کتاب اصل گرایی ترجمه آرمان نصیری
تصویر جلد کتاب اصل گرایی

کتاب اصل گرایی

معرفی کتاب اصل گرایی

کتاب اصل‌گرایی نوشتهٔ گرگ مک کیون به شما یاد می‌دهد که چگونه فرع را رها کنید و به اصل کارها بچسبید. اصل‌ گرایی یعنی در طول روز کارهای کمتری انجام دهید ولی همین کارهای کمتر را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. با این کار بازده شما به طرز قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند و به جای سردرگم شدن در هزاران راه فرعی، با آرامش هزار قدم در راه اهداف اصلی زندگیتان پیش می‌روید. این کتاب با ترجمهٔ آرمان نصیری در انتشارات میلکان چاپ شده است.

درباره کتاب اصل‌ گرایی

کتاب اصل‌گرایی، نوشته گِرِگ مَک‌کیُون به بررسی نظم سیستماتیک اصل‌گرایی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه هر کسی می‌تواند بفهمد چه چیزی کاملاً ضروری است و با تشخیص درست، زندگی موفقیت‌آمیزتر و هدفمندتری را داشته باشد. با تمرکز بر روی «کمتر اما بهتر»، افراد، تیم‌ها و سازمان‌ها می‌توانند در یک مسیر، یک میلیون مایل پیشرفت داشته باشند به جای اینکه در یک میلیون جهت مختلف، تنها یک میلی‌متر پیشرفت کنند. یک فرد اصل‌گرا هرگونه تلاشی را برای انجام کارهای غیرضروری‌ متوقف می‌کند. با انجام این کار، او بر آنچه حیاتی است تمرکز می‌کند و متعاقباً به دستاوردهای مهمی در حوزه‌های اصلی کار و زندگی خود می‌رسد. اصل‌گرایی در تعریف،، به معنای دنبال کردن اصل «کم‌تر، اما بهتر» است. اصل‌گرایان، انرژی و منابع خود را در فعالیت‌های کمی سرمایه‌گذاری می‌کنند تا پیشرفت قابل‌توجهی در چند حوزه کم، اما ضروری به وجود آورند. فرد اصل‌گرا درک می‌کند که ایجاد دستاوردهای مهم در زمینه‌هایی که بیشترین اهمیت را دارد نیازمند موازنه‌های واقعی است. در مقابل، فرع‌گرایان، یک مرتبه چندین پروژه را در دست می‌گیرند و در هر پروژه تنها به پیشرفت ناچیزی دست می‌یابند. سخت کار کردن، لزوما همیشه نتایج بهتری ایجاد نمی‌کند، به خصوص زمانی که شما برای موارد سختِ کم‌اهمیت کار می‌کنید. نتایج بهتر، تقریباً همیشه با کار کمتر، اما کیفیتِ بهتر بر روی تنها چند موردی محقق می‌شوند که تأثیر مستقیمی روی معیارهای موفقیت شما دارند. اصل‌گرایی چیزی نیست که شما به زندگی خود بیفزایید و یا گاهی اوقات آن را انجام دهید؛ این راهی برای زندگی کردن است که شما آن را قبول می‌کنید و با آن یکی می‌شوید. این، یک نوع سبک زندگی است، راهی برای انجام همه کارها به شکلی ساده و متفاوت. این سبک زندگی، ریشه‌های عمیق در سنت‌های معنوی و زندگی شخصیت‌های برجسته دارد.

درباره گرگ مک کیون

گرگ مک کیون در دانشگاه بریگام ارتباطات و روزنامه‌نگاری خواند و بعد در دانشگاه استنفورد در رشتهٔ مدیریت ارشد کسب و کار تحصیل کرده است. گرگ مک کیون نویسنده و سخنرانی موفق و یکی از نویسنده‌های ثابت مجله‌ٔ کسب و کار هاروارد است. او در پروژه‌های مختلفی برای ارزیابی مدیران ارشد، در Heidrick & Struggles’s Global Leadership Practice کار می‌کرد که یکی از فعالیت‌های آن‌ها بررسی 300 مدیر برتر HP بود. این تحقیق‌ها زمینه‌ساز ایده‌ٔ مرکزی کتاب اصل‌گرایی گرگ مک کیون بود.

خواندن کتاب اصل‎ گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به خودتان آمده‌اید و متوجه شده‌اید انبوه‌ کارهای عقب افتاده شما را احاطه کرده‌اند این یعنی مانند بسیاری از افراد، فرع‌گرا هستید و چارهٔ کارتان اصل‌گرا شدن است. پس خواندن کتاب اصل گرایی را به خاطر یک کار فرعی دیگر عقب نیندازید!

بخشی از کتاب اصل گرایی

همه‌ی ما در دهه‌ی گذشته شاهد افزایش تصاعدی گزینه‌ها و انتخاب‌ها بوده‌ایم. با وجود این‌، حتی در میانه‌ی این افزایش ــ‌ یا شاید به دلیل آن ‌ــ قدرت دیدمان را در برابر مهم‌ترین گزینه‌ها از دست داده‌ایم.

همان گونه که پیتر دراکر گفته است:

چند صد سال آینده، زمانی ‌که تاریخ ما از نگاهی طولانی‌مدت نوشته می‌شود، احتمال دارد مهم‌ترین رویدادی که تاریخ‌نگاران ببینند نه فناوری، نه اینترنت و نه تجارت الکترونیک، بلکه دگرگونی بی‌مانندِ شرایط انسان باشد. برای نخستین بار، به‌ معنای واقعی، شمار زیاد و روزافزونی از انسان‌ها فرصت انتخاب دارند. برای نخستین بار، آن‌ها مجبورند خودشان را مدیریت کنند و جامعه اصلاً آمادگی آن ‌را ندارد.

زارالی
۱۴۰۱/۰۵/۲۷

این کتاب،مناسب کسانی است که فکر میکنند باید بیشتر کارکنند،تا موفق باشند،کسانیکه فکر میکنند میتوانند در آن واحد چندکار را انجام دهند،چندین مهارت را یاد بگیرند و به طور کلی نمیدانند که چه کاری برای آنان (اصل) است. انها به

- بیشتر
کاربر 8403578
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

ارزش چندبار خواندن دارد. ترجمه خوب و روونی داره و نشون میده که مترجم با مباحث اشنا بوده و دخل و تصرف کوچکی هم در ترجمه داشتند که در قسمت اخر پیوستها بهش اشاره کردن. مطمئنا فرصت کنم بعد چندماه

- بیشتر
arhaghverdi
۱۴۰۳/۰۲/۱۱

کتاب خوبیه اما ترجمه اش خوب نیست خیلی راحتتر میشد کلمه های مناسبتری به جای بایسته گر و نابایسته گرا انتخاب کرد

حکمت زندگی در حذف چیزهای غیرضروری است.
احسان رضاپور
خریدن لوازمی که نیاز نداریم با پولی که نداریم و برای تحت تأثیر قراردادن کسانی که از آن‌ها خوش‌مان نمی‌آید.
ویستا
پرسش‌هایی اساسی‌تر طرح کنید که تک‌تک تصمیم‌های آینده‌تان را روشن کند: «اگر فقط بتوانیم در یک چیز واقعاً عالی باشیم، آن چیز چه می‌تواند باشد؟»
زارالی
حکمت زندگی در حذف چیزهای غیرضروری است.
azar
روش بایسته‌گرا به معنای زندگی آگاهانه است نه بر پایهٔ آنچه پیش‌فرض ماست. فرد بایسته‌گرا، به جای تصمیم‌گیری‌های احساسی و از سرِ واکنش، آگاهانه موارد اندک‌شمار حیاتی را از موارد پرشمار کم‌اهمیت متمایز می‌کند، آنچه غیرضروری است را حذف می‌کند و سپس موانع را از میان برمی‌دارد تا چیزهای اساسی و ضروری مسیری هموار داشته باشند. به عبارت دیگر، بایسته‌گرایی رویکردی منضبط و سامانمند برای تعیین بیشینهٔ خدمت و تلاش‌مان و سپس اجرای تقریباً بی‌زحمت آن‌هاست.
احسان رضاپور
پیوسته درنگ‌کردن برای پرسیدن از خود که «آیا در فعالیت‌های درستی سرمایه‌گذاری می‌کنم و به آن‌ها مشغولم یا نه؟» در جهان، کارها و فرصت‌هایی بسیار بیشتر از آنچه ما زمان و منابع برای انجام همه‌شان داشته باشیم وجود دارد. گرچه بسیاری از آن‌ها ممکن است خوب یا حتی خیلی خوب باشند، واقعیت این است که بیشترشان کم‌اهمیت‌اند و اندک‌شماری حیاتی‌اند.
احسان رضاپور
مثلاً مسئلهٔ اصلی این است که مسئلهٔ اصلی را مسئلهٔ اصلی نگه داریم
زارالی
به یاد داشته باشید «نه» ای واضح می‌تواند بامتانت‌تر از «بله» ای مبهم و نامتعهد باشد
زارالی
اینکه امروز ما چقدر در شبکه‌های‌مان اَبَرپیوسته هستیم و این اضافه‌بار اطلاعات چقدر می‌تواند اخلالگر حواس‌مان باشد فراوان گفته و نوشته شده است؛ اما مسئلهٔ بزرگ‌تر این است که پیوستگی‌مان چقدر به تشدید فشار اجتماعی منجر شده است. امروزه، فناوری دیوار میان ما و دیگران را کوتاه‌تر کرده است و آن‌ها می‌توانند دیدگاه‌های‌شان را دربارهٔ این‌که باید روی چه چیزهایی تمرکز کنیم با ما در میان بگذارند. پس مسئله فقط اضافه‌بار اطلاعات نیست، بلکه اضافه‌بار نظرها و دیدگاه‌هاست.
پرنیان
پرستاری استرالیایی به نام برونی وئر، که مراقبت از افراد را در دوازده هفتهٔ پایانی زندگی‌شان بر عهده داشت، حسرت‌هایی را که افراد غالباً درباره‌شان حرف می‌زدند ضبط کرد. در صدر این فهرست، این موضوع بود: «کاش این شجاعت را داشتم که زندگی حقیقی خودم را می‌کردم نه آن زندگی که دیگران از من انتظار داشتند.»
Sajjad Maleki

حجم

۶۹۳٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۱ صفحه

حجم

۶۹۳٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۱ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
۱۷,۷۰۰
۷۰%
تومان