دانلود و خرید کتاب کار عمیق کال نیوپورت ترجمه احسان قراخانی

معرفی کتاب کار عمیق

کتاب کار عمیق، نوشتهٔ کال نیوپُورت، کتابی دربارهٔ قدرت تمرکز کردن بر کار است. تمرکز و عاداتِ کاری باهم چیزی را می‌سازند که نیوپُورت آن را تمرکز مختل نشده می‌نامد. مسأله‌ای که انجام روانِ کار را با خود به دنبال دارد.

کار عمیق از زمان انتشار در لیست پرفروش‌های نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و آمازون قرار گرفته است.

درباره کتاب کار عمیق

مسائل بسیاری وجود دارند که به برهم‌خوردنِ تمرکزِ ما منجر می‌شوند. مثلا کافی است به محل کار خود کمی دقت کنیم تا متوجه عوامل برهم‌زنندهٔ تمرکزمان شویم. تفاوتی هم ندارد، چه در خانه، چه در محل کار و چه در مکان‌های دیگر، عوامل بسیاری ما را دربرگرفته‌اند که هرکدام به نوعی توجه ما را به خود جلب می‌کنند.

مواردی چون پیامک‌ها و ایمیل‌ها هم از مهمترین موارد محسوب می‌شوند. حتی خود اینترنت که امروزه در هر مکانی قابل دسترس است و تبدیل به جزیی جداناپذیر از زندگی روزمره ما شده است، عاملی انکارناپذیر در پَرتیِ حواسِ ما به حساب می‌آید. در این کتاب، نیوپُورت می‌خواهد به ما آموزش دهد که چطور بر این مشکلات غلبه و بر روی مسائل مهم زندگیمان بهتر تمرکز کنیم.

کال نیوپورت در کتاب کار عمیق به توضیح این مساله‌ی مهم پرداخته است که چطور می‌توان از زمانی که هر روز بیهوده صرف مجازی می‌کنیم، بکاهیم و به کار عمیق بپردازیم. کال نیوپورت در فصل اول کتاب مثال‌هایی از زندگی افراد موفق و کار عمیق به روش آن‌ها زده است. در فصل‌های دوم و سوم کتاب کار عمیق، با توضیح دادن مفهوم و قواعد کار عمیق، نحوه و قدرت تمرکز کردن بر یک کار مشخص را بیان کرده است.

خواندن کتاب کار عمیق را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

افراد پرمشغله و کسانی را که نیازمند تمرکز بیشتر برای انجام کارهایشان هستند به خواندن کتاب کار عمیق دعوت می‌کنیم.

درباره کال نیوپورت

کال نیوپورت استاد علوم کامپیوتر دانشگاه جورج تاون است. او در زمینه نظریه سیستم‌های توزیع شده تحقیق می‌کند و علاوه بر کارهای دانشگاهی، در زمینه تعامل و کنش بین فرهنگ و تکنولوژی پژوهش می‌کند.

کال نیوپورت تاکنون ۶ کتاب نوشته که آخرین آنها، کتاب پرفروش مینیمالیسم دیجیتال است. معروف‌ترین کتاب او کار عمیق از سال ۲۰۱۷ پیوسته مورد توجه و استقبال خوانندگان و منتقدان بوده است.

کارهای نیوپورت به بیش از ۲۵ زبان دنیا ترجمه شده و مورد توجه نشریاتی مثل نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشینگتون پست، نیویورکر و اکونومیست قرار گرفته است.

بخشی از کتاب کار عمیق

در سال ۲۰۱۳، باراتونده ترستون، نویسنده و مشاور شبکه‌های اجتماعی، یک آزمایش را شروع کرد. او تصمیم گرفت ۲۵ روز از زندگیِ آنلاین دور بماند، نه فیسبوک، نه توییتر، نه فوراسکوئر (که یکی از کاربران برتر آن بود) و نه حتی ایمیل. او واقعاً به این وقفه احتیاج داشت. ترستون به‌گفتهٔ دوستانش متصل‌ترین فرد جهان است و به‌شمارش خودش، تا آن زمان ۵۹ هزار گفت‌وگوی ایمیلی و در سال ۲۰۱۲، هزار و پانصد پست در فیسبوک داشت. «واقعاً بریده بودم. دیگه نمی‌کشیدم.» این نقل‌قولی از خودش است.

ترستون آزمایشش را در مجلهٔ فست کمپانی هوشمندانه «#دیسکانکت» نام‌گذاری و منتشر کرده است. «اواخر اولین هفته، ریتم آرام‌ترِ زندگی‌ام خیلی کمتر عجیب‌غریب به نظر می‌رسید و اضطراب کمتری از ندانستنِ اخبار داشتم. فهمیدم می‌شود زندگی کرد بی اینکه شواهد این زندگی‌کردن در اینترنت مستند شده باشد.» از غذاخوردن بدون اینستاگرام‌بازی بیشتر لذت می‌بُرد. دوچرخه خرید («اگه نخوای توییتر چک کنی، دوچرخه‌سواری خیلی راحت‌تره»). «زود تموم شد.» این را ترستون با حسرت نوشته. ترستون که دیگر وقتش بود به استارتاپ‌ها و فروش کتاب‌هایش برگردد، بعداز ۲۵ روز با بی‌میلی زندگیِ آنلاینش را از سر گرفت.

آزمایش ترستون دو نکتهٔ مهم دربارهٔ وضع کنونی ما و نحوهٔ استفاده‌مان از شبکه‌های مجازی مثل فیسبوک و اینستاگرام و وبگاه‌های سرگرم‌کنندهٔ اطلاعات‌محور مثل بازفید و ردیت را روشن می‌کند. من این دو دسته ابزارهای حواس‌پرتیِ آنلاین را «ابزارهای شبکه‌ای» می‌نامم. نکته یا حقیقت اول این است که این ابزارها به‌طور فزاینده‌ای زمان و نیروی ما برای تمرکز را تکه‌پاره می‌کنند. این حقیقت خیلی محل مناقشه نیست و همهٔ ما آن را حس می‌کنیم. این معضل برای اکثر افراد معضلی واقعی است، ولی اگر خواسته باشید قوای کار عمیق را در خودتان تقویت کنید، این مسئله جدی‌تر می‌شود. در فصل قبل، چند روش را برای تقویت قوای تمرکز مرور کردیم، ولی بهرهٔ این روش‌ها اگه مثل باراتوندا ترستون قبل‌از آزمایش سال ۲۰۱۳، غرقه در دنیای مرورگرهای وب و اپلیکیشن‌ها باشید، به‌شدت کاهش می‌یابد. گفتیم که نیروی اراده محدود است و هرچه ابزارها اغواکننده‌تر باشند، حفظ تمرکز روی کارهای عمیق را سخت‌تر خواهند کرد؛ بنابراین برای اعتلای کار عمیق، باید یک بار در نحوهٔ بهره‌برداری از این ابزارها و نحوهٔ گذراندن وقتتان بازنگری کنید.

معرفی نویسنده
عکس کال نیوپورت
کال نیوپورت

کال نیوپورت یک استاد جوان در دانشگاه «جورج‌تاون» آمریکا است که درباره‌ی چیزهای جالبی مثل تکنولوژی‌های دیجیتال و فرهنگ‌ها تحقیقات زیادی کرده. حتی اگر نیوپورت را نشناسیم، حتما با کتاب‌های پرفروش، محبوب و جدیدش چشم در چشم شده‌ایم. هر چه باشد کال نویسنده‌ی کتاب‌های کار عمیق، مینیمالیسم دیجیتال و آنقدر عالی و فوق‌العاده باش تا نتوانند تو را نادیده بگیرند است!

آرمین
۱۴۰۰/۰۳/۰۹

ترجمه بسیار بد مقایسه دو ترجمه: 1. نشر میلکان: بسیار خب، تا الان دو خط فکری را شاهد بوده ایم: یکی درباره ی کم شدنِ دم به دمِ عمیق کار کردن، که رو به افزایش هم است و دیگری ارزش دم به

- بیشتر
Hossein
۱۳۹۹/۰۶/۲۷

محتوای کتاب در مورد کارهایی است که به لحاظ شناختی دشوارند و ارزش آفرین هستند و نویسنده مجموعه‌ای از ایده ها و آداب را برای پرداختن به این دسته کارها بسط داده است. اما من که قبلاً این کتاب را با ترجمه

- بیشتر
zohreh_in_dark
۱۳۹۹/۰۶/۰۹

من هنوز کتاب رو کامل نخوندم ولی فصل اول رو خط به خط با دو ترجمه ی دیگه مقایسه کردم و این ترجمه از دو ترجمه ی دیگه ای که وجود داره بهتره. کتاب درباره ارزش کار عمیق هست در

- بیشتر
سعید رستگار
۱۳۹۹/۱۲/۲۲

بعضی وقتها کتابهای خوبی رو که میخونم دلم بحال بقیه که کتاب نمیخونن میسوزه این هم از اون کتابها هست. تمام آدمهای موفق راهی برای کار عمیق کردن داشتند. مسائل کتاب مخصوصا برای برنامه نویس ها خیلی میتونه جالب باشه خود نویسنده دکتری کامپیوتر

- بیشتر
گیله مرد
۱۳۹۹/۱۰/۰۳

این ترجمه نسبت به ترجمه خانم ملکی بهتره. بخش اول کتاب در مورد اهمیت کار عمیق صحبت می‌کنه که جالبه و البته با رفرنس. البته تا حدی هم زیاده گویی داره. بخش دوم هم راهکارهای عملی رو بیان می‌کنه. البته

- بیشتر
houria
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

,این کتاب توسط یک استاد دانشگاه نوشته شده است و از نکته ای که شاید بدیهی باشه اما اکثرا نسبت بهش غافلیم صحبت میکنه، اینکه چقدر مهمه که کارهای عمیق انجام بدیم و‌ از کارهای سطحی که نمونه ی بارز

- بیشتر
قاصدک
۱۴۰۰/۰۸/۰۱

با خوندن نمونه فهمیدم ترجمه خیلی روونی نداره مثلا استفاده از کلمه دیباچه ب جای مقدمه ! یا عبارت بام تا شام ب جای عبارت تمام روز ! و... ی وقتایی حس میکردم مترجم ب زبان فارسی کهن حرف میزنه

- بیشتر
امیر
۱۳۹۹/۰۴/۱۷

کتابی روان‌و کادبردی برای زندگی. دست بر نکته مهم گذاشته. ضرورت گمشده امروز..کار عمیق

Zahra Dashti
۱۳۹۹/۱۲/۰۲

کار عمیق کتاب جذابی در مورد تمرکز در کار هست. شاید این کتاب چیزی جدیدی به ما نگه که خودمون در اعماق ذهنمون بهش معترف نباشیم، اما حالت روشمند و منسجم اون، مثال ها و استدلالهایی که مطرح می کنه،

- بیشتر
arashfr
۱۳۹۹/۱۰/۲۷

کتاب خوب و کاربردی بود. از مطالعه آن لذت بردم و آموختم. اما قدری اطناب در کلام وجود داشت. پیشنهاد من این است که نکته برداری از کتاب را به طور جد در نظر بگیرید تا خط اصلی و نکات

- بیشتر
اگر نتوانید یاد بگیرید، نمی‌توانید پیشرفت کنید.
sarah_khani
تواناییِ انجامِ کارِ عمیق دارد کمیاب و کمیاب‌تر می‌شود و این اتفاق دقیقاً هم‌زمان با وقتی است که در اقتصادِ ما، تواناییِ کار عمیق دارد ارزشمند و ارزشمندتر می‌شود. درنتیجه، آن عدهٔ انگشت‌شماری که این مهارت را در خود پرورش می‌دهند و آن را به هسته و مرکز زندگیِ خود تبدیل می‌کنند کامیاب خواهند شد.
mehdi pashazade
کار عمیق کمکتان می‌کند چیزهای دشوار را به‌سرعت بیاموزید
sarah_khani
ذهنِ بیکار کارگاه شیطان است
عارف عاشوری
هرچه بیشتر بخواهید کارِ هم‌زمان انجام دهید، کمتر موفق می‌شوید کاری را به سرانجام برسانید. آن‌ها می‌گویند هنگام عمل باید روی تعداد کمی هدفِ بی‌نهایت مهم تمرکز کنید.
sarah_khani
ذهن توان کار دشوارِ مداوم را دارد و مثل بازو یا پا خسته نمی‌شود. ذهن استراحت نمی‌خواهد؛ وقت خواب استراحت می‌کند. ذهن فقط بعضی وقت‌ها تغییر می‌خواهد.
کاربر ۶۳۳۵۹۳
ابزار ارتباط‌جمعی حواس ما را از کاری که حواسِ کاملاً جمع نیاز دارد پرت می‌کند و هم‌زمان، تواناییِ ما در متمرکزبودن را نیز به‌شدت کم می‌کند.
Sayna sedigh
«شخصیتتون، احساساتتون، ذهنیاتتون، اعمالتون و چیزی که دوستش دارید همه‌وهمه مجموعِ چیزهاییه که روش تمرکز می‌کنین.»
Atefe Rajabi
«نوابغ تمام نیروی خود را روی کاری متمرکز می‌کنند که تصمیم گرفته‌اند همهٔ هم‌وغم خود را روی آن بگذارند.»
Moti
این شبکه‌ها هم درواقع نوعی محصول‌اند، شرکت‌های خصوصی آن‌ها را ساخته‌اند، سرمایهٔ کلانی دارند و هوشمندانه بازاریابی می‌شوند. مادهٔ اولیه‌شان «توجه» شماست و کسب‌وکار اصلی‌شان جمع‌آوریِ اطلاعات شخصی‌تان و فروختن آن‌ها به شرکت‌های تبلیغاتی است. ممکن است سرگرم‌کننده و باحال باشند، ولی اگر به کلِ زندگی و اهدافتان در زندگی نگاه کنید، احتمالاً وسوسه‌ای سبک‌اند و یک چیز پَرت دیگر درمیانِ خیلی چیزهای بی‌اهمیتِ دیگر
houria
هیچ کاری نکردن (فراغت) نه مرخصی رفتن است، نه گناه است و نه حتی به‌نظرم تفریط. وجودش همان‌قدر که ویتامین دی برای بدن ضروری است مهم است و نبودنش باعث فلج مغزی می‌شود (...)
بهار
. نباید به‌دنبال شغلی خاص باشیم، باید به‌دنبال رویکردی خاص به شغلمان باشیم.
groad
اصل کمینهٔ مقاومت: اگر در یک فضا و موقعیتِ کاری از تأثیر رفتارهای مختلف بر هدف نهایی بازخورد روشنی نداشته باشیم، به رفتارهایی گرایش پیدا می‌کنیم که در آن لحظه آسان‌ترین راه‌اند.
houria
راهبرد اول: به حواس‌پرتی نگویید بگذار تمرکز کنم، به تمرکز بگویید بگذار کمی حواس‌پرتی کنم!
بهار
فکر نکنید با کنارگذاشتن ابزارهای شبکه‌ای چیزی را از دست داده‌اید، بلکه به این فکر کنید که زمانی را که به دست آورده‌اید می‌توانید صرف کارهای بهتری کنید.
Atefe Rajabi
تجربهٔ جداشدن از عمومِ مردمی که در حواس‌پرتی سیر می‌کنند و پیوستن به عده‌ای اندک ولی متمرکز تجربهٔ متحول‌کننده‌ای است.
Sh M
«نه‌گفتن به کارهای سطحی کافی نیست. باید بله‌گفتن به تعداد کمی کارهایی را که بی‌نهایت انگیزاننده‌اند و جذابیتشان بر هر موضوع دیگر غلبه می‌کند تمرین کنید و بگذارید این کارها همهٔ توجهتان را جلب کنند.»
sarah_khani
شدت تمرکز × زمان صرف‌شده = کار با کیفیتِ بالا
sarah_khani
باید حتماً به‌طور منظم مطالب مربوط به رشتهٔ کاری‌تان را مطالعه کنید تا درک و فهمتان از آن رشته بالاتر برود و به «پرتوهای هم‌گرای دقت» فرصت دهید تا «حقیقتِ نهفته در هریک» را آشکار کنند. به‌عبارت دیگر، او این را به ما می‌آموزد که «یادگیری به تمرکزِ بسیار زیادی نیاز دارد».
sarah_khani
اگر محصولی تولید نکنید، پیشرفت نخواهید کرد؛ حالا هرقدر هم که می‌خواهید توانا و بااستعداد باشید.
sarah_khani

حجم

۲۵۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

حجم

۲۵۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
۱۷,۷۰۰
۷۰%
تومان