کتاب بتمن آغاز می کند کریستوفر نولان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بتمن آغاز می کند

کتاب بتمن آغاز می کند

معرفی کتاب بتمن آغاز می کند

کتاب الکترونیکی «بتمن آغاز می‌کند» فیلم‌نامه و استوری‌بورد اثری از کریستوفر نولان و دیوید اس. گویر است که با ترجمهٔ امیر عطا جولایی توسط نشر چترنگ منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ فیلم‌نامه و جهان سینما قرار می‌گیرد و روایت‌گر بازآفرینی داستان شخصیت مشهور «بتمن» در قالبی سینمایی است. «بتمن آغاز می‌کند» نه‌تنها به روایت داستانی پرکشش می‌پردازد، بلکه ساختار فیلم‌نامه‌ای و جزئیات بصری استوری‌بورد را نیز در اختیار خواننده قرار می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بتمن آغاز می کند

«بتمن آغاز می‌کند» فیلم‌نامه‌ای است که بازگشت شخصیت «بروس وین» به ریشه‌هایش را در قالبی داستانی و سینمایی بازگو می‌کند. این کتاب، اثری از کریستوفر نولان و دیوید اس. گویر، با ترجمهٔ امیر عطا جولایی، در قالب فیلم‌نامه و استوری‌بورد ارائه شده و ساختار آن به‌گونه‌ای است که هم علاقه‌مندان به سینما و هم دوست‌داران کمیک‌بوک‌ها را جذب می‌کند. روایت کتاب از دوران کودکی بروس وین آغاز می‌شود و با پرداختن به زخم‌های روحی و انگیزه‌های او برای تبدیل‌شدن به «بتمن»، تصویری عمیق از شکل‌گیری یک قهرمان ارائه می‌دهد. ساختار کتاب بر پایهٔ دیالوگ‌ها، توصیف صحنه‌ها و جزئیات بصری است که خواننده را به فضای فیلم نزدیک می‌کند. این اثر نه‌تنها بازتابی از جهان تاریک و پیچیدهٔ گاتهام است، بلکه به دغدغه‌های اخلاقی، عدالت و هویت فردی نیز می‌پردازد. «بتمن آغاز می‌کند» با بهره‌گیری از عناصر سینمایی و روایت چندلایه، تجربه‌ای متفاوت از خواندن یک فیلم‌نامه را رقم می‌زند.

خلاصه کتاب بتمن آغاز می کند

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «بتمن آغاز می‌کند» با کودکی «بروس وین» شروع می‌شود؛ پسری که در پی حادثه‌ای تلخ، والدینش را از دست می‌دهد و این واقعه، نقطهٔ عطفی در زندگی او رقم می‌زند. بروس که با احساس گناه و ترس دست‌وپنجه نرم می‌کند، سال‌ها بعد برای یافتن معنای عدالت و مبارزه با فساد، سفری درونی و بیرونی را آغاز می‌کند. او در جست‌وجوی راهی برای مقابله با بی‌عدالتی، به شرق آسیا می‌رود و تحت آموزش «راس ال‌گول» و «دوکارد» قرار می‌گیرد. اما زمانی که درمی‌یابد هدف انجمن سایه‌ها نابودی گاتهام است، راه خود را جدا می‌کند و به شهرش بازمی‌گردد. بروس با الهام از ترس‌های کودکی و نماد خفاش، هویت «بتمن» را برمی‌گزیند تا با فساد ریشه‌دار گاتهام و دشمنان قدرتمندی چون «فالکون» و «دکتر کرین» مقابله کند. در این مسیر، او نه‌تنها با جنایت‌کاران، بلکه با زخم‌های درونی و مسئولیت‌های اخلاقی خود نیز روبه‌رو می‌شود. روایت کتاب، فرازونشیب‌های تبدیل‌شدن یک انسان معمولی به اسطوره‌ای شهری را به‌تصویر می‌کشد، بی‌آنکه پایان داستان را افشا کند.

چرا باید کتاب بتمن آغاز می کند را بخوانیم؟

این کتاب برای کسانی که به پشت‌پردهٔ شکل‌گیری شخصیت‌های ابرقهرمانی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. «بتمن آغاز می‌کند» نه‌تنها یک روایت سینمایی است، بلکه با پرداختن به لایه‌های روان‌شناختی و اخلاقی شخصیت «بروس وین»، خواننده را با مفاهیمی چون ترس، عدالت، مسئولیت و هویت مواجه می‌سازد. ساختار فیلم‌نامه‌ای و استوری‌بوردهای کتاب، امکان مشاهدهٔ جزئیات صحنه‌ها و دیالوگ‌ها را فراهم می‌کند و به علاقه‌مندان سینما و نویسندگی فیلم‌نامه، دیدی عمیق‌تر نسبت به فرایند خلق یک اثر سینمایی می‌دهد. همچنین، این اثر به‌عنوان پلی میان دنیای کمیک و سینما، برای مخاطبانی که به هر دو حوزه علاقه دارند، جذابیت ویژه‌ای دارد.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان فیلم‌نامه‌نویسی، دوست‌داران سینمای ابرقهرمانی، طرفداران شخصیت «بتمن» و کسانی که به تحلیل شخصیت‌های پیچیده و دغدغه‌های اخلاقی در داستان‌ها علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های سینما و ادبیات نمایشی، منبعی ارزشمند به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب بتمن آغاز می کند

«تصویر سیاه است. نجوایی ملایم آرام‌آرام اوج می‌گیرد و بلندتر و بلندتر می‌شود. نقطه‌هایی قرمز از درون سیاهی سوسو می‌زنند و ناگهان صحنه جان می‌گیرد. انبوهی از خفاش‌ها در پس‌زمینۀ آسمان سرخ خونین در حرکت‌اند و از مقابل‌دوربین پیچ‌وتاب می‌خورند، در یک جا جمع می‌شوند و توده‌ای به‌شکل یک خفاش بزرگ می‌سازند. خفاش‌های بیشتری به این توده می‌پیوندند. در تودۀ نمادین غرق می‌شوند و صحنه را تاریک و تاریک‌تر و بالاخره سیاه می‌کنند. صدای خندۀ کودکانی از دور نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود. آفتاب از درون سیاهی تصویر سوسو می‌زند. آفتاب از میان درختان سربرمی‌آورد. دختر و پسری در یک باغ تابستانی در حال دویدن‌اند. پسر (بروس وین، هشت ساله) دنبال دختر (راشل دیوس، هشت ساله) می‌دود. بروس کوچولو: راشل! بذار ببینم! به گل‌خانه‌ای ویکتوریایی می‌رسند. راشل به‌سمت گل‌خانه می‌دود. خارجی. باغ. ملک اربابی وین. روز بروس کوچولو از لابه‌لای ردیف گل‌ها و گیاهانی که روی سه‌پایه‌های بلند روی میزی قرار گرفته‌اند با کنجکاوی سرک می‌کشد. راشل او را گیر می‌اندازد و به زیر میز می‌کشد. بروس کوچولو: می‌تونم ببینمش؟ راشل :‌ مال کسیه که پیداش کرده؛ من پیداش کردم. بروس کوچولو: توی باغ من. راشل مکث می‌کند. مشتش را باز می‌کند تا سرنیزۀ چخماقی را به او نشان دهد. بروس کوچولو به سرنیزه خیره می‌شود. راشل لبخند می‌زند. بروس کوچولو سرنیزه را می‌قاپد. با سرعت و قهقهه‌زنان به‌سمت در عقبی می‌دود. بروس کوچولو: مال کسیه که پیداش کرده!»

۲۵%