کتاب ویرانههای آسمان
معرفی کتاب ویرانههای آسمان
کریستن بوبن نگاه ژرفی به زندگی روزمره و انسان دارد. و صحنه به صحنه زندگی را مشاهده میکند. در کتاب ویرانههای آسمان هم بوبن درباره انسان، زندگی و خدا مینویسد. روایات و داستانهایی ساده اما عمیق که انسان را به تفکر درباره زندگی و خدا و جهان وامیدارند و ابعاد معنوی او را تقویت میکنند.
خواندن کتاب ویرانههای آسمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوست داران آثار کریستین بوبن پیشنهاد میکنیم.
درباره کریستین بوبن
به اعتقاد بسیاری، کریستین بوبن یک پدیده در ادبیات فرانسوی است. بوبن فلسفه خوانده است و درونمایه آثارش فلسفی-عرفانی است. او جایزه معتبر Dera maggots که از مهمترین جوایز فرهنگی-ادبی فرانسه است را نیز در کارنامه دارد. آلیس اندرسون، مترجم انگلیسی آثار بوبن میگوید کارهای او نه داستاناند و نه واقعیت، نه نثرند و نه شعر، بلکه تلفیقی از این دو هستند.
بخشی از کتاب ویرانههای آسمان
من زندگی کردن نمیدانم، اما چه کسی آن را بلد است؟!... نه برای اسکلتها و نه برای فرشتگان مدرسهای وجود ندارد و ما همزمان اندکی از هر دو هستیم. من زندگی کردن نمیدانم، تنها دیدن معجزهها را میدانم. برف که طی دو روز، هرگونه بیرون رفتنی را ناممکن ساخته بود، شروع به آب شدن کرد. سپری شدن آن با آن لکههای الماسگون آبی، پیراهن ملکهای بود که بیمراسمی در جان روستایی من وارد میشد. «کلامی بر زبان آور و آنوقت من بهبود خواهم یافت...» او این کلام را بر زبان نیاورد، بلکه آن را القا کرد. علف با آن تصدیق کوچک جسور خود زیر آسمان سخت دوباره پیدا شد. اهالی پوررویال اسیر ضربهٔ موسیقایی چند انجیلنویس و مشتی برف بودند. همواره برای نجات دنیا، چند جان شیفته از آنچه کموبیش دیده یا گمان میکنند شنیدهاند، وجود دارند. پوررویال با ویرانی تمام خویش است که پیروزمند میگردد: خوبی همواره سرانجام میبازد، این شیوهٔ برد اوست.
برا من جذاب نبود