کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر دربارهی دین و موضوعات مربوط به آن
خواندن نظراتمعرفی کتاب چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر دربارهی دین و موضوعات مربوط به آن
برتراند راسل یکی از مشهورترین فلاسفه بریتانیا در قرن بیستم است. شهرت وی بیش از دلایل فلسفی، به گستره فعالیتهای سیاسی، صلحطلبانه و اجتماعی او مربوط است. راسل عمری طولانی داشت و بیش از ۹۷ سال زندگی کرد. او طی این سالها علاوه بر مواجهه مستقیم با جنگجهانی دوم، تأثیرات باقیمانده از جنگجهانی اول در اروپا را نیز درک کرد. انقلاب اکتبر شوروی واقعهای دیگر بود که بر تفکرات وی مؤثر بود.
راسل بارها در سخنرانیهایش نظام سرمایهداری و استعمار نشأتگرفته از آن را به باد انتقاد میگیرد. اینها را در کنار نقدهای صریح و بیپرده وی بر کمونیسم قرار دهید. او بهخاطر فعالیتهای ضدجنگ حتی طعم زندان را نیز چشید.
در این کتاب مجموعهای از مقالات راسل درباره دین و موضوعات دیگر مربوط به دین را میخوانید. او در این کتاب مسیحیت معرفیشده از سوی کلیسا را به نقد میکشد. راسل اخلاقی را که از سوی کلیسا تبلیغ شده، نگرانکننده میداند و این کار را با آموزش مدرن در تقابل میبیند. تمام این تلاشها برای کوتاه کردن دست مسیحیت از قدرتهای سیاسی است. قدرتی که باعث بسیاری از جنایات در تاریخ بشری است.
نام این کتاب از عنوان مقالهای با نام «چرا من مسیحی نیستم» گرفته شده که در سال ۱۹۲۷ منتشر شد. اما کل کتاب مجموعهای از چند مقاله و سخنرانی و مناظره است که در سال ۱۹۵۷ پروفسور پل ادواردز آن را جمعآوری کرد. این کتاب زیر نظر خود برتراند راسل گردآوری شده و به تأیید او رسیده است.
علم و دین در جامعه
فلسفهی هانا آرنتپاتریشیا آلتنبرند جانسون
اسپینوزا : رساله سیاسیپیمان غلامی
کینتوزیماکس شلر
مناظرهی چامسکی - فوکو در باب طبیعت بشرمهدی افشار
⭕️کسانی که نمی خواهند به باورهایشان شک کنند، متعصب هستند. ⭕️کسانی که نمی توانند به باورهایشان شک کنند، احمق هستند. ⭕️و کسانی که می ترسند به باورهایشان شک کنند، برده هستند. ⭕️ که براستی , به خواست خود در تاریکی نشسته اند و چراغ را بر خود
با خوندن مقدمه متوجه شدم که نباید به ترجمه اعتماد کنم. با ترس بد اومدنی ای مترجم میخواد اسلام رو مبری از انتقاد های راسل جلوه بده و ایدهی منسوخ و قدیمیِ فرق بنیادی داشتن اسلام با تمام مذاهب دیگر
یک ستاره دادم چون ترجمه بسیار غیردقیق و ناقص است و اصلا نمیتوانید درک درست و کاملی از محتوای کتاب داشته باشید.
ترجمه بسیار ضعیف. سادهگویی همراه با سانسور و تحریف که برای خواننده دستاوردی بجز گمراهی نخواهد داشت
ترجمه بد
ترجمه افتضاح بود
من با کتاب کار ندارم، اما بی اطلاعی از مذهب و دین و مباحث اون و تعصب بر نویسنده بخاطر شهرتش و مقابسه مسیحیت پر از تحریف با ادیان دیگه کار بسیار کم خردانه ای هست، متاسفانه ما جوانها از
خواندن نظرات گوناگون برای انسانی که در جست و جوی حقیقت است یا حداقل تظاهر به آن می کند می تواند سودمند باشد،اما این روند تفکر و تامل مراحلی دارد و نکات تبصره هایی به آن چسبانده می شود و
کتاب بسیار آگاهی بخش است، دلایلی که راسل در نقد دین وارد میکند بیشتر معطوف به خروجی دین در قرن های گذشته است، راسل در مورد اینکه چطور دین باعث سرکوب انسان ها و ویرانی شده توضیحاتی همراه با استدلال