کتاب سلول شیشهای
معرفی کتاب سلول شیشهای
سلول شیشهای اثر پاتریشیا هایاسمیت یک رمان پیچیده و روانشناسانه درباره بدشناسی یک انسان ساده لوح است. کسی که به خاطر یک قضاوت نادرست دچار بحرانهای روحی و مشکلات و درگیریهای زیادی میشود. پاتریشیا هایاسمیت این رمان را با الهام از یک ماجرای واقعی در زندگی خودش نوشته است.
در سال ۱۹۶۱ هایاسمیت نامهای از یکی از طرفدارانش دریافت کرد. مکاتبات بین این طرفدار که زندانی بود با پاتریشیا ادامه پیدا میکند و نویسنده به آسیبهای روانیای که زندان به دنبال دارد، علاقهمند میشود و در نهایت کتاب سلول شیشهای را مینویسد.
درباره رمان سلول شیشهای
فلیپ کارتر یک مهندس سیساله سادهلوح است که قربانی رای نادرستی در دادگاه میشود. او به زندان میافتد و زندان از او آدم دیگری میسازد. شکنجههای نگهبانان دیگرآزار و بدگمانی فلیپ به دوست وکیلش که برای آزاد شدن او تلاش میکند روح و روانش را تحت تاثیر قرار میدهد و خشم، شک، بدبینی و سرگردانی همراه همیشگی این زندانی بدشانس میشود. اما آزادی کارتر هم معضلات و مشکلات پیچیدهتری دربر دارد. او ناچار است زندگیاش را بازسازی کند و با افرادی که او را در این گرداب انداختهاند هم روبهرو شود.
خواندن کتاب سلول شیشهای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن سلول شیشهای را به علاقهمندان به رمانهای روانشناسانه پیشنهاد میکنیم.
همگانی بذارینش
کتاب جذابی بود ، درعین حال ساده وروان، ازا ین نویسنده کتاب آقای ریپلی را خواندم که عالی بود ...داستانهای این نویسنده برخلاف بیشترداستانها که معمولا به روشدن دست قاتل میانجامد نیست...وسبک خاصی دارد وه درنوع خودش بینظیراست، منکه خوشم آمد
«دارم به این فکر میکنم که همه دنیا مثل یه زندان بزرگه و زندانها فقط شکل اغراق آمیزی از اون هستن.» «در جهان بیرون هم قواعد و مقرراتی حکم فرماست که گاهی به نظر میرسد معنایی ندارند؛ به جز اینکه محصول
مفهوم جذابی در رمان بود که میتونست زیباتر روایت بشه ولی انگار خانم های اسمیت یه روز تصمیم گرفته رمان رو بنویسه و بدون برنامه شروع کرده و یه روز هم حوصلهاش سر رفته و گفته خب بسه دیگه همینجا
نویسنده بطرز ماهرانه ای به شخصیت و روان آدمای داستان پرداخته و سعی کرده با تمام جزئیات داستان رو جلو ببره ولی انگار در انتها نتونسته کار رو بدرستی تموم کنه و فقط خواسته از شر کتابش خلاص بشه .
این کتاب بی نظیره ..یعنی نمودار کامل شخصیت پردازی درسته ..حیف که دیگر نویسنده ای مثل های اسمیت در جهان امروز نداریم ..کاری که می کنه هم سنگ بزرگان ادبیات هست یعنی تعلیق در بطن اثر جاریه و شخصیت از
یک رمان متفاوت با هر رمانی که خوندین،شخصیتهای داستان هر کدوم قابل نقد و بررسی هستن،زندان و رفتار آدمای داخل زندان اون بلایی که سر کارتر اومد ونتیجش اعتیاد به مورفین بود،هیزل و تیمی،،حتی شخصیتهایی که فقط تو این داستان
معمایی نیست ولی داستان پردازی و شخصیت پردازی خوبی داره
کتاب خوبی بود داستان پردازی قشنگی داشت . من کتابهای زیادی خوندم واسه همین میتونم بگم جزء کتابهایی نیست که اگه نخونی چیزی از دست داده باشی
اوایلش جذابه و رفته رفته کسل کننده میشه