معرفی و دانلود رایگان کتاب سی سالگی

کریستین بوبن، غزال شهروان
انتشارات:
خانه داستان چوک

معرفی کتاب سی سالگی

«سی سالگی» نوشته کریستین بوبن(-۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی است.

زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سی سالگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سی سالگی
قیمت کتاب:رایگان
برچسب:داستان آمریکایی، مجموعه مطالعه در وقت اضافه، زمان مطالعه ۵ تا ۱۰ دقیقه

shadi
۱۳۹۹/۰۱/۲۸

والا من چیزی نفهمیدم شایدم بخاطر ترجمه بد بوده انگار از هر شاخه حرف میزد مثل آدمی ک هوشیار نیس و ازین اونور حرف میزنه

آیه
۱۳۹۸/۰۹/۰۲

ترجمه بد و گنگ، انگار مترجم علاقه و قصدی برای فهمیدن منظور نویسنده و منتقل کردن اون به خواننده نداشته و فقط یک جور رفع تکلیف کرده...

safa
۱۳۹۷/۰۶/۱۵

بنظر من خیلی بد ترجمه شده بود!

تام ریدل
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

کریستین بوبن و با دوکتاب ابله شهر و دیوانه وار میشناسم ....با توجه به نقدایی ک خوندم ظاهرا این یکی خیلی خوب نبوده......ی چیزیم بگم الان من باید بخاطر این نظرم ستاره بدم در حالیکه کتابم نخوندم😑طاقچه لطفن این ستاره...بیشتر

mahboubeh akoundan
۱۳۹۷/۰۶/۲۴

خیلی مشخص نبود داره راجع به چی حرف میزنه و چه منظوری داره. ولی مطلبش این بود که ازدواج ها همه یکنواخت هستن و آخرش به خیانت میرسن. چون زن و مرد با داستانهایی که تو بچگی تو سرشون کردن...بیشتر

Bookworm
۱۳۹۵/۱۱/۰۸

نویسنده به شیوه ای ناشی از جریان سیال ذهن استفاده کرده، البته ممکنه مترجم به داستان گند زده باشه 😪

بید مجنون
۱۳۹۹/۱۰/۱۷

دوستان ترجمه مشکلی نداره بوبن داستاناش روایت خطی نداره .مدلش این جوری وداستاناش با دقت و چند بار باید خونده بشه من چند بار خلاصه داستانای دیگشو گذاشتم .با دقت بخونید کامل متوجه می شید

Amir Reza Rashidfarokhi
۱۳۹۸/۱۲/۲۵

کتاب سخن از واقعیتی پنهان دارد که این زخم‌ها مرهمی نخواهند داشت جز خودشان. ترجمه می‌توانست بهتر باشد.

هادی
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

بنظر میاد مترجم روان ترجمه نکرده یه مترجم خوب مثل استاده خوبه که میتونه یه کتابو خوب جلوه بده یا بد

پارمیس

۱۳۹۵/۱۱/۰۸

گناه شریک زندگی قابل بخششه ولی گناه دوباره تکرار میشه🖤

Erfan. T
۱۳۹۵/۱۰/۲۴

سلام به نظرم ترجمه خوبی نداشت، گویا مترجم اصلا نتونسته بود محتوای داستان رو به خواننده برسونه ! کلا با این ترجمه داستان بسیار بی معنی شده بود

Nasrin mohseninia
۱۳۹۸/۰۹/۱۴

آگه صوتی بود خیلی خیلی دلچسبتر میبود 😊

۱۳۹۸/۰۸/۳۰

عاشق این نویسندم مجذوب نوشته هاش‌میشم‌همیشه! اونایی که میگن‌جالب نیست یا نفهمیدم و ازین‌قبیل چیزها لطفا با تامل بیشتری بخونید و اصلا سرسری رد نشید از هر پاراگراف‌ به هر‌چیزی‌که میخونید فکر کنید و سعی کنید تحلیلش کنید بهتر این...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

Nasrin mohseninia
مردان رفتارشان به مانند عموم جامعه است اما زنان شبیه هیچ کس نیستند
Pariya
دیگر درباره‌ی همه‌ی آنچه که گمان می‌کنی حل نشدنی و جانکاه است، تأمل نخواهی کرد.
arman eghbali
در داستان‌های عاشقانه تنها با موضوع داستان سروکار داریم، نه عشق.
sadaf
اصلاً زوجی را که به معنای واقعی زن و شوهر باشند، نمی‌شناسی. هرگز نتوانسته‌ای با چنین موردی برخورد داشته باشی. تو تنها دو شخص سوا از هم و منفرد دیده‌ای؛ نه یگانگی و یکپارچگی آنان را
مردان رفتارشان به مانند عموم جامعه است اما زنان شبیه هیچ کس نیستند
sadaf
رنگ‌های سبز در نقاشی با ترکیب رنگ آبی و زرد حاصل می‌شود اما سبزی چمنزار آمیزه‌ای از آبی و زرد نیست؛ ترکیبی از خاکستری و سیاه است. خاکستری از یک هفته کار و سیاه از یکشنبه‌ای که به واقع هرگز یکشنبه نیست. هیچ‌چیز؛ جز روزی قبل از هفته‌ی کاری دیگر. گفتنی‌ها زیاد است؛
shabnam
هیچ گیاهی نباید خشک و یا خیلی بلند باشد. نه بمیرد و نه چنین زندگی را تجربه نماید.
shabnam
زنی که با تو صحبت می‌کند، همسر و بچّه دارد. بچّه‌هایش را می‌بینی اما همسرش را نه. غمزده می‌شوی. گاهی اوقات چشم‌ها نیز خطا می‌کنند. اصلاً زوجی را که به معنای واقعی زن و شوهر باشند، نمی‌شناسی.
عاطفه
تنها عاملی که موجب می‌شود، شغلی را هرگز ترک نکرد، این است که آن پیشه به تو حس خشنودی ندهد و نقطه‌ی پایانی بر سرگرمی‌های آنی باشد.
BehRad
زن و شوهرها کسانی هستند که یا در سی‌سالگی بازنشست شده یا این که زندگی پر رنجی را برای خویش رقم می‌زنند.