کتاب فروپاشی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۵۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب فروپاشی
«فروپاشی» رمانی از بی. ای. پاریس نویسنده انگلیسی است. پاریس با رمان «پشت درهای بسته» پا به دنیای ادبیات گذاشت و توانست با اقتدار به لیست پرفروشهای نیویورک تایمز راه یابد. اگر از طرفداران سبک تریلر روانشناختی هستید، اثر جدید او میتواند انتخاب مناسبی برای بیدار کردن حس معماییپلیسی در شما باشد.
«فروپاشی» در ۱۸ ژوئیهٔ سال ۲۰۱۷ در آمریکا با عنوان The Breakdown منتشر شد. نویسنده با انتخاب این عنوان برای کتاب و استفادهٔ مکرر آن در متن همزمان به فروپاشی روانی و از کار افتادن خودرو اشاره دارد و به زیبایی ایهامی را ساخته که در فارسی واژهای که هر دو را در برگیرد وجود ندارد؛ از این رو مترجم نام «فروپاشی» را برایش انتخاب کرده که به فضای کلی کتاب نزدیک تر است.
کساندرا شخصیت اصلی داستان در شبی طوفانی از جادهای میگذرد که فردای آن خبر قتل زنی در همان جاده را از رادیو میشنود. این خبر باعث میشود که توهم و وحشت برای مدتی طولانی گریبان او را بگیرد و در این میان ابتلای او به فراموشی تدریجی، مسایل را بغرنجتر میکند:
«سعی میکنم آروم باشم، ولی تصاویر دیشب یکی پس از دیگری به ذهنم هجوم میارن؛ مثل صحنههای یک فیلم. ماشین رو جلوتر از خودم تو جاده میبینم، خودم رو میبینم که نزدیک ماشین از جاده منحرف میشم، خودم رو میبینم که سرم رو میچرخونم به سمت راننده، و بعد چهرهٔ ناواضح زن رو که از پنجرهٔ ماشین به من نگاه میکنه.»
بی. ای. پاریس در این رمان پرفروش نیویورک تایمز شما را به تمامی درگیر زندگی کساندرا و ماجرای شومی میکند که زندگی او را تحت تاثیر قرار داده است. راوی که به دیدهها و شنیدههای خود هم اعتمادی ندارد زندگی پر از ترس و وحشتی را تجربه میکند که هر لحظه از داستان را به کارزاری هیجان انگیز تبدیل کرده است و در هر فصل آن باید انتظار اتفاقی را داشته باشید که روایت فصل قبل را منکر میشود.
پاریس در این اثر بهکارگیری زبانی ساده، ترسی را که کساندرا، راوی و شخصیت اصلی داستان، در خود دارد به خوبی منتقل میکند. سبک نوشتاری او در ملموس شدن روایت تأثیر شگرفی داشته و میتوان گفت برای درک و نزدیکی بیشتر به اثر ضروری است. او حتی در بخشهایی از روایت که حاوی پیامکوتاه است با رعایت نکردن موارد رسمالخطی و دستور زبان در راه نزدیک شدن به مکالمات روزمره گام برداشته است.
سایه
کسی که می شناسیمشاری لاپنا
حواسم بهت هستمری هیگینز کلارک
خون به پا می شوداستیفن کینگ
۵۲,۵۰۰۷۰%
رمان اول این نویسنده رو خیلی دوست داشتم. همین باعث شد این رمان رو بخرم. روایت خوبی داره و جذابه؛ هر چند اواسط داستان یه مقدار از رمق میفته ولی در فصلهای آخر دوباره به قوت خودش برمیگرده. شخصیت پردازی
خیلی لذت بردم واقعا. کتاب خیلی پر کشش و جذابی بود درست مثل پشت در های بسته. غیرقابل پیش بینی و غافلگیر کننده. خیلی کیف کردم از خوندنش. عااالی بود.
کتاب قشنگی بود، به دوستانی توصیه میکنم این کتاب رو بخونن که کتاب پشت درهای بسته و بیمار خاموش رو نخونده باشن.اگر این دو کتاب رو خونده باشین به وسط داستان نرسیده تقریباً آخر داستان رو حدس میزنید.البته باز هم
رمان خوب و رازآلود و معمایی و ترجمه روان و مناسبی داشت
توی کتاب های این سبکی کشش مناسب رو داشت ، من ترجمه ی ویدا اسلامیه انتشارات تندیس رو خوندم که خیلی عالی بود اما از دید من پایان داستان کمی تا قسمتی قابل حدس بود
اگر کتابخوان تازه وارد باشید برای شما لذت بخش است ولی در یک کتابخوان حرفه ای کاملاً قابل حدس است و طبق معمول تمام کتاب های پلیسی جنایی منطق در داستان کم رنگ است
عالی بود
کتاب خیییییلی عالی بود.از خوندنش لذت بردم.اولین کتابی که دو بار خوندمش.
بهترین کتابی بود که خوندم
۱۵۰. ماجرای معمایی تقریبا کلیشهای که برای شروع بد نیست اما به کسانی که کتابهای زیادی خوندن توصیه نمیکنم. کساندرا و شوهرش در حومه شهر زندگی میکنن و تقریبا همسایهای ندارن. یک روز بارانی در راه بازگشت فرعی به خونهش ماشینی رو