دانلود و خرید کتاب آدمخواران
برای خرید و دانلود کتاب آدمخواران نوشته ژان تولی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب آدمخواران
کتاب آدمخوارن نوشته ژان تولی با ترجمه احسان کرمویسی توسط نشر چشمه منتشر شده است. پیش از این کتاب مغازه خودکشی هم از این نویسنده و مترجم منتشر شده بود. اتفاقات در زمان جنگ فرانسه و پروس می گذرد.
درباره کتاب آدمخواران
در نیمهٔ دوم قرن نوزدهم، فرانسه همچون پادشاهش، ناپلئون سوم، بیمار و بیرمق و ناچار جنگگریز بود، اما همسایهٔ شرقیاش پروس، به رهبریِ بیسمارک، مست از پیروزی و اتحاد، سودای گسترش و یکپارچگیِ سرزمینهای فتحشده را در سر داشت. سرانجام فاجعه رخ داد و دو کشور رودرروی هم قرار گرفتند و نبردِ نابرابر به سرنگونیِ پادشاهی در فرانسه و برآمدن آلمانِ متحد انجامید. داستان آدمخواران براساس واقعهای هولناک نوشته شده که در ۱۸۷۰، در سالهای همان جنگ، در دهکدهای در جنوبغربی فرانسه رخ داده و نویسنده، علاوهبر مطالعه مدارک تاریخی، در خودِ دهکده نیز واقعه را از زبان نسلهای بعد شنیده و تصویر ناب و تکاندهنده آن واقعه را به داستان کشیده است. این جنگ منجر به سقوط ناپلئون سوم و آغاز دوره جدیدی از جمهوری فرانسه شد.
خواندن کتاب آدمخواران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم زیرا ژان تولی توانسته است ثابت کند آثارش تمام مخاطبان را راضی میکند.
بخشهایی از کتاب آدمخوارن
آلن را کف زمین بهپشت خواباندند و دستوپایش را مثل ستارهٔ دریایی از هم باز کردند. برادران کامپو با کمک شامبُر و مَزیر، مچ پا و قوزکهای متورمِ آلن را محکم با طناب بستند و به چهار جهت، دست مردم دادند تا بکِشند. همه از چهار طرف شروع کردند به کشیدن. آلن میان زمین و هوا معلق شد. طنابها او را حدود یک متر بالای زمین نگه داشته بودند.
همه از شوق فریاد میزدند. وقتی شکنجهگران طناب را میکشیدند، آلن به هوا میرفت و وقتی طناب را شُل میکردند دوباره به کف سفالی زمین میخورد. حرکاتشان ریتم هماهنگی داشت و خیلی زود دستشان آمد تا چهطور آلن را پایینوبالا ببرند.
مردم میخندیدند و روی خونِ آلن پسوپیش میرفتند. این کار برایشان سرگرمی شده بود وگرنه اگر میخواستند میتوانستند آلن را تکهتکه کنند.
سایر کتابهای نشر چشمه
مشاهده همهاطلاعات تکمیلی
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۱۴ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ |
شابک | ۹۷۸۶۲۲۰۱۰۵۶۱۹ |
مشاهده همه نظرات (۱۵۴)یک کتاب بر اساس واقعیت!!!!!! وقتی دیدم که اینهمه پیام هست که میگه نخونید کلی ترغیب شدم که برم سراغش و البته هم رفتم وقتی متن کتاب را میخواندم یکسری واژه از جلوی چشمانم عبور میکرد مثل تعصب،سوتفاهم،قضاوت،عد کنترل احساسات و دیگه
این کتاب روبه افرادی که روحیه لطیف وحساسی دارن اصلاتوصیه نمیکنم خودم که خیلی اعصابم خردشدوناراحتم، کاش نخونده بودمش آدمو داغون میکنه،چقدرممکنه یه نفر ازانسانیت افول کنه که همنوعش رواینطوری شکنجه کنه😔کارنویسنده خوب بود ولی باخوندن این کتاب روحتون شکنجه
این کتاب هولناک به خوبی آن روی وحشی و احمق انسان رو نشون میده. انسانی که بعضی وقتها (بخونید بیشتر وقتها) بدون ذره ای فکر و کلنجار با منطق خود، چشم و گوش بسته چیزی رو میپذیره و تا آخر
هولناک و عجیب! و چیزی که باعث عجیبتر شدن این کتاب میشه، واقعی بودن روایتشه! قلم نویسنده بسیار روان و جذابه؛ بین جملههای تلخ گاهی پیش میاد که به خاطرِ بیانِ خاصش خندهتون بگیره و تا حد خوبی، خوندن حوادث تلخش قابل
سلام من این کتاب رو واسه مرحله چهارم چالش کتابخوانی طاقچه انتخاب کردم و مطالعه کردم. کتاب آدمخواران کتابی است که بر اساس داستانی واقعی نوشته شده و روایتگر تعصب شدید مردم روستایی و کم سواد فرانسه قرن 19 نسبت به
این کتاب رو به دوستانی که به فهمیدن ریشه ی تعصبات بی جا و هیجانی و رفتار گله ای علاقه دارند پیشنهاد میدم...بشر همیشه گرفتار این مشکلات بوده... قلم نویسنده و توصیفاتش رو دوست داشتم...آخرش به بهترین نحوی که مناسبه یه
هی میخوندم و هی با خودم میگفتم اخه یعنی چی؟مگه میشه؟!!! ولی متاسفانه انگار که میشه،تعصب،پیروی کورکورانه ،جهل میتونه همچین فاجعه ای رو بار بیاره،
واااای وحشتناک ترین کتابی بود که خوندم ینی از زندان آشوویتس و گولاگای شوروی بدتر بوده اتفاق توی داستان.واقعا نیمه تاریک انسان میتونه بی نهایت بد و وحشتناک باشه😖😖
این کتاب بر اساس یک داستان واقعی نوشته شده و نویسنده طوری داستان رو به نگارش در اورده که همه چیز خیلی قابل لمسه، کسانی که روحیه خیلی حساسی دارند و تحمل جملات درد اور رو ندارند کتاب رو مطالعه
ما انسان های واقعا غیرقابل پیش بینی ما انسان هایی که به برتر بودمون مفتخریم ما انسان هایی که به اجتماعی بودن میبالیم ما انسان هایی که ادای تمدن رو درمیاریم ما انسان هایی که برای رسوا نشدن همرنگ جماعت میشیم ما انسان هایی که