیگران یعنی رئیس‌مان، همکاران‌مان، مشتریان‌مان و حتی خانواده‌هایمان این انتخاب را می‌کنند و طولی نمی‌کشد که هر چیز معنادار و مهمی را فراموش می‌کنیم. می‌توانیم یا آگاهانه انتخاب کنیم یا بگذاریم زندگی‌مان در جهت اهداف دیگران کنترل شود.
تیزبین
عدم آمادگی ما تا حدی به این دلیل است که برای اولین بار، تعدد انتخاب بر توانایی‌مان برای مدیریت کردنش چیره شده است.
n30jam
اصل‌گرایی فرآیندی نیست که مثل مرتب کردن کمد، یک‌بار در سال، یک‌بار در ماه یا حتی یک‌بار در هفته زیر بارش بروید. اصل‌گرایی نظمی است که همیشه وقتی بناست دربارهٔ «بله» گفتن یا مؤدبانه «نه» گفتن تصمیم بگیرید، از آن استفاده می‌کنید. روشی است برای انجام موازنه‌های سخت میان انبوه چیزهای خوب و معدود چیزهای واقعاً عالی. اصل‌گرایی یعنی یاد بگیریم کارهای کمتری انجام دهیم، ولی بهتر انجام‌شان دهیم تا بتوانیم در هر لحظهٔ گران‌بها از زندگی‌مان، به بالاترین بازدهی ممکن برسیم.
Mohammad Ali Zareian
فقط وقتی می‌توانید به بالاترین سطح اثربخشی برسید که دست از تلاش برای انجام همهٔ کارها و بله گفتن به همه بردارید.
Anahid
اگر زندگیتان را اولویت بندی نکنید، یکی دیگر اولویت بندی‌اش میکند.
mohamadh
رویکرد فرد فرع‌گرا در برابر موازنه آن است که بپرسد: «چطور می‌تونم هر دو رو انجام بدم؟» اصل‌گرایان سؤالی سخت‌تر، ولی در نهایت آزادی‌بخش‌تر، می‌پرسند، «کدوم مشکل رو می‌خوام؟» فرد اصل‌گرا موازنه‌ها را آگاهانه انجام می‌دهد. به‌جای اینکه منتظر بماند و طبق خواستهٔ دیگران عمل کند، با ارادهٔ خودش عمل می‌کند.
Mohsen
این تجربه مرا به این درک رهایی‌بخش رساند که شاید همیشه روی گزینه‌هایمان کنترل نداشته باشیم، ولی همیشه روی انتخاب از میان گزینه‌هایمان کنترل داریم.
Mohsen
برای کسب دانش، هر روز چیزهایی اضافه کنید. برای کسب خرد، هر روز چیزهایی کم کنید. لائوتسه
mohamadh
سه فرض ریشه‌دار هست که برای زندگی به روش اصل‌گرایی، باید کنارشان بگذاریم: «من باید...»، «همه چیز مهم است» و «می‌توانم هر دو را انجام دهم». این فرض‌ها به اندازهٔ وسوسه‌انگیزی پری‌های دریایی افسانه‌ای خطرناک‌اند. آن‌ها ما را به داخل آب می‌کشانند و در آب‌های کم‌عمق غرق‌مان می‌کنند. پذیرش جوهرهٔ اصل‌گرایی مستلزم آن است که این فرض‌های غلط را با سه حقیقت اساسی جایگزین کنیم: «انتخاب می‌کنم»، «فقط چند کار واقعاً اهمیت دارند» و «از پس هر کاری برمی‌آیم، ولی نمی‌توانم همهٔ کارها را با هم انجام دهم». این حقایق ساده ما را از منگی انجام کارهای غیرضروری درمی‌آورند. آزادمان می‌کنند تا کارهایی را پیگیری کنیم که واقعاً اهمیت دارند. کمک می‌کنند تا طوری زندگی کنیم که به بالاترین سطح اثربخشی برسیم.
Mohammad Ali Zareian
راه و رسم اصل‌گرایی دنبال کردن بی‌وقفهٔ شعار کمتر ولی بهتر است. این بدان معنا نیست که هر از گاهی این اصل را قبول کنیم. بلکه به این معناست که این مسیر را به شکل منضبط دنبال کنیم. راه و رسم اصل‌گرایی به معنای این نیست که در سال جدید عهد کنیم بیشتر «نه» بگوییم یا ایمیل‌مان را سر و سامان دهیم یا در حوزهٔ مدیریت زمان بر راهبرد جدیدی مسلط شویم. بلکه بدین معناست که پیوسته درنگ کنیم و بپرسیم: «دارم روی فعالیت‌های درستی سرمایه‌گذاری می‌کنم یا نه؟» در جهان آن‌قدر فعالیت و فرصت هست که برای‌شان وقت و منابع کافی نداریم. و بسیاری از این فعالیت‌ها و فرصت‌ها شاید خوب یا حتی بسیار خوب باشند، ولی واقعیت این است که بیشترشان بی‌اهمیت و تعداد انگشت‌شماری حیاتی‌اند. راه و رسم اصل‌گرایی یادگیری تشخیص تفاوت بین گزینه‌هاست، یعنی یاد بگیریم همهٔ گزینه‌ها را پالایش کنیم و فقط آن‌هایی را انتخاب کنیم که واقعاً ضروری‌اند.
Mohammad Ali Zareian
اگر زندگیتان را اولویت بندی نکنید، یکی دیگر اولویت بندی‌اش میکند.
کاربر ۲۱۶۶۲۹۷
بدان که زندگی پرمشغله بی‌حاصل است. سقراط
Golnaz Javaheri

حجم

۹۲۴٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۷ صفحه

حجم

۹۲۴٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۷ صفحه

قیمت:
۸۲,۰۰۰
۴۱,۰۰۰
۵۰%
تومان