دانلود و خرید کتاب ارواح دفن نشده جزمین وارد ترجمه سیدحبیب گوهری راد

کتاب ارواح دفن نشده

نویسنده:جزمین وارد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ارواح دفن نشده

کتاب ارواح دفن نشده نوشتهٔ جزمین وارد و ترجمهٔ سیدحبیب گوهری راد است. انتشارات رادمهر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ارواح دفن نشده

کتاب ارواح دفن نشده رمانی عمیق و تأمل‌برانگیز است که داستان زندگی یک خانواده سیاهپوست در میسیسیپی را روایت می‌کند. این کتاب با نثری روان و تصاویر زنده، مسائل اجتماعی مانند نژادپرستی، فقر، و بحران هویت را بررسی می‌کند. شخصیت‌های پیچیده و روابط پرتنش میان آن‌ها، خواننده را به دنیای درونی آن‌ها می‌برد و تجربه‌ای فراموش‌نشدنی خلق می‌کند.

خواندن کتاب ارواح دفن نشده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی که به دنبال داستان‌های پرکشش با مضامین اجتماعی هستند، پیشنهاد می‌کنیم. همچنین، اگر به رمان‌هایی با شخصیت‌های چندبعدی و روایت‌های غیرخطی علاقه دارید، این اثر می‌تواند برای شما جذاب باشد.

بخشی از کتاب ارواح دفن نشده

"دلم می‌خواهد این طور فکر کنم که می‌دانم مرگ چیست و به راحتی می‌توانم با آن رودررو شوم... و درست آن زمانی که صدای پاپ را می‌شنوم که از من کمک می‌خواهد و من هم آن چاقوی دسته سیاه را که زیر کمربندش جا گرفته است می‌بینم؛ می‌فهمم که می‌توانم با مرگ رودررو شوم."