کتاب سهل گرایی
معرفی کتاب سهل گرایی
نویسندهٔ کتاب اصلگرایی این بار به دنبال سهلگرایی رفته است. گرگ مک کیون در کتاب سهلگرایی سعی کرده است راهی برای رسیدن به موفقیتهای بیشتر با زحمت کمتر به ما نشان دهد. سهلگرایی هم از کتابهای پرفروش نیویورک تایمز است. سؤال اساسی کتاب این است: چه اتفاقی در زندگیتان میتواند بیفتد اگر چیزهای آسان ولی بیمعنا، سختتر و چیزهای ضروری، آسانتر شوند؟ سهلگرایی با ترجمهٔ فاطمه جابیک و فرزانه حاجخلیلی در انتشارات میلکان به چاپ رسیده است.
درباره کتاب سهل گرایی
دوران آن که به خستگیهایمان افتخار کنیم به سر آمده است. گرگ مک کیون در کتاب سهلگرایی به ما میآموزد که فرسودگی نشان افتخار نیست.
درست است که تلاش بیشتر برابر با نتیجهٔ بهتر است ولی نه همیشه. هرچه باشد، به هرحال انرژی ما محدود است و منابع محدود باارزش هستند و نباید همین جوری هدرشان داد.
اگر به جای روشهای خستهکننده رویکردی متضاد در پیش بگیریم چه؟ اگر بهجای زیادی تلاشکردن تا سرحد ممکن و گاهی فراتر از ظرفیتمان، راه آسانتری را پیش بگیریم، چه؟
درباره گرگ مک کیون
گرگ مک کیون در دانشگاه بریگام ارتباطات و روزنامهنگاری خواند و بعد در دانشگاه استنفورد در رشتهٔ مدیریت ارشد کسب و کار تحصیل کرده است. گرگ مک کیون نویسنده و سخنرانی موفق و یکی از نویسندههای ثابت مجلهٔ کسب و کار هاروارد است.
خواندن کتاب سهل گرایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر میخواهید کمتر زحمت بکشید و بیشتر موفق شوید، این کتاب شماست!
بخشی از کتاب سهل گرایی
راه سهل و بیزحمت
... این روزها بیشترِ ما تا میتوانیم همیشه زحمت میکشیم. ضربآهنگی در کار نیست، هرچه هست فقط تلاش طاقتفرساست. ما در دورانی زندگی میکنیم که فرصتهای زیادی پیش رو داریم. ولی زندگی مدرن مانند کوهنوردی در ارتفاع بالاست. ذهنمان خوب کار نمیکند و انگار مِهگرفته است. زمین زیرپایمان متزلزل به نظر میرسد. هوا رقیق است و احساس میکنیم حتی سه سانتیمتر پیشرفتن هم به طرز عجیبی خستهکننده است. شاید این حال بهدلیل ترس بیپایان و نبود قطعیت در مورد آینده است. شاید بهدلیل تنهایی و انزواست. شاید به علت نگرانیها و مشکلات مالی است. شاید بهخاطر مسئولیتهاست؛ همهٔ فشارهایی که روزانه ما را خفه میکنند. علت هرچه باشد، نتیجه این است که دو برابر کار میکنیم ولی نیمی از حقوق سابق را داریم چون حقوقمان تغییری نکرده است. زندگی از هر نظر واقعاً سخت است: هم پیچیده و سنگین و هم ناراحتکننده و خستهکننده. ناامیدی سخت است. پرداخت قبوض، روابط پرتنش، بزرگکردن بچهها و ازدستدادن عزیزان سخت است. در دورههایی، هر روزِ زندگی دشوار است. تظاهر به اینکه کتابی میتواند همهٔ این دشواریها را از بین ببرد خیالی واهی است. این کتاب را ننوشتم تا این مصائب را کماهمیت جلوه دهم، بلکه این کتاب را نوشتم تا کمک کنم از بار سنگین مصائب بکاهید. شاید این کتاب تحمل چیزهای سخت و طرز برخورد با آنها را کاملاً آسان نکند ولی باور دارم که بسیاری از چیزهای سخت را حداقل آسانتر میکند. چالشهای سنگین و بزرگ که ما را آشفته و خسته میکنند طبیعی هستند، ولی احساس آشفتگی و خستگی بهدلیل ناامیدیها و ناراحتیِ هر روز نیز به همان میکنند. علت هرچه باشد، نتیجه این است که دو برابر کار میکنیم ولی نیمی از حقوق سابق را داریم چون حقوقمان تغییری نکرده است. زندگی از هر نظر واقعاً سخت است: هم پیچیده و سنگین و هم ناراحتکننده و خستهکننده. ناامیدی سخت است. پرداخت قبوض، روابط پرتنش، بزرگکردن بچهها و ازدستدادن عزیزان سخت است. در دورههایی، هر روزِ زندگی دشوار است. تظاهر به اینکه کتابی میتواند همهٔ این دشواریها را از بین ببرد خیالی واهی است. این کتاب را ننوشتم تا این مصائب را کماهمیت جلوه دهم، بلکه این کتاب را نوشتم تا کمک کنم از بار سنگین مصائب بکاهید. شاید این کتاب تحمل چیزهای سخت و طرز برخورد با آنها را کاملاً آسان نکند ولی باور دارم که بسیاری از چیزهای سخت را حداقل آسانتر میکند. چالشهای سنگین و بزرگ که ما را آشفته و خسته میکنند طبیعی هستند، ولی احساس آشفتگی و خستگی بهدلیل ناامیدیها و ناراحتیِ هر روز نیز به همان اندازه طبیعی است. همه، آن را تجربه میکنند و این روزها به نظر میرسد که این اتفاق برای تعداد بیشتری از ما و بیشتر از قبل رخ میدهد. عجیب است که جواب بعضی از ما به خستگی و آشفتگی، کار و تلاش بیشتر و طولانیتر است. اینکه فرهنگ ما فرسودگی و خستگی را افتخار دانسته و آن را معیاری برای ارزیابی موفقیت و ارزش فرد میداند هم کمکی به بهبود اوضاع نمیکند. پیام ضمنی این فرهنگ این است که اگر ما همیشه خسته نیستیم، حتماً بهاندازهٔ کافی تلاش نمیکنیم. چیزهای بزرگ سهم کسانی است که رنج میکشند و از پا میافتند. حالا میزان لهشدن بهنوعی خود هدف است.
چرا طاقچه بی نهایت ندارتش :(
سوال اصلی کتاب اینست که کارهای ضروری را چگونه آسانتر انجام دهیم؟ کتاب اول سعی میکند این ایده رایج را که برخی تصور میکنند حتما همه کارهای مهم باید با زحمت زیاد انجام شود زیرسوال ببرد و در ادامه راهکارهایی برای
بخاطر احترام به سیاست های طاقچه در نحوه ی نظر دهی خلاصه ای که از این کتاب نوشتم و خلاصه های اینده رو تو قسمت نظرات نمینویسم.اما میتونید خلاصه ی تقریبا کاملی از این کتاب رو به همراه بریده ها
این همون کتاب آسوده گرایی هست از یک انتشارات دیگه شما هم مثل من ممکنه اشتباهی دوتاشو بخرید گفتم بدونید عزیزان
روش های مناسب قابل اجرا برای رسیدن به هدف پیشنهاد میکند موافق فعالیت آرام وپیوسته برای رسیدن به نتیجه است
در خصوص این کتاب بگم که من برهه ای این کتاب رو خوندم که دقیقا داشتم پوست خودم رو با کارهای سنگین و دوباره کاری میکَندم. این کتاب رسالت خودش رو برای من تموم کرد. به معنای کلمه باید گفت
فوق العاده بود، تمام کارهایی که باید انجام بدیم واسه یه زندگی راحت در هر وضعیتی خیلییییییییی کتاب خوبیه خیلی مطالب ممکن بدونیم عکسش عمل کنیم یا حتی عمل نکنیم... اما به راحتی دید آدم رو نسبت به زندگی و
تاثیر زیادی روی من کمالگرا داشت😍 اگر میبینید دیگران با کار کردن کمتر نتیجهای رو میگیرن که شما میگیرید، وقتشه به خودتون شک کنید
بسیار زیبا و مفید بود. وقتی کتاب رو تا اخر خوندی و فکر میکنی تموم شد ، توی بخش اخر دوباره سوپرایز میشی. انگار خلاصه تمام چیزهایی که باید میفهمیدیم رو در بخش اخر میگه : در زندگی هر بلایی که
کتاب خیلی خوبی بود و مطالب بسیار جالب و مفیدی درباره تجربه یک زندگی سهل و آسان گفته بود. تنها ایرادی که به کتاب دارم اینه که ترجمه کتاب اصلا روان و ساده نبود و از کلمات سخت و پیچیده